22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

JKP “Drugi oktobar” objavilo oglas o prodaji motornih vozila

Komisija za sprovođenje postupka otuđenja motornih vozila, imenovana Odlukom direktora JKP “Drugi oktobar” objavila je Oglas o prodaji motornih vozila.

Predmet otuđenja su motorna vozila, precizirana u Tabelama 1. i 2. (u daljem tekstu: Tabele).

Tabele sadrže bližu identifikaciju motornih vozila, početnu cenu istih i dr. napomene i iste su sastavni deo ovog oglasa. U početnu cenu vozila nije uračunat PDV.

Prodaju će sprovesti Komisija za sprovođenje postupka otuđenja motornih vozila, prikupljanjem pismenih zatvorenih ponuda. Pravo učešća na javnom nadmetanju, imaju domaća i strana pravna i fizička lica.

Fizička lica su u obavezi da dostave kopiju važeće lične karte, a pravna lica i preduzetnici, odgovarajuću dokumentaciju o registraciji pravnog lica, odnosno preduzetnika:

– izvod o upisu u registar APR-a, odnosno u dr. odgovarajući registar, ne stariji od 6 (šest) meseci od dana objavljivanja oglasa,

– ugovor o otvaranju i vođenju računa kod banke;Na javnom nadmetanju, kao ponudioci, mogu da učestvuju samo lica koja su položila depozit, u visini 30% utvrđene početne vrednosti predmeta nadmetanja, i to uplatom na račun br. 205-0000000001593-62, koji se vodi kod Komercijalne banke, sa pozivom na broj 01-6-19/2018-6 i svrhom uplate: „Učešće na javnom nadmetanju“.

Related posts

Zelena pijaca radi uz poštovanje zaštitnih mera

Jasmina Petkovic

Ribari na Zelenoj pijaci spremni za post

Vanja Vićentić

Zelenilo koristi svaki trenutak da nam ulepša grad

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija