17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Agros basket otputovao na prireme

Košarkašice Agros basketa otputovale su na planinu Goč, gde će na pripremama boraviti osam dana. Iz Agros basketa su prethodno posetili planinu kako bi procenili kakvi su uslovi na Goču. Srpska planina će biti baza za početak priprema za novu sezonu, tokom koje se očekuje da ove sjajne devojčice još više napreduju i stasavaju kao košarkašice.

Agros Basket su na pripreme ispratili pomoćnik predsednika opštine Goran Fogl i predsednik Sportskog saveza opštine Opovo Igor Vujić.

– Goran (Fogl) i ja smo danas došli ispred lokalne samouprave, kabineta predsednika i Sportskog saveza Opova i ovom prilikom želimo da vas ispratimo i poželimo srećan put. Znamo da ćete na pripremama slušati trenere, marljivo raditi, ali i uživati. Sigurni smo da će vam ove pripreme mnogo značiti i da ćete i naredne sezone nastaviti gde ste stale u prethodnoj – poručio je tom prilikom Vujić.

Devojčice će na pripremama trenirati pod dirigentskom palicom trenera Marka Habaneka i Bogdana Ristića.

Da podsetimo, prethodna sezona bila je najbolja za Agros basket. Mlađe pionirke su osvojile bronzane medalje i pehar za treće mesto u ligi koju organizuje Košarkaški savez Beograda, a takođe su bile i pobednice Zemunske lige, čiji se fajnal-for igrao u Opovu. Pionirke su bile četvrte u Beogradu i druge u Zemunskoj ligi.

Related posts

Defile bajkera kroz Opovo i Sefkerin

Nikoleta Dragaš

Održan 50. Žisel

Zorana Stekovic

Posebna atrakcija Bele Crkve – Češko selo i Stara Palanka

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija