23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Da li tradicionalni mediji gube trku u eri digitalizacije?

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – U organizaciji „Color Press Communication“ Beograd je bio domaćin pete regionalne konferencije o trendovima u medijima i telekomunikacijama „Digital 2018“.

Podaci pokazuju da je prošle godine samo u jednom minutu, širom sveta prosečno razmenjeno 3,7 miliona poruka preko društvenih mreža.

Color Press Group, regionalni lider u izdavaštvu magazina uspešno unapređuje tržišne pozicije kroz sinergiju štampe, web portala i različitih događaja za sve brendove.

U javnosti se stiče utisak da u virtuelnoj eri, tradicionalni mediji počinju da gube trku u odnosu na digitalne kanale razmene informacija.

Robert Čoban smatra da su tematski edukativno – informativni događaji važni za opstanak klasičnih medija.

Međunarodnu konferenciju “Digital” na kojoj su eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva u Beogradu diskutovali o najnovijim trendovima u telekomunikacijama i medijima, petu godinu uzastopno organizovao je Color Media Communications.

Related posts

Predsednik Vučić sutra učestvuje u onlajn Samitu povodom 100 KP Kine

Ivana Bogdanovski

Broj zaraženih korona virusom u padu

Vanja Vićentić

Običaji na Badnji dan

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija