23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

NIS obeležio deceniju programa „Zajednici zajedno“ u Nišu

Niš je danas bio u znaku pesme i igre, proslavljajući 10 godina NIS-ovog programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ i veoma uspešnu saradnju ovog grada i kompanije NIS.

Grad Niš je samo jedna od stanica NIS-ovog karavana društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ tokom kojeg predstavnici kompanije obilaze gradove širom Srbije u kojima je NIS podržao brojne projekte koji su poboljšali život građana

Svečanosti koja je ovom prilikom organizovana u zgradi Oficirskog doma u Nišu, prisustvovali su predstavnici Grada Niša, kompanije NIS, kao i mnogobrojni nosioci projekata realizovanih u okviru sradanje.
Darko Bulatović, gradonačelnik Niša, ovom prilikom zahvalio se kompaniji NIS na uspešnoj saradnji u okviru programa „Zajednici zajedno“.

„NIS je pomogao brojnim ustanovama, a mnogima je olakšao rad i to na poljima kulture, sporta i obrazovanja. Ono što me posebno raduje je činjenica da nismo samo partneri, već i prijatelji i radujem se što ćemo, siguran sam, i u budućnosti nastaviti našu veoma uspešnu saradnju.“

Marija Halar, direktorka Departmana za marketing Bloka Promet kompanije NIS izrazila je zadovoljstvo saradnjom.
„NIS je, do sada, kroz programe društvene odgovornosti u Grad Niš uložio gotovo 60 miliona dinara, ali je za nas mnogo važnije to što smo partnerski sa Gradom radili na unapređenju kvaliteta života građana. Napomenula bih da je Niš i jedan od naših strateških gradova gde imamo 11 benzinskih stanica i gde zapošljavamo više od 270 ljudi. I u narednom periodu nastavićemo da ulažemo u zajednicu, ali i u biznis aktivnosti“.

Marija Halar, direktorka Departmana za marketing Bloka Promet kompanije NIS

Grad Niš je samo jedna od stanica NIS-ovog karavana društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ tokom kojeg predstavnici kompanije obilaze gradove širom Srbije u kojima je NIS podržao brojne projekte koji su poboljšali život građana. Tako je u toku višegodišnjeg partnerstva NIS-a i grada Niša uspešno realizovano 67 projekata koji su unapredili uslove života i doprineli kulturnom, socijalnom i ekološkom boljitku lokalne zajednice. Neki od tih projekata su otvaranje „Parka znanja“, rekonstrukcija kabineta za Ruski jezik u Gimnaziji „Svetozar Marković“, sanacija Pozorišta lutaka, rekonstukcija i uređenje dečije biblioteke „Stevan Sremac“, opremanje novoizgrađenog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja neophodnim medicinskim aparatima, kao i podrška mnogobrojnim sportskim i kulturnim manifestacijama.

 

 

Related posts

Srpski ponos: promocija najmlađih oficira

Nikoleta Dragaš

Obraćanje Gradonačelnice Vršca povodom odluke Ustavnog suda

Mica Milakov

Đurić:Bela kuća više nije rezervisana samo za Albance

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija