17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Održane dečje kreativne radionice u Debeljači

U Debeljači ogranizovane su dečje radionice. U okviru rada Doma kulture Jozef Atila u Debeljači predviđen je i program za najmlađe i nešto stariju decu, uzrasta od 4 do 12 godina, a u okviru tog programa predviđeno je bilo gostovanje grupe specijalizovanih koordinatora koji osmišljavaju i izvode dečje radionice.

Viranto, ili u prevodu Bljesak, je zamišljen kao putujući karavan edukativnog i zabavnog karaktera. Autobus iz Budimpešte prepoznatljivih boja stigao je u petak u Debeljaču i okupio mališane. Pored šarenih igračaka, posebnih obrazovnih izazova kroz zabavu, za decu bio je postavljen i sto za stoni fudbal. Dodatno, jedna koorditantorka se pobrinula da se okupljeni klinci zabave i pravljenjem rukotvorina od različitih materijala.

U okviru dvostanog programa, zabava je bila garantovana, koordinatori radionice zadovoljni, a mališani su nešto novo naučili, čak i kada su na letnjem raspustu.

Autobus zabave nastavio je svoj put u podne, a na mapi obilazaka nalazili su se Budisava, Mihajlovo, Kikinda…

Related posts

Novo radno vreme Kovid ambulante

Katarina Popović

Dani Afrike u Opovu

Nikoleta Dragaš

Rock Village i 2018. godine u punom zamahu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija