17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Guduričko naselje dobija dečje igralište

JKP “Drugi oktobar” sopstvenim sredstvima i uz pomoć grada Vršca, finansira izgadnju novih igrališta za decu, uzrasta od 3 do 10 godina.

Prvo u nizu planiranih igrališta je u Guduričkom naselju, gde se radovi uveliko obavljaju, a završetak je planiran početkom septembra.

– Ovo veliko naselje sa oko 3000 stanovnika i velikim brojem dece, zbog toga nam je u planu da pored dečjeg igrališta bude izgrađen i jedan košarkaški teren, kaže direktor JKP “Drugi oktobar” Nebojša Perić.

Prema njegovim rečima, osim iglališta u Guduričkom naselju, u planu je izgradnja još četiri nova dečja igrašlita u gradu.

– Dečja igrališta su za nas ulaganje u budućnost, a na ovaj korak smo se odlučili kako bismo našim najmlađim sugrađanima omogućili bezbedan prostor za igru. Želja nam je da i svim naseljenim mestima uradimo isti posao, kao i da poboljšamo komunalnu infrastrukturu, kaže direktor JKP “Drugi oktobar” Nebojša Perić.

Da podsetimo, tokom 2017. godine Vršac i najmlaši stanovnici grada “bogatiji” su za šest dečjih igrališta, dok su za omladinu i odrasle postavljene dve teretane na otvorenom.

Related posts

Poginuo Vuk Dragović vlasnik firme Wing doo

Nikoleta Dragaš

PU Pančevo: Uhapšeni zbog izazivanja opšte opasnosti

Zorana Stekovic

Servisne informacije za 8. januar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija