15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Javni poziv za davanje stanova u zakup

Opština Plandište raspisala je javni oglas za davanje u zakup stanova putem javnog nadmetanja u otvorenom postupku (licitacijom) u Plandištu, ulica Hajduk Veljka 5v.

Stanovi se nalaze u stambeno poslovnoj zgradi, na četvrtom i petom spratu, površine od 31 m2 za koju je početna cena po kojoj se daje u zakup navedena nepokretnosti 3.555,20 dinara i 66 m2 za koju je početna cena po kojoj se daje u zakup navedena nepokretnosti 7.913,40.

Nepokretnosti se daju na određeno vreme, na period od godinu dana sa pravom ponovnog produženja. Svi stanovi koji su predviđeni za davanje u zakup biće useljivi od 01.novembra 2018.godine.

Pravo učešća u javnom nadmetanju za zakup stanova ima svako pravno i fizičko lice koje pre početka licitacije uplati garatni iznos za učešće na licitaciji. Garatni iznos koji se plaća za učešće u licitaciji je početna cena zakupnine i isti se uplaćuje na žiro račun broj 840-742152843-59 sa pozivom na broj 97/ 93228 Svrha uplate: prihod od davanja u zakup nepokretnosti – stanova.

Prijave se dostavljaju Komisiji za sprovođenje postupka najkasnije do 11 ćasova na dan održavanja javnog nadmetanja, a Licitacija će se održati 12.09.2018.godine, u Maloj Sali opštine Plandište sa početkom u 12 časova.

Related posts

Snažna podrška građana Južnog Banata predsedniku Aleksandru Vučiću!

Mica Milakov

22 godine od početka NATO bombardovanja

Vanja Vićentić

Na javnom uvidu Plan detaljne regulacije za vetropark “Banat”

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija