26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Saša Matić: Znam za Crepaju otkad sam bio mali!

Velika zvezda domaće estradne scene Saša Matić, održao je koncert sinoć, na dan seoske slave Velike Gospojine, na trgu u Crepaji. Pred brojnom publikom, iskusni kažu da je procenjeno da je koncert posetilo oko 2500 ljudi, Saša je bio veseo i srdačan.

Bina je bila postavljena tokom dana i program je počeo u 20.30h i to popularnim repertoarom u izvođenju benda Aquarius. Koncert predgrupe trajao je sat vremena, nakon čega je u tačno zakazano vreme izašala zvezda večeri na scenu, Saša Matić. Ovacije publike nisu manjkale, a hitovi su se nizali jedan za drugim. Među publikom nalazili su se kako najmlađi, tako i oni stariji meštani i gosti Crepaje.

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Saša Matić je izjavio da zna za Crepaju i da mu je zanimljiv naziv ovog mesta ostao u pamćenju dok je još bio dete. Sa bine pozdravio je direktorku TOOK Draganu Latovljev i predsednika opštine Milana Garaševića.

Mnogi su svoje mesto pronašli na terasama obližnjih stanova i na taj način uspeli da vide ovu našu domaću zvezdu.

Koncert Saše Matića organizovan je u okviru proslave seoske slave Velike Gospojine i bio je jedan od centralnih događaja tokom obeležavanja proslave. Danas, 29. avgusta biće organizovana promocija knjige Jasmine Isajlov Joca u svečanoj sali mesne zajednice u Crepaji. Promocija je zakazana za 19:30h i ovom promocijom se završavaju ovogodišnji Velikogospojinski dani.

Related posts

Belocrkvanski karneval, kažu, nikada lepši

Nikola Toadjer

Besplatni preventivni pregledi sutra u Crepaji

Nikoleta Dragaš

Gužva na Urološkom odeljenju

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija