22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Najava obustave saobraćaja na lokalnom putu Opovo – Debeljača

Zbog radova na asfaltiranju, u periodu od 29. avgusta do 18. septembra biće zatvorena radna deonica lokalnog puta Opovo – Debeljača, navodi se u današnjem saopštenju Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opštine Opovo.

Lokalna samouprava je naložila javnom preduzeću „Mladost“ Opovo, nadležnom za održavanje lokalnih puteva i ulica na teritoriji Opštine Opovo izvede sve neophodne mere na obustavi saobraćaja na lokalnom putu Opovo – Debeljača u navedenom periodu, a obustava saobraćaja izvršiće se uz prethodne konsultacije i dogovor sa službenicima MUP-a Republike Srbije, Policijske uprave Pančevo i Policijske stanice Opovo.

Tokom 21 dana, firma Vojvodina put DOO Pančevo izvodiće radove na asfaltiranju kolovozne konstrukcije u dužini 4.550 metara, a s obzirom da pomenuti radovi zahtevaju korišćenje kolovozne konstrukcije i da nije bezbedno da se na navedenom lokalnom putu odvija saobraćaj rešeno je da se u ovom periodu obustavi lokalni saobraćaj i koriste alternativni atarski putevi.

Related posts

Omoljica, Brestovac i Ivanovo u utorak bez vode

Jelena Obradović

Marija Mrkela i Lana Cvetkovski osvojile su medalje na pionirskom Prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici

Mica Milakov

Stižu pozivi za osobe koje su civilno sluzile vojni rok

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija