17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Humanitarni koncert u Hotelu „Stari Banat“

U utorak 10. jula u Hotelu „Stari Banat“ održaće se humanitarni koncert na kojem će učestvovati 14 pevača, među kojima je i nekoliko zvezda Granda.

Organizator ovog humanitarnog koncerta je naš sugrađanin Nikola Grujić, a prikupljena sredstva biće namenjena Katarini Spasić iz Pločica kod Kovina, koja boluje od leukemije. Ulaznica za koncert je dobrovoljni prilog, koji će se ubacivati u kutije namenjene za tu svrhu. Takođe, razlika u nabavnoj i prodajnoj ceni pića biće deo sakupljene pomoći. Sponzori koncerta su Hotel „Stari Banat“ i pekara „Tamiš“.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, a žele da pomognu to mogu učiniti uplatom na račun oca male Katarine – Stojana Spasića na broj žiro računa 200 – 107874623 – 66 Poštanska štedionica. Svaki dinar za njene terapije je od velikog značaja.

Učesnici koncerta su Zvezde Granda – Nikola Grujić, Dejan Neđić Tejovac i Savo Perović, zatim ovogodišnji pobednik pinkovih zvezdica Ljuba Stanković, kao i Vlada Grujić, Dalibor Dača Stojanović, Jelena Pejčić, Milutin Ćomi Milovanović, Nikola Savić, Biljana Milovanović, Đorđe Nikolić, Jovana Miklić, Teodora Grujić i Miki Muratović.

Početak koncerta je u 20:00 časova.

Related posts

JUŽNI BANAT: 18 osoba obolelo od COVID-19 u poslednja 24h

Aleksandra Miloševska

Debeljača: Raščišćeni putevi, uklonjeno granje

Nikoleta Dragaš

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija