18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin

Dobrodošlica prvacima

Nova školska godine je počela. U kovinskoj “Zmajevoj” školi po 114. put. Nakon letnjeg raspusta škola je ponovo ispunjena dečjom radošću, iznova je na okupu staro društvo, sada u starijem razredu.

Za većinu, sem za prvačiće kojima je ovo bio prvi dan u školi. U ime svih učenika i nastavnika, nove „Zmajevce“ pozdravila je i poželela im dobrodošlicu direktorka škole Vesna Jotić. Stariji drugari, do jučerašnji „četvrtaci“, su za prvake pripremili zabavan program i ulepšali im prvi školski dan, koji će ostati zapisan ne samo na papiru nego u srcima malih budućih velikih ljudi. Bila je to kratka lepršava predstava, protkana muzikom davnih osamdeseth koju su u fiskulturnoj sali oduševljeno odgledali. Veliko je bilo i uzbuđenje brojne publike, pre svega roditelja, baka, deka i rođaka koji su sa ponosom dopratili svoje najmilije, tek stasale za školske klupe. Nakon veselog prijema otišli su u učionice na prvi školski čas, kod svojih učiteljica Danijele Novokmet i Zorice Vidosavljević, gde su ih dočekali pokloni, knjige koje im je darovla lokalna samouprava i osnovni đački pribor koji je obezbedila škola.

Related posts

Servisne informacije za 18. mart

Katarina Popović

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

RTV potpisala protokole o saradnji sa lokalnim medijskim kućama

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija