26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Plandište

Nastavljena tradicija nagrađivanja naboljih studenata u opštini Plandište

Ove godine, kriterijume je ispunio 21 student kojima je, u organizaciji kabineta predsednika Opštine i kancelarije za mlade u prostorijama KOC-a „Vuk Karadžić“ Plandište, predsednik opštine, Jovan Repac uručio nagrade.

Za dobijanje novčane nagrade, koja ove godine iznosi 50.000 dinara, studenti sa teritorije opštine Plandište trebali su da imaju prosek strudiranja preko 8,5, da su redovni studenti na državnim fakultetima i da su sa prebivalištem na teritoriji opštine Plandište.

Svečanom potpisivanju Rešenja o odobravanju isplate novčanih nagrada najboljim studentima, pored Predsednika, prisustvovali su Goran Donevski, zamenik predsednika Opštine, prosvetni inspektor Tatjana Đorđijevski i iz zamenica načelnice Odeljenja za društvene delantnosti i poslova organa opštine, Magdalena Tošić.

Predsednik opštine je čestitao svima na postignutom uspehu i rekao da se nada da među njima ima i onih koji će se nakon studija vratiti da rade u opštini Plandište, gde su uvek potrebni mladi i dobri kadrovi.

Nagrađene studente raduje činjenica da Opština prati njihov rad i trud tokom školovanja koji sada i nagrađuje.

Related posts

Uhapšen vozač pod dejstvom amfetamina

Nikoleta Dragaš

Prekinut niz pobeda ,,Železničara”

Vanja Vićentić

Vučić : Auto put Pančevo-Temišvar za bolje ekonomsko povezivanje

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija