21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Košarkašice se na Goču pripremale za novu sezonu

Košarkaški klub Agros Basket ove godine je organizovao pripreme na planini Goč u dečijem odmaralistu “Dobre Vode” na 1.200 metara nadmorske visine.

Atmosfera je bila sjajna tokom boravka na planini i pripremnog perioda, pa devojčicama ni treniranje dva puta dnevno nije palo teško. Dan odmora od svakodnevnih obaveza košarkašice su iskoristile da posete manastir Žiča, a potom su se maksimalno opustile i uživale na planinskom bazenu.

– Svi u klubu smo prezadovoljni kako su protekle pripreme. Želja za radom i odnos prema klubu je nesto što nas posebno raduje nakon ovih priprema – izjavio je trener Agros basketa Bogdan Ristić.
Ovaj put svakako ne bi mogao da se realizuje bez pomoći sponzora.

– KK Agros Basket se posebno zahvaljuje generalnom sponzoru Agros doo-hotel Stari Banat koji je omogućio besplatan prevoz za naše devojčice kao i doktorki Brankici Panić koja je odvojila vreme i bila na raspolaganju deci 24 časa dnevno tokom osam dana boravka na Goču. Takođe se zahvaljujemo Sportskom savezu opštine Opovo i lokalnoj samoupravi na podršci koju nam pružaju – rekao je trener Marko Habanek.

Related posts

Afričko selo u Crepaji

Nikoleta Dragaš

Belocrkvanska Narodna biblioteka ima fond preko 24.000 dela, sa posebnim legatom

Nikoleta Dragaš

Padina pevala, najbolja Jana Galas

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija