25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Dunja Dragaš sigurnim koracima u školsku klupu

I ove godine ekipa regionalne Radio-televizije Pančevo prati đaka prvaka kroz školsku godinu. Ovoga puta to je mala Dunja Dragaš, ćerka poznatog karikaturiste Nikole Dragaša i mama Sanje.

A onda je počela priprema za prvi dan u školi. Knjige, sveske, pernica i ostale stvari stavljene su u torbu i sve je spremno za 3. septembar. Kao i svaki đak, i mala Dunja imala je milion želja, a mama, tata, baba, deda, tetka su bili tu da ih ispune.

Dunja Dragaš će krenuti u Osnovnu školu “Đura Jakšić”, i to sa dobrim predznanjem. Za svako dete je bitno da zna ko je čovek čije ime nosi škola, a mala Dunja je odgovor sročila kao iz topa.

Nalik drugoj deci i Dunja je pred kamerama bila škrta na rečima, ali zato dobro raspoloženje nije izostalo pred početak školske godine.

Mama i tata jedino su želeli da Dunja izraste u dobrog čoveka i u budućnosti sama izabere profesiju kojom će se baviti. Tata Nikola kaže da je već sada talentovana za crtanje, a mama da joj dobro ide pevanje.

Posebnih priprema za školu nije bilo, a mama i tata su se složili da je vreme brzo proletelo.

 

Related posts

U Južnom Banatu još 121 osoba zaražena korona virusom

Bojana Kecic

U Pančevu obežen Dan Policije

Ivana Bogdanovski

Gradonačelnica Mitrović: Advokati i izvršitelji rade na štetu penzionera

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija