15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Košarkašice se na Goču pripremale za novu sezonu

Košarkaški klub Agros Basket ove godine je organizovao pripreme na planini Goč u dečijem odmaralistu “Dobre Vode” na 1.200 metara nadmorske visine.

Atmosfera je bila sjajna tokom boravka na planini i pripremnog perioda, pa devojčicama ni treniranje dva puta dnevno nije palo teško. Dan odmora od svakodnevnih obaveza košarkašice su iskoristile da posete manastir Žiča, a potom su se maksimalno opustile i uživale na planinskom bazenu.

– Svi u klubu smo prezadovoljni kako su protekle pripreme. Želja za radom i odnos prema klubu je nesto što nas posebno raduje nakon ovih priprema – izjavio je trener Agros basketa Bogdan Ristić.
Ovaj put svakako ne bi mogao da se realizuje bez pomoći sponzora.

– KK Agros Basket se posebno zahvaljuje generalnom sponzoru Agros doo-hotel Stari Banat koji je omogućio besplatan prevoz za naše devojčice kao i doktorki Brankici Panić koja je odvojila vreme i bila na raspolaganju deci 24 časa dnevno tokom osam dana boravka na Goču. Takođe se zahvaljujemo Sportskom savezu opštine Opovo i lokalnoj samoupravi na podršci koju nam pružaju – rekao je trener Marko Habanek.

Related posts

Red vožnje autobusa ATP-a

Katarina Popović

U susret Pupinovom rođendanu: Pupin prvi srpski lobista

Nikoleta Dragaš

Tretman suzbijanja komaraca iz vazduha u subotu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija