13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Foto konkurs “Belocrkvanski karneval”

Časopis “Re foto” i organizacioni odbor karnevala pozivaju ljubitelje fotografije da pošalju svoje radove i tako se uključe u konkurs za izbor najbolje fotografije pod nazivom “Belocrkvanski karneval 2018.”. Pored opštine Bela Crkva konkurs će podržati Refoto portal, Epson i Nikon, sa ciljem da se organizuje izložba 60 najuspelijih i najkreativnijih fotografija. Za one najbolje biće obezbeđene nagrade.

Pravo učešća imaju svi, a u konkurenciju ulaze fotografije snimljene na sve načine od kamera mobilnih telefona do profesionalnih foto-aparata. Jedini uslov je da se na fotografijama nalaze motivi i atmosfera Belocrkvanskog karnevala.

Svaki učesnik može poslati do 5 fotografija čija duža strana ne sme biti manja od 3000 piksela i ne sme na sebi imati nikakve ispise – kako bi rad mogao da bude kvalitetno odštampan i izložen. Fotografije moraju biti u jpg formatu i u imenu fajla neophodno je upisati pored naziva rada i podatke o autoru, kao na primer: 01_Najlepša_maska_Petar_Petrović.jpg.
Fotografije šaljite na mail adresu: karneval.belacrkva@gmail.com

Related posts

AFERA PLANDIŠTE: Da li će i Vorkapić odšetati slobodan kao Krišan?

Mica Milakov

Prikupljanje PET ambalaže u subotu

Nikoleta Dragaš

Pijačni barometar za subotu 16. novembar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija