27. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Dunja Dragaš sigurnim koracima u školsku klupu

I ove godine ekipa regionalne Radio-televizije Pančevo prati đaka prvaka kroz školsku godinu. Ovoga puta to je mala Dunja Dragaš, ćerka poznatog karikaturiste Nikole Dragaša i mama Sanje.

A onda je počela priprema za prvi dan u školi. Knjige, sveske, pernica i ostale stvari stavljene su u torbu i sve je spremno za 3. septembar. Kao i svaki đak, i mala Dunja imala je milion želja, a mama, tata, baba, deda, tetka su bili tu da ih ispune.

Dunja Dragaš će krenuti u Osnovnu školu “Đura Jakšić”, i to sa dobrim predznanjem. Za svako dete je bitno da zna ko je čovek čije ime nosi škola, a mala Dunja je odgovor sročila kao iz topa.

Nalik drugoj deci i Dunja je pred kamerama bila škrta na rečima, ali zato dobro raspoloženje nije izostalo pred početak školske godine.

Mama i tata jedino su želeli da Dunja izraste u dobrog čoveka i u budućnosti sama izabere profesiju kojom će se baviti. Tata Nikola kaže da je već sada talentovana za crtanje, a mama da joj dobro ide pevanje.

Posebnih priprema za školu nije bilo, a mama i tata su se složili da je vreme brzo proletelo.

 

Related posts

Kampanja MUP “Matura 2019”

Mica Milakov

OK ,,Crvena zvezda” i Zavod za sport i medicinu sporta potpisali ugovor o saradnji

Vanja Vićentić

Vučević: Afera “Jovanjica” ugrožava najviše institucije države, istina mora da se utvrdi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija