22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Humanitarni koncert u Hotelu „Stari Banat“

U utorak 10. jula u Hotelu „Stari Banat“ održaće se humanitarni koncert na kojem će učestvovati 14 pevača, među kojima je i nekoliko zvezda Granda.

Organizator ovog humanitarnog koncerta je naš sugrađanin Nikola Grujić, a prikupljena sredstva biće namenjena Katarini Spasić iz Pločica kod Kovina, koja boluje od leukemije. Ulaznica za koncert je dobrovoljni prilog, koji će se ubacivati u kutije namenjene za tu svrhu. Takođe, razlika u nabavnoj i prodajnoj ceni pića biće deo sakupljene pomoći. Sponzori koncerta su Hotel „Stari Banat“ i pekara „Tamiš“.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, a žele da pomognu to mogu učiniti uplatom na račun oca male Katarine – Stojana Spasića na broj žiro računa 200 – 107874623 – 66 Poštanska štedionica. Svaki dinar za njene terapije je od velikog značaja.

Učesnici koncerta su Zvezde Granda – Nikola Grujić, Dejan Neđić Tejovac i Savo Perović, zatim ovogodišnji pobednik pinkovih zvezdica Ljuba Stanković, kao i Vlada Grujić, Dalibor Dača Stojanović, Jelena Pejčić, Milutin Ćomi Milovanović, Nikola Savić, Biljana Milovanović, Đorđe Nikolić, Jovana Miklić, Teodora Grujić i Miki Muratović.

Početak koncerta je u 20:00 časova.

Related posts

Jeleni ponovo na Vršačkim planinama

Katarina Popović

GO SNS Vršac podržao Aleksandra Vučića

Nikoleta Dragaš

Ministar Udovičić posetio Kovačicu i Alibunar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija