17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo

Skupština o završnom računu i letnjoj pozornici

PANČEVO, 29. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 25. sednici Skupštine grada odbornici su usvojili izmene i dopuna Plana detaljnje regulacije Centar 1 – širi centar grada, usvoji su i završeni račun budžeta za 2017. godinu. Usvojene su i izveštaji o radu i finansijski planovi ustanove kulture u gradu i Domova kulture u naseljenim mestima. Odbronici su usvojili i predloge rešenja o otuđenju gradjevinskog zemljišta u Pančevu, Omoljici, Ivanovu i Glogonju.

Predrag Živkovć, zamenik gradonačlenika i član gradskog veća zadužen za finansije obrazložio je završni račun budžeta za 2017 godinu. Osvrnuo se na viškove u budžetu, investiciona ulaganja i revizorski postupak. Istako je da je dosta toga urađeno u gradu zahvaljujući sredstvima u budžetu i da su napravljene i uštede.

Najviše rasprave oko odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije Centar 1 – širi centar grada odnosile su se na letnju pozornicu. Nemanja Rotar, član gradskog veća zadužen za kulturu rekao je da je ovo mesto u gradu nekada bilo kultno, ali da poslednih godina od kada je letnja pozornica rekonstuisana nije bilo mnogo ljudi na dogadjaima i da bi bilo neophodno još dosta toga uraditi kako bi se ona koristila. Prema njegovim rečima ovo mesto nije nužno da postoji, jer letnja pozornica može da se postavi bilo gde u gradu.

Related posts

RK “Vojvodina” pokrajinski šampion do 16 godina

Jasmina Petkovic

U Pančevu još 7 pozitivnih, 33 u Južnobanatskom okrugu

Nikoleta Dragaš

Odbornici usvojili rebalans. Novi v.d. direktora JP “Urbanizam” Slave Bojadžijevski

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija