14. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Muzika, ples, klovnovi, animatori i pozorište ove nedelje u Gradskom parku

Manifestacija „Leto u parku“ narednih dana donosi niz zabavno-muzičkih dešavanja, a meštani i gosti će imati priliku, od četvrtka do nedelje, da uživaju u raznovrsnim sadržajima belocrkvanskog zabavnog leta.

Manifestacija je namenjena pre svega deci, a osmišljena je sa ciljem da se svim mališanima koji provode leto u Beloj Crkvi omogući dobra zabava, igra i druženje uz dečje predstave, radionice plesa, sportsko-rekrativne radionice i takmičenja, likovne radionice, žurke i brojne druge animacije, navode organizatori „Leta u parku“.

Za sve ljubitelje elektronske muzike, organizatori najavljuju nastup DJ Tywin Fox-a i summer disco music. Nastup počinje u četvrtak, 23. avgusta u 20 sati.

Animatorska i pozorišna trupa Šašava družina najavljuje za petak odličnu zabavu, mališani će se druziti sa kostimiranim animatorima, maskotama, imaće priliku da uzivaju u nastupu klovna Šašavka, kao i u predstavi „Petar Pan“.

Subota će biti muzičko veče, nastupiće Mile Sazonov sa već svojim dobro poznatim repertoarom.

U nedelju, 26. avgusta, predstaviće se Belocrkvanske Mažoretkinje koje će prikazati svoja umeća i najaviti Evropsko prvenstvo u mažoro plesu, u septembru, u Sokobanji, na kome će praktično biti domaćini.

Related posts

Saobraćajna nezgoda kod Kovina – jedna osoba poginula

Zorana Stekovic

Od Covid 19 infekcije u Opštoj bolnici Pančevo 77 pacijenata

Nikola Toadjer

Pijace u Pančevu od utorka 21. aprila ponovo rade

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija