27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Otvoreni bazen radi do 20. septembra

PANČEVO, 4. septembar 2018. (TV Pančevo) – Otvoreni bazen u Pančevu radiće ove godine do 20. septembra najavljuje direktor JKP „Mladost“ Predrag Stojadinov. Razlog za nešto duži rad je lepo vreme koje najavljuju metrelozi u septembaru i radovi koju su aktuelni na zatvorenom bazenu.

Otvoreni bazen Sportkog centra „Strelište“ biće otvoren za Pančevce do 20. septembra, što je za oko nedelju dana duže nego što je bio slučaj predhodnih godina. Još uvek se izvode radovi na krovu zatvorenog bazena, tako da kada se zavreše ovi radovi biće otvorena sezona na zatvorenom bazenu.

Stojadinov napominje da je ova sezona bila nešto slabija, zbog lošeg i kišnog vremena pre sve u julu. Zato će lepo vreme u septembu produžiti rad otvorenog bazena.

Predrag Stojadinov direktor JKP „Mladost“, kao odgovornog preduzeća prema građanima Pančeva, pre svega učenicima i studentima, najavljuje da će u novoj sezoni rada zatvorenog bazena biti pogonosti za one koji budu koristili ovaj objekat.

Related posts

Bitka za Pančevo oktobra 1944 – Dan oslobođenja grada

Jasmina Petkovic

U toku pripreme osmaka za završni ispit

Jasmina Petkovic

NIS ulaže u zdravstvo milion evra

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija