18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Centar Milenijum otvorio FB stanicu “Gradski bazen Vršac”

Centar Millennium je, u cilju informisanja sugrađana o aktivnostima i događajima na novootvorenom kupalištu u Vršcu, otvorio FB stranicu pod nazivom “Gradski bazen Vršac”.

Facebook stranica ima za cilj promociju sadržaja, aktivnosti, akcija i događaja, koji će se u narednom periodu organizovati na Gradskom bazenu.

Reč je informativno-promotivnoj stranici koja se svakodnevno ažurira najnovijim podacima, kako bi svi sugrađani koji planiraju da tople dane, provedu na Gradskom olimpijskom bazenu.

Da podsetimo, bazenski kompleks, koji čini veliki bazen dimenzija 50 x 25 i dubine 2,20 metara, bezen za decu dubine 43cm , ugostiteljski objekat, sa svom neophodnom komunalnom infrastrukturom i pratećim sadržajima, poput kabina, ležaljki i suncobrana, smešten je u neposrednoj blizini Gradskog jezera.

Upravljanje bezenima, od strane Gradske uprave, povereno je Centru Milenijum.

Centar milenijum će, zajedno sa Gradom i resornim Gradskim većem osmišljavati programe namenjene korisnicima usluga Gradskog bazena.

Related posts

5. maj Međunarodni dan babica – potreba da se još jednom zahvalimo zdravstvenim radnicma

Zorana Stekovic

Borba protiv virusa i na graničnom prelazu Vatin

Mica Milakov

Servisne informacije za 14. februar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija