28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Ove sedmice zabava za pamćenje u parku – Haos animatori, Klincoteka i kreativne radionice

Zabavno-muzička manifestacija „Leto u parku“ koju organizuju Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade, do kraja leta održavaće se od srede do nedelje u periodu od 20:00 do 22:00 sata.

Avgust mesec doneo nam je visoke temperature, a samim tim u Beloj Crkvi boravi i veliki broj gostiju, tako da su organizatori manifestacije odlučili da se program organizuje i sredom, a pripremili su niz različitih i zabavnih sadržaja. Aktivnosti su uglavnom namenjene najmlađima, mada u njima uživaju i starije generacije.

U sredu, 08. avgusta članice udruženja kreativaca „Mustre“ zajedno sa članovima odreda izviđača „Žarko Zrenjanin – Uča“ pripremaju za decu kreativnu radionicu. U četvrtak nas očekuju Haos animatori koji su prava atrakcija, kako za decu tako i za odrasle, a njihov nastup je uvek drugačiji i izaziva posebno oduševljenje mališana. U petak, 10. avgusta, deca će se zabavljati uz klincoteku, dok će u subotu imati priliku da izkažu svoju maštu i nauče neke nove veštine na kreativnoj radionici udruženja „Vredne ruke Bele Crkve“. Klub za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ priprema za nedelju poseban program, a prisutni će imati prilike da se upoznaju sa čarobnim podvodnim svetom belocrkvanskih jezera.

Značaj ove manifestacija je u tome što je Gradski park iz večeri u veče ispunjen dečjom grajom, smehom i uveseljava sve nas, a deca na kvalitetan i zabavan način provode svoje vreme.

Organizatori su se potrudili da narednih dana u Gradskom parku bude raznovrstan i atraktivan program, a ono što vam je potrebno je osmeh i dobro raspoloženje – dođite i zabavljajte se od srede do nedelje… Vidimo se u parku!

Related posts

Krizni štab Plandišta uveo nove mere, obavezno pročitajte

Mica Milakov

Program proslave mesne i hramovne slave u Plandištu

Nikoleta Dragaš

Grad Vršac uređenjem dela korita potoka Mesić realizuje projekat zaštite od poplava

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija