17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Najava obustave saobraćaja na lokalnom putu Opovo – Debeljača

Zbog radova na asfaltiranju, u periodu od 29. avgusta do 18. septembra biće zatvorena radna deonica lokalnog puta Opovo – Debeljača, navodi se u današnjem saopštenju Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opštine Opovo.

Lokalna samouprava je naložila javnom preduzeću „Mladost“ Opovo, nadležnom za održavanje lokalnih puteva i ulica na teritoriji Opštine Opovo izvede sve neophodne mere na obustavi saobraćaja na lokalnom putu Opovo – Debeljača u navedenom periodu, a obustava saobraćaja izvršiće se uz prethodne konsultacije i dogovor sa službenicima MUP-a Republike Srbije, Policijske uprave Pančevo i Policijske stanice Opovo.

Tokom 21 dana, firma Vojvodina put DOO Pančevo izvodiće radove na asfaltiranju kolovozne konstrukcije u dužini 4.550 metara, a s obzirom da pomenuti radovi zahtevaju korišćenje kolovozne konstrukcije i da nije bezbedno da se na navedenom lokalnom putu odvija saobraćaj rešeno je da se u ovom periodu obustavi lokalni saobraćaj i koriste alternativni atarski putevi.

Related posts

Opština Alibunar dobila 2.700.000 dinara za kanalizacionu mrežu

Nikoleta Dragaš

“Železničar” bolji od Mitrovčana

Jasmina Petkovic

Opštinski štab za vanredne situacije: USVOJENA ODLUKA O PROGLAŠAVANJU VANREDNE SITUACIJE

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija