16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Prijavite se za letnje igre na vodi

U organizaciji Kancelarije za mlade Opštine Bela Crkva, Turističke organizacije, Centra za kulturu i Sportskog saveza opštine Bela Crkva pete po redu „Belocrkvanske igre na vodi“ biće održane u subotu, 25 avgusta u 18:00 sati na Glavnom gradskom jezeru.

Sportsko-rekreativno takmičenje u zanimljivim igrama na vodi podržala je lokalna samouprava Opštine Bela Crkva.

Očekuje se da ova zabavna i zdrava aktivnost okupi veliki broj prvenstveno mladih, koji će se takmičiti u nizu letnjih igara na vodi.

Za ovo takmičenje se mogu prijaviti svi koji žele da se takmiče i dobro zabave. Ekipe broje šest članova, istog ili različitog uzrasta, od kojih minimum jedan član mora biti suprotnog pola.
Prijave ekipa vrše na broj telefona 013/851-777 ili na email: turizambc@gmail.com, putem kojih je moguće dobiti i dodatne informacije.

Ogranizatori su osmisli šest igrica sa rekvizitima za plažu, kajacima, dušecima, a turisti i belocrkvani imaće prilku da se zabave i bodre učesnike sa tribina vaterpolo bazena.

Dođite da se brčkate, navijate i zabavljate!

Related posts

U Vršcu otvorena nova poslovnica “Dunav osiguranja”

Nikoleta Dragaš

Rukomet: Vojvodina – Dinamo 26:26

Zorana Stekovic

Promocija gimnazijskog IT smera u Savinoj školi

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija