27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

U Zagajici održan “Letnji turnir u malom fudbalu”

“Letnji turnir u malom fudbalu” ponovo je nakon 12 godina organizovan u Zagajici.”Letnji turnir u malom fudbalu” ponovo je nakon 12 godina organizovan u Zagajici.

Turnir čiji je organizator MZ Zagajica, okupio je osam ekipa koje su se takmičile na sportskom igralištu u krugu Mesne zajednice.

Finalna utakmica između ekipe “Stampedo” iz Straže i ekipe “Nešini drugari” iz Vršca odigrana je sinoć, a njoj je prethodila revijalna utakmica za 3. mesto između ekipe “Prosto najbolji” iz Uljme i ekipe “Vukovi” iz Zagajice.

Završnici turnira prisustvovali su i član Gradskog veća za sport Boban Bogosavljević i član Gradskog veća zadužen za ruralni razvoj Slaviša Maksimović.

– Savet Mesne zajednice Zagajica uspeo je tokom prošle godine uz pomoć grada Vršca da obezbedi reflektore tako da su posetioci nesmetano mogli da prate igru. Završna utakmica bila je izuzetno zanimljiva za sve ljubitelje fudbala, sve ekipe koje su se prijavile pokazale su zavidan kvalitet igre, pa se nije moglo predvideti ko će doći do finala. Svi susreti imali su odličnu posećenost, a odlučivali su detalji, rekao je za portal eVršac predsednik saveta MZ Zagajica Milan Radovanov.

Potpuno zasluženo turnir je osvojila ekipa „Stampedo“ iz Straže, koji su pobedili u finalnoj utakmici.

Drugo mesto pripalo je ekipi “Nešini drugari” iz Vršca, treće mesto osvojila je ekipa “Vukovi” iz Zagajice.

Za najboljeg igrača proglašen je Lukaš Dragan, za najboljeg strelca proglašen je Andrija Ranimirov i za najboljeg golmana proglašen je Roksa Renato.

Mesna zajednica Zagajica obezbedila je za pobednike vredne nagrade.

Član Gradskog veća za sport i omladinu Boban Bogosavljević, uručio je pehar najboljoj ekipi “Stampedo” iz Straže i tom prilikom se zahvalio članovima Saveta Mesne zajednice na odličnoj organizaciji kao i posetiocima ovog turnira koji ima za cilj promociju razvoja sporta i turizma u našim selima.

– Organizacija turnira je bila odlična, i želeo bih ovom prilikom da se zahvalim brojnim prijateljima koji su pripomogli jednim delom da ovaj turnir u malom selu bude na zavidnom nivou, rekao je član veća zadužen za ruralni razvoj Slaviiša Maksimović.

Related posts

Preporuka skupštinama stanara u Kovinu

Mica Milakov

„Noć muzeja“ u Beloj Crkvi

Nikola Toadjer

Počeo upis u vrtiće

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija