15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

LU Opovo treće u Gudurici

Na strelištu u Baricama u nedelju 22. jula Lovačko udruženje “Lovac” iz Vršca ugostilo je takmičare u četvrtom kolu Kupa u gađanju glinenih golubova.

Prvo mesto u ekipnoj konkurenciji pripalo je ekipi “Lovac 1” , drugoplasirani je bio “Titel”, na trećoj poziciji plasirala se ekipa “Lovac 2”, dok se “LU Opovo” zadovoljilo četvrtim mestom.

Pojedinačno su se istakli Aleksić Miloš sa pogođenih 24 od 25 goluba i veteran Blagoje Mirko iz Sakula sa 23 od 25 goluba.

Istog vikenda domaćin naredne utakmice bila je Gudurica. Ovoga puta “Titel” je zauzeo prvu poziciju, “Lovac 1” drugu i “LU Opovo” treću, pa se očekuje da do kraja sezone tim iz naše opštine ostane toj poziciji i obezbedi odlazak na prvenstvo Vojvodine i Srbije.

Zbog dobre organizacije, lepo uređenog strelišta sa najsavremenijom mašinom za izbacivanje golunova, loše vreme nije uticalo na raspoloženje strelaca.

Related posts

U Kovinu padao grad veličine lešnika

Jasmina Petkovic

Zadržana četiri vozača zbog kanabisa i alkoholisanosti

Nikoleta Dragaš

Predsednik opštine Opovo Miloš Markov obišao poljoprivredno gazdinstvo porodice Kreculj

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija