28. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Naprednjaci obeležili međunarodni Dan mladih

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo organizovao je druženje i turnir u odbojci na pesku na novoizgrađenom terenu u Barandi.

Na terenu se okupio veliki broj mladih ali i gledalaca, koji su uz muziku sa razglasa i osveženje uživali u lepom danu i sportskom nadmetanju.

Ispred omladine Srpske napredne stranke, Anja Budimirov je rekla da je prijatno iznenađena odzivom i najavila još novih akcija u režiji omladine SNS.

– Danas je Međunarodni dan mladih i tim povodom Opštinski odbor Srpske napredne stranke je želeo da organizuje turnir u odbojci i ova akcija je još samo jedna u nizu koje sprovodi Srpska napredna stranka. Možemo da se pohvalimo brojem omladine koja je se odazvala ovom skupu, tu je oko 60 – 70 omladinaca, preko 20 ekipa, što je izuzetan broj. Mi ćemo se potruditi da u narednom periodu ovakvih akcija, skupova, druženja i promocija mladih bude što više – poručila je Anja Budimirov.

Nakon celodnevnog nadmetanja pobednički pehar je osvojila ekipa iz Sefkerina, drugo mesto je pripalo Opovčanima, dok su treći bili momci i devojke iz Barande.

Medalje su uručili dr Zoran Tasić, Miloš Markov i Goran Fogl, a Tasić je prilikom obraćanja učesnicima turnira istakao da u ovakvim prilikama nije bitna stranačka i politička pripadnost, već druženje i zajedništvo mladih. Tasić je pohvalio lovačko društvo iz Barande, koje je pružilo logističku podršku i ugostilo učesnike turnira, kao i Udruženje „Inicijative mladih Opova“ za učešće u organizaciji današnje manifestacije.

Related posts

Žene u Kovinu pritekle u pomoć

Mica Milakov

Osetan pad broja zaraženih u Pančevu

Jasmina Petkovic

GRBA: Još jednom apelujemo da se ne pale strništa, kazne su drakonske

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija