23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Program Vršačkog kulturnog leta od 27. do 30. avgusta

Kulturni centar Vršac u okviru manifestacije Vršačko kulturno leto, u periodu od 27. do 30. avgusta, organizuje brojne programe u centru Vršac.

– Od 27. do 30. avgusta, u bašti Doma vojske, svi zainteresovani moći će da pogledaju reviju francuskog filma – Francuski filmski karavan: ciklus Veliki rat, koja se realizuje u saradnji sa Francuskim institutom. Na repertoaru su filmovi: Čuvarke – Les Gardiennes,Istočni front, zaboravljeni front 1915-1919 – Un front oublié, le Front d’Orient 1915-1919, Život i ništa drugo – La vie et rien d’autre i Kapetan Konan – Capitaine Conan. Projekcije počinju u 20h, a ulaz je slobodan. Od programa u četvrtoj sedmici očekuje nas još i predstava za decu „Kraljičina zavrzlama“ koja će biti igrana u prostoru Muzičkog paviljona, u utorak 28. avgusta od 19h. U slučaju kiše sugrađani će biti blagovremeno obavešteni o promeni prostora ili termina održavanja programa, kažu za portal eVršac, u Kulturnom centru Vršac.- Od 27. do 30. avgusta, u bašti Doma vojske, svi zainteresovani moći će da pogledaju reviju francuskog filma – Francuski filmski karavan: ciklus Veliki rat, koja se realizuje u saradnji sa Francuskim institutom. Na repertoaru su filmovi: Čuvarke – Les Gardiennes,Istočni front, zaboravljeni front 1915-1919 – Un front oublié, le Front d’Orient 1915-1919, Život i ništa drugo – La vie et rien d’autre i Kapetan Konan – Capitaine Conan. Projekcije počinju u 20h, a ulaz je slobodan. Od programa u četvrtoj sedmici očekuje nas još i predstava za decu „Kraljičina zavrzlama“ koja će biti igrana u prostoru Muzičkog paviljona, u utorak 28. avgusta od 19h. U slučaju kiše sugrađani će biti blagovremeno obavešteni o promeni prostora ili termina održavanja programa, kažu za portal eVršac, u Kulturnom centru Vršac.

Related posts

HIP Petrohemija: Dekompozicija u Fabrici polietilena niske gustine

Jelena Belić

Odbornici Skupštine o lokalnom linijskom prevozu

Jasmina Petkovic

EKSKLUZIVNO: Ceca peva u Vršcu za Grožđebal!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija