27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Saopštenje povodom požara u Sefkerinu

Povodom saopštenja o požaru u Sefkerinu objavljenom na Glasu Opova 13.08.2018. godine mi stanari iz navedene zgrade kojima su stanovi delimično oštećeni, kao i krov i hodnik podsećamo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin pre svega, a zatim i udruženje „Kreativa“ da svoju akciju prikupljanja pomoći prošire i na nas oštećene u tom požaru, a ne samo one koji su požar izazvali a zatim se sklonili u hraniteljsku porodicu.

Nama je pomoć neophodna za saniranje štete na krovu koji je sada otvoren i sklon padu.

Što se tiče navedenog bračnog para javnosti radi, da se zna: Taj bračni par je nelegalno ušao u stan još 2015. godine, svoje obaveze kao stanari nisu izmirivali, samo su pravili probleme i štetu. Na sve to stanari ove zgrade ukazivali su u Mesnoj zajednici Sefkerin i u Opštini Opovo.

Da dodamo ovo je treći požar koji je izbio u tom stanu od kada oni žive u njemu.

Ovim putem molimo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin da sazove hitno (već je trebalo) sastanak Saveta Mesne zajednice i proširi sastanak sa stanarima oštećene zgrade kako bi smo zajedno rešili probleme koje smo imali pre i posle ovog požara.

Stanari iz stambene zajednice Oslobođenja 4, Sefkerin: Uroš Milošević, Dana Dimitrijević, Olivera i Milovan Milankov.

Related posts

U Vršcu do sada restitucijom vraćeno više od 30 objekata

Nikoleta Dragaš

Svetska a naša Galerija naive u Kovačici

Alba Jovanović

Maske: Zdravlje i moda

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija