20. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Fudbalski klub “Železničar” u novom kolu na novom terenu

Fudbalski klub “Železničar” u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem “Mladost”, a uz podršku Grada Pančeva, sredio je fudbalski teren na Sportskom centru “Mladost”. Od sada će ljubitelji fudala i “Želje” imati priliku da na sređenim tribinama prate utakmice svog kluba, dok je fudbalerima omogućeno da na dobro priprmljenom terenu pokažu svoje umeće.

Fudbalski klub “Železničar” obeležava ove godine 70 godina postojanja, što je i bio jedan od razloga da odluče da srede teren na kome igraju.

Saša Pavlov, gradonačlnik Pančeva, ističe da Grad uvek prihvata saradnju i da izlazi u susret sportskim klubovima, a da je sređen teren na Sportskom centru “Mladost” upravo dobar primer reinvestiranja.

Pored Fudbalskog kluba “Železničar”, koji ove godine obeležava veliki jubilej u ovoj godini, i Sportski centar “Mladost” obeležava 40 godina rada. JKP “Mladost” kao upravljač Sportskog centra “Mladost” ima više nego partnerski odnos sa ljudima koji koriste njihove terene.

Za sportiste je izuzetno važno da imaju dobre terene i mesta za bavljene sportom i da to uvek vrate dobrim rezultatima, kaže Slobodan Bitević, predsednik Sportkog saveza Pančeva.

Čelnici grada, ali i “Železničar” pozivaju ljubitelje fudbala da već u nedelju dođu i vide šta je urađeno na Sportskom centru “Mladost”, jer “Železničar” igra treću utakmicu Srpske lige Vojvodina sa ekipom “Omladinca” iz Novih Banovaca. Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

Related posts

Srbija otvorena za razgovor sa evroparlamentarcima

Jasmina Petkovic

“Laž”: Skulpture Olivere Parlić u Galeriji

Nikoleta Dragaš

Gradnja stanova za ugrožene građane

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija