25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Naprednjaci obeležili međunarodni Dan mladih

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo organizovao je druženje i turnir u odbojci na pesku na novoizgrađenom terenu u Barandi.

Na terenu se okupio veliki broj mladih ali i gledalaca, koji su uz muziku sa razglasa i osveženje uživali u lepom danu i sportskom nadmetanju.

Ispred omladine Srpske napredne stranke, Anja Budimirov je rekla da je prijatno iznenađena odzivom i najavila još novih akcija u režiji omladine SNS.

– Danas je Međunarodni dan mladih i tim povodom Opštinski odbor Srpske napredne stranke je želeo da organizuje turnir u odbojci i ova akcija je još samo jedna u nizu koje sprovodi Srpska napredna stranka. Možemo da se pohvalimo brojem omladine koja je se odazvala ovom skupu, tu je oko 60 – 70 omladinaca, preko 20 ekipa, što je izuzetan broj. Mi ćemo se potruditi da u narednom periodu ovakvih akcija, skupova, druženja i promocija mladih bude što više – poručila je Anja Budimirov.

Nakon celodnevnog nadmetanja pobednički pehar je osvojila ekipa iz Sefkerina, drugo mesto je pripalo Opovčanima, dok su treći bili momci i devojke iz Barande.

Medalje su uručili dr Zoran Tasić, Miloš Markov i Goran Fogl, a Tasić je prilikom obraćanja učesnicima turnira istakao da u ovakvim prilikama nije bitna stranačka i politička pripadnost, već druženje i zajedništvo mladih. Tasić je pohvalio lovačko društvo iz Barande, koje je pružilo logističku podršku i ugostilo učesnike turnira, kao i Udruženje „Inicijative mladih Opova“ za učešće u organizaciji današnje manifestacije.

Related posts

Svetski dan radija. Sledeće godine Radio Pančevo slavi 40. rođendan !

Mica Milakov

VUČIĆ U BELOJ CRKVI! Predsednika Srbije dočekalo više od 1.500 građana!

Mica Milakov

U stanovima toplo tokom celog dana

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija