27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

“Snežni klinci” odbranili prošlogodišnju titulu

Ekipa Snežni klinci, drugi put za redom osvaja pobednički pehar Turnira u futsalu „Marija Magdalina“ Sefkerin 2018. Ove godine nisu imali pravog rivala, dominirali su u svim utakmicama i bili više nego ubedljivi u finalu gde su pobedili ekipu Fantomacana rezultatom 10:1.

U meču za treće mesto sastali su se Kako hoćeš i Brazilci koja je završena rezultatom 5:2 u korist ekipe Kako hoćeš. U pauzi do finalne utakmice, revijalni meč su odigrali pioniri fudbalskog kluba „Brazilaca“ i u petnaestominutnom nadigravanju pokazali svoje umeće.

Pehare, plakete i nagrade uručili su pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić, opštinska većnica Ivana Divljački, Goran Divljački i organizator turnira Saša Jovičin. Kao vid zahvalnosti na podršci plakete su uručene i svima koji su pomogli organizaciju Drugog turnira u futsalu „Marija magdalina“ Sefkerin 2018.

Predrag Ginculj i Kristina Krunić izrazili su veliko zadovoljstvo i reči hvale za organizaciju i sprovođenje ovog sportskog događaja, a organizator turnira se zahvalio gostima i meštanima koji su došli da isprate događaj. Jovičin je posebno istakao Opštinu Opovo koja je značajno pomogla organizaciju ove manifestacije.

Kao i prošle godine, turnir je zatvoren spektakularnim vatrometom.

Related posts

Oktobarski dani u Opovu

Nikoleta Dragaš

Održana šesta likovna kolonija u Crepaji

Bojana Kecic

Bez struje deo centra i RTV Pančevo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija