27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Srećan prvi dan škole svim prvacima poželeo predsednik opštine Milan Garašević

Svi đaci prvaci opštine Kovačica danas su dobili poklone od opštine Kovačica, tačnije od kabineta predsednika opštine Milana Garaševića. Reč je o lektiri potrebnoj za prvi razred i o anatomskim rančevima. Svim učenicima prvog razreda uručeni su pokloni.

U Osnovnoj školi Maršal Tito iz Padine, u Osnovnoj školi Moše Pijade u Debeljači i u Osnovnoj školi Sava Žebeljan iz Crepaje đacima je predsednik uručio rančeve, a načelnica za društvene delatnosti i obrazovanje, Tanja Bubeskov, lektiru.

U ostalim osnovnim školama đacima su pokloni podeljeni od strane direktora, a reči podrške i pozdrave preneli su direktori. Ukupno je ove godine u prvi razred upisano 253 đaka, a isto toliko rančeva i paketa lektira je obezbeđeno od strane opštine.

Ovo nije prvi put da đaci dobiju poklone za srećan početak, već druga godina zaredom. Roditelji su mogli da računaju da će rančevi biti obezbeđeni, pa je ovo jedna stavka manje na spisku za opremanje đaka prvaka.

Related posts

Kovin potpisao memorandum sa turskom kompanijom “Mel tekstil”

Jasmina Petkovic

Brojevi telefona lekara specijalista u vršačkoj bolnici

Jasmina Petkovic

Raspisan konkurs za prijem učenika u Vojnu gimnaziju

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija