12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

DOV poziva demo bendove da učestvuju na vršačkoj “Grožđebalskoj gitarijadi”

Dom omladine Vršac (DOV) 14. septembra sa početkom od 20 sati, organizuje “Grožđebalsku gitarijadu”. Prijave autorskih bendova za učešće moiguće su do 10.septembra.

Dom omladine poziva sve demo bendove da se prijave na Grožđebalsku Gitarijadu. Potrebno je poslati 3. linka ka numerama koje bend izvodi ( autorski ili cover materijal ) na mail: dovrsac@gmail.com.

Kao Headliner na Gitarijadi nastupiće legendarni sastav iz Kovina Enjoy Sarma.

Bend je osnovan ’93 godine pod imenom Enjoy Sarma1993. i 1996. godine urađeno je par demo snimaka koji nisu promovisani u medijima. 1997 bend snima demo pod nazivom “Under the Surface”, sa pesmom “The Edge” gostuje na TV emisiji Garaza. Prvi album je izdat 2000. godine, pod nazivom “Reborn Power”, dok je drugi objavljen 2002. godine. Drugo izdanje se zove “No Fake Smiles”. Enjoy Sarma je pocela kao punk sastav, ali odrastajuci i muzički sazrevajuci kroz promenu raznih muzičkih stilova dolazi do nekog oblika Power metala. Bend je često menjao sastav, narocito basiste i bubnjare. Enjoy Sarma, koju su još nazivali i “srpska Pantera”, nastupala je širom Srbije, a jedan od bendova sa kojima je svirala bio je i Kultur Shock. Bend je nakon dva izdata albuma prestao sa radom. Posle pauze od 10 godina, bend se povono okuplja i započinje rad na novom, trećem studijskom albumu.2013 godine nastupa na jednom od najvecih festival u region EXIT. 27. januara 2013. Enjoy Sarma snima novu verziju pesme “Reborn Power”, koja ce se naći na albumu Social Disorder koji je izasao 2014.2017 godine bend snima novu pesmu Lost Generation, u pripremi je nov album koji se trenutno radi,,bend je vise orijentisan zivim nastupima nego studijskom snimanju.

Related posts

Prijem kod gradonačelnice za učesnike “Vršačkog venca”

Jasmina Petkovic

NAČELNIK PU PANČEVO: PANČEVO JE BEZBEDAN GRAD, BEZ KRIMINALNIH GRUPA, ZAŠTIĆENIH NEMA, NITI ĆE IH BITI…

Mica Milakov

Izgradnjom fabrike u Loznici, zagarantovana budućnost građana Podrinj

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija