20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Proglašenje najlepše bašte Pančeva 6. jula

PANČEVO, 5. jul 2018. (TV Pančevo) – JKP „Zelenilo“ i ove godine organizuje izbor za najlepšu baštu i balkon u našem gradu. Ovih dana ekipa iz Zelenila obilazila je prijavljene Pančevce kako bi u petak. 6 jula u Narodenoj bašti proglasili pobednike sa najlepštim baštama i balkonima.

Dokaz da na malom prostoru može mnogo da se uradi je dvorište porodice Mrkić u naselju Mladost koje je obišla Komsija JKP „Zelenilo“ , u okviru akcije u kojoj se bira najlepšte dvrošte i balkon.- branka Mrkić kaže da ov detinjstva voli cveće i da u dvorištu uvek ima posla.

Zelenilo već tradicionalno organizuje akciju za izbor najlepšte bašte i balkona. Ženja Marinković iz Zelenila kaže da je veoma teško izabrani najleptše jer ljudi koji se prijavljuju vole cveće i svako svojoj bašti daje neki svoj pečat. I ove godine ima onah naših sugrađana koji su već se takmičili.

Pobednici će biti proglašeni u petak, 6. jula u 12 sati u Narodnoj bašti i dobiće vredne vaučere od Zelenila. I za sve učesnike ovogodišnje akcije Zelenilo je obezbedilo progodne poklone, a sljvi posetioci Narodne bašte moći će da pogledaju i izložbu fotografija nastalih prilikom obilaska svih učesnika.

Related posts

Totalna rekonstrukcija mosta “Jabukov cvet”

Nikoleta Dragaš

Promovisana knjiga “Smehom protiv korone”

Katarina Popović

Akcija preventivnih pregleda u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija