3. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin

“Trampa” u izvođenju polaznika glume

Iz Centra za kulturu Kovin pozivaju pozorišnu publiku da u subotu, 8. septembra u 19 časova pogledaju predstavu „Trampa“ u izvođenju polaznika Pozorišne radionice/Škole glume Kovin, koju vodi reditelj Jovan Grujić iz Kovina.

Predstava „Trampa“ selektovana je za jubilarni, 30. po redu Međunarodni festival humora za decu koji će se održati u Lazarevcu od 17. do 20. septembra. Kovinci nastupaju 18. septembra, a društvu su pet selektovanih predstava iz Srbije i regiona.
Prisustvovanjem i gledanjem predstave pomažete odlazak na festival, a u isto vreme pomažete predstavljanju našeg grada. Predstava je namenjena za gledaoce od 7-14 godina, osnovnoškolski uzrast, ali i njihovim roditeljima, poručuju organizatori. Cena ulaznice je 100 dinara.
“Trampu” izvode mladi glumci uzrasta od 8 do 13 godina. Predstava u režiji Jovana Grujića je rezultat višemesečnog rada polaznika i mentora. Tekst je napisala je dramaturškinja Milica Piletić po motivima priče Nila Gejmena „Dan kada sam trampio tatu za dve zlatne ribice“.

Related posts

Grad Vršac doneo nove mere

Jasmina Petkovic

Raspisan tender za rekonstrukciju Njegoševe ulice

Jasmina Petkovic

Pančevci priredili veličanstven doček za predsednika ! Aleksandra Vučića dočekalo 15.000 ljudi

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija