26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

“KVIZujemo za Magdalenu!” 5. avgusta u vršačkom Kulturnom centru

Unija studenata Vršac i Udruženje Edukacija pozivaju Vrščane da u nedelju 5. avgusta u bašti vršačkog Kulturnog centra od 17 časova, učestvuju u humanitarnom događaju pod nazivom “KVIZujemo za Magdalenu!”.

– Magdalena je devojčica koja ima samo dve godine i neophodno je da ode na dve operacije srca od kojih svaka košta po 50.000 evra. Zbog toga je neophodno da svi delujemo zajedno. Unija studenata Vršca i Eduakcija zajedno organizuju kviz za sve vas koji želite da pomognete, kažu organizatori kviza.

Kotizacija za učešće je 150 dinara.

– Kutija gde će svi koji su u priliki, moći da doniraju novac, takođe će biti postavljena u bašti KC. Pozvani su svi, da pomogu, učestvuju i navijaju. Takođe, za prva tri tima smo obezbedili nagrade, ističu organizatori.

Prijave ekipa )tim od tri člana) moguće su na brojevima telefona: 062 82 45 141 i 061 41 31 634 , ili na nekoj od društvenih mreža Unije studenata Vršca.

– Ukoliko nemate tim, takođe se možete prijaviti, a mi će mo okupiti učesničku ekipu. Hajde da svi damo po malo i da tako uradimo puno, naglašavaju organizatori kviza.

Related posts

U Pančevu je ovog jutra spašen mladi labud koji je ušetao u kuću i prevezen do Tamiša

Zorana Stekovic

Otvoren prvi vetropark u Srbiji vredan 80 miliona evra

Nikoleta Dragaš

RTS: Žene u Hajdučici bore se da ožive selo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija