18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

NAKON NAJAVE ILIĆA DA ĆE POKRENUTI NOVU DESNICU: Velji odbori beže u…

Celokupni odbor Nove Srbije u Bačkoj Palanci na čelu sa predsednikom odbora Nikolom Bjeljac – Pidžom prešao u Srpsku desnicu.

Čuveni preduzetnik iz Bačke Palanke potpisao je u sedištu Srpske desnice na Terazijama pristupanje Srpskoj desnici. Bjeljac je poneo veliki broj pristupnica u Bačku Palanku da učlani sve ljude iz odbora Nove Srbije, jer kako je istakao u Srpskoj desnici je prepoznao inicijativu iskrenog zalaganja za Srbiju i njen narod. Za to je dobio podršku svih članova, dosadašnjeg odbora Nove Srbije.

Patriote iz Nove Srbije svoje mesto vide uz najmlađeg političkog lidera koji je već uspeo oko sebe da okupi 16 patriotskih i veteranskih pokreta i udruženja. Miša Vacić, iako mlad čovek, veliki je borac i može patriote da vodi u uspešnu budućnost, da ostvarimo zajedno pobedu za naš narod, naspram Velje koji je izigrao poverenje svih članova.

U Srpskoj desnici nam potvrđuju da pored ljudi iz Nove Srbije, u zadnje vreme vode pregovore o prelasku i sa ljudima iz drugih patriotskih stranaka. O čemu će više kada se ozvaniči prelazak, kao što je bio slučaj u Bačkoj Palanci.

Related posts

Dok se lekari bore za Srbiju, oni ih kleveću: Zelenović i Petrović zarad vlasti napadaju hrabre medicinare

Katarina Popović

Vučić otkrio MOGUĆE LOKACIJE za fabriku Folksvagena! Evo koliko bi dolaskom NEMAČKOG GIGANTA zarađivala Srbija

Mica Milakov

Predsednik Vučić o napadu na novinarku Studija B

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija