5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Centar Milenijum otvorio FB stanicu “Gradski bazen Vršac”

Centar Millennium je, u cilju informisanja sugrađana o aktivnostima i događajima na novootvorenom kupalištu u Vršcu, otvorio FB stranicu pod nazivom “Gradski bazen Vršac”.

Facebook stranica ima za cilj promociju sadržaja, aktivnosti, akcija i događaja, koji će se u narednom periodu organizovati na Gradskom bazenu.

Reč je informativno-promotivnoj stranici koja se svakodnevno ažurira najnovijim podacima, kako bi svi sugrađani koji planiraju da tople dane, provedu na Gradskom olimpijskom bazenu.

Da podsetimo, bazenski kompleks, koji čini veliki bazen dimenzija 50 x 25 i dubine 2,20 metara, bezen za decu dubine 43cm , ugostiteljski objekat, sa svom neophodnom komunalnom infrastrukturom i pratećim sadržajima, poput kabina, ležaljki i suncobrana, smešten je u neposrednoj blizini Gradskog jezera.

Upravljanje bezenima, od strane Gradske uprave, povereno je Centru Milenijum.

Centar milenijum će, zajedno sa Gradom i resornim Gradskim većem osmišljavati programe namenjene korisnicima usluga Gradskog bazena.

Related posts

SNS Vršac najoštrije osuđuje napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Nikoleta Dragaš

Tri medalje za opovački Spartak

Nikoleta Dragaš

NOVA EMISIJA NA RTV PANČEVO – JUŽNOBANATSKI MOZAIK

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija