16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

“Snežni klinci” odbranili prošlogodišnju titulu

Ekipa Snežni klinci, drugi put za redom osvaja pobednički pehar Turnira u futsalu „Marija Magdalina“ Sefkerin 2018. Ove godine nisu imali pravog rivala, dominirali su u svim utakmicama i bili više nego ubedljivi u finalu gde su pobedili ekipu Fantomacana rezultatom 10:1.

U meču za treće mesto sastali su se Kako hoćeš i Brazilci koja je završena rezultatom 5:2 u korist ekipe Kako hoćeš. U pauzi do finalne utakmice, revijalni meč su odigrali pioniri fudbalskog kluba „Brazilaca“ i u petnaestominutnom nadigravanju pokazali svoje umeće.

Pehare, plakete i nagrade uručili su pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić, opštinska većnica Ivana Divljački, Goran Divljački i organizator turnira Saša Jovičin. Kao vid zahvalnosti na podršci plakete su uručene i svima koji su pomogli organizaciju Drugog turnira u futsalu „Marija magdalina“ Sefkerin 2018.

Predrag Ginculj i Kristina Krunić izrazili su veliko zadovoljstvo i reči hvale za organizaciju i sprovođenje ovog sportskog događaja, a organizator turnira se zahvalio gostima i meštanima koji su došli da isprate događaj. Jovičin je posebno istakao Opštinu Opovo koja je značajno pomogla organizaciju ove manifestacije.

Kao i prošle godine, turnir je zatvoren spektakularnim vatrometom.

Related posts

Sanja Petrović nova predsednica Opštine Kovin, Zoran Bradanji predsednik Skupštine

Mica Milakov

Prekid grejanja usled havarije

Mica Milakov

Šta stoji iza presuda Osnovnog suda u Vršcu?

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija