26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Gradski park i proteklog vikenda ispunjen pesmom i igrom

Centar za Kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade organizatori su bogatog zabavno muzičkog programa u Gradskom parku. I proteklog vikenda park je bio ispunjen pesmom i igrom.

U petak svi belocrkvani i gosti koji svoj odmor provode na našim kupalištima uživali su u nastupu benda „Slatki snovi“. Stariji sugrađani podsetili su se dobro poznatih „evergreen“ hitova, dok su oni mlađi imali jedinstvenu priliku da se upoznaju sa „muzikom za sva vremena“.

Bend „Slatki snovi“ čine iskusni belocrkvanski muzičari Jaroslav Bodnar i Nenad Petroman. Oni u svom repertoaru neguju muziku 60-ih i 70-ih godina prošlog veka, ali idu i u korak sa vremenom, trudeći se da publiku zabave i novijim pop-rok hitovima.

U subotu Gradski park je bio ispunjen muzikom Mileta Sozonova, dok su mnogobrojni belocrkvani i gosti uživali u hitovima zabavne muzike. Mogli su se čuti komentari da ovakva dešavanju daju pravu čar letu u Beloj Crkvi, a nastup su pratile sve generacije – mame, bake i deke zajedno sa najmlađima, koji su se igrali i zabaljali na igralištu, dok su starije generacije plesale kao nekada na popularnim igrankama.

U okviru programa manifestacije, u nedelju 5. avgusta održana je velika žurka za decu u Muzičkom paviljonu u Gradskom parku. Ova dečija diskoteka, pod simpatičnim nazivom „Klincoteka“, okupila je veliki broj dece ali i njihovih roditelja koji su uživali u gradskom parku.

Related posts

Dečak poginuo od strujnog udara na železničkoj stanici

Mica Milakov

Kulturni savez Vojvođanskih Mađara uručio “Plaketu” Judit Bakator

Mirjana Popović

Rekonstrukcija vodovodne mreže u dve ulice

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija