26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

“Ratovi zvezda” na Vršačkom bregu

Klub ekstremnih sportova “Izazov” iz Vršca, u okviru programa Forest Cinema, u petak i subotu, 10. i 11. avgusta od 21h sa početkom od 21h, organizuje projekciju filmova “Ratovi zvezda — epizoda V: Imperija uzvraća udarac” i “Ratovi zvezda — epizoda VI: Povratak džedaja”.

Ratovi zvezda — epizoda V: Imperija uzvraća udarac (engl. Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back) je naučnofantastični film iz 1980. koji je osmislio Džordž Lukas.

Scenario su napisali Lorens Kasdan i Li Braket, a režirao ga je Irvin Keršner. Ovo je drugi snimljen film u sagi Ratovi zvezda, a peti po hronologiji događaja.
Zbog teškoća tokom produkcije, Imperija uzvraća udarac je premijerno prikazana 21. maja 1980. i dobila je mešovite ocene kritike. Uprkos tome, film je zaradio više od 538 miliona dolara širom sveta i postao je 39. najuspešniji film svih vremena. Mnogi smatraju da je ovaj film najbolji od svih filmova o Ratovima zveda.

Ratovi zvezda — epizoda VI: Povratak džedaja (engl. Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi) je naučnofantastični film iz 1983. u režiji Ričarda Markvanda. To je bio treći film iz sage Zvezdanih ratova, ali šesti po hronološkom redu.

Nakon projakcije filma, kako je najavljeno, planiran je nastup DJ Mihailo – ChillOut * Psychill * Chillgressive.

Forest Cinema je mali bioskop na otvorenom, koji se nalazi na adresi Kluba ekstremnih sportova “Izazov”, Topovski put bb. Dodatne informacije o aktivnostima Kluba i o projekcijama u okviru Forest Cinema, dostupne su na brojevima telefona 069 191 29 35 i 063 831 79 40.

Related posts

JP “Vojvodina šume” : Zbog afričke kuge odstrel divljih svinja

Mica Milakov

Dve izložbe u Padini posvećene narodnoj nošnji

Nikoleta Dragaš

Poraz “Tamiša” bez posledica, “Vršac” na korak od opstanka

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija