15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

JKP “Drugi oktobar” objavilo oglas o prodaji motornih vozila

Komisija za sprovođenje postupka otuđenja motornih vozila, imenovana Odlukom direktora JKP “Drugi oktobar” objavila je Oglas o prodaji motornih vozila.

Predmet otuđenja su motorna vozila, precizirana u Tabelama 1. i 2. (u daljem tekstu: Tabele).

Tabele sadrže bližu identifikaciju motornih vozila, početnu cenu istih i dr. napomene i iste su sastavni deo ovog oglasa. U početnu cenu vozila nije uračunat PDV.

Prodaju će sprovesti Komisija za sprovođenje postupka otuđenja motornih vozila, prikupljanjem pismenih zatvorenih ponuda. Pravo učešća na javnom nadmetanju, imaju domaća i strana pravna i fizička lica.

Fizička lica su u obavezi da dostave kopiju važeće lične karte, a pravna lica i preduzetnici, odgovarajuću dokumentaciju o registraciji pravnog lica, odnosno preduzetnika:

– izvod o upisu u registar APR-a, odnosno u dr. odgovarajući registar, ne stariji od 6 (šest) meseci od dana objavljivanja oglasa,

– ugovor o otvaranju i vođenju računa kod banke;Na javnom nadmetanju, kao ponudioci, mogu da učestvuju samo lica koja su položila depozit, u visini 30% utvrđene početne vrednosti predmeta nadmetanja, i to uplatom na račun br. 205-0000000001593-62, koji se vodi kod Komercijalne banke, sa pozivom na broj 01-6-19/2018-6 i svrhom uplate: „Učešće na javnom nadmetanju“.

Related posts

Hitna pomoć: Vikend protekao mirno, i dalje visok pritisak problem

Zorana Stekovic

Gradska menadžerka Maja Vitman : Osuđujemo retoriku i uvrede Trifunovića i njegovih mentora iz SzS

Mica Milakov

SNS Kovin: Odbranili smo “volju naroda”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija