19. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

JKP “Drugi oktobar”: Vozilo uspori, prvi dan je u školi

JKP “Drugi oktobar” povodom početka nove školske godine, apeluje na sve vozače da budu dodatno oprezni tokom vožnje, posebno u zonama škola kao i na putevima koji vode do škola.

Tim povodom, kontrolori Parking servisa JKP “Drugi oktobar” postavljali su flajere na sva vozila koja su se zatekla na javnim parkiralištima u blizini škola, s porukom: “Vozilo uspori, prvi dan je u školi”.

– Polazak dece u školu obavezuje sve vozače da pokažu veću odgovornost, poštuju saobraćajne propise i posebnu pažnju obrate na naše najmlađe sugrađane. Naša obaveza je da zaštitimo decu u saobraćaju i pomognemo im da bezbrižno odrastaju, ali i da stiču znanja kako bi doprineli sosptvenoj bezbednosti. Zbog toga, apelujemo na sve roditelje prvaka da pronađu najbezbednije trase za kretanje učenika od kuće do škole a prvacima želimo srećan i uspešan polazak u školu, kažu ua portal eVršac, u JKP “Drugi oktobar”.

Related posts

“Zelenilo” prikuplja novac da Petra pobedi

Jasmina Petkovic

Najbolji svetski bestseleri u Vulkanu, popusti do 22. aprila

Mica Milakov

U Južnom Banatu 224 novoobolelih od koronavirusa

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija