4. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Južni Banat

Održana Traktorijada u Banatskom Novom Selu

Prikaz i prodaja nove i polovne poljoprivredne mehanizacije, pojedinačne i ekipne takmičarske discipline za sve uzraste, vredne nagrade, samo su deo ponude “Traktorijade” u Banatskom Novom Selu, manifestacije koja je i ove godine okupila mnogobrojne poljoprivrednike.

Manifestacija poljoprivrede i agromehanizacije – Traktorijada” je održana šesti put, a organizator je Udruženje Novoseljanski paori. To je bila prilika da se posetioci upoznaju sa inovacijama u oblasti poljoprivrede,pogledaju izloženu mehanizaciju i prikaz rada mašina na oglednom polju.

Prvi put su se predstavili prodavci opreme iz Rumunije, a među ponuđačima je bilo i preduzeće iz Vršca koje predstavlja tursku kompaniju. U takmičarskom delu programa učesnici su se nadmetali u vuči traktora i prevrtanju guma.

I takmičari i posetioci slažu se u oceni da su ovakve manifestacije potrebne poljoprivrednicima kao odlična prilika da se druže, saznaju nešto novo i razmenjuju iskustva.

Related posts

Emilija Spasojević iz Bele Crkve osvojila je 3. mesto na 8. Festivalu pameti

Nikola Toadjer

Dan maternjeg jezika u Ivanovu

Nikoleta Dragaš

Šareni suncokreti deci na dar

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija