27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Velika karnevalska moto žurka na obali jezera i ponovo bajkeri u karnevalskoj povorci

Moto žurka i rok maraton trajaće dva dana i noći od 22-24. juna na obali Gradskog jezera. Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave organizatori ovog skupa su članovi MK „Apač“. Prizor koji će goste ostaviti bez daha biće učešće bajkera iz inostranstva po prvi put u karnevalskoj povorci. Do sada je prijavljeno 400 motora.

Moto skupovi na obali jezera postali su jedan od brendova Bele Crkve odavno, a kada se to spoji sa Belocrkvanskim karnevalom, iunteresovanje bajkera prevazilazi sva očekivanja. Za sada je prijavljeno 400 motora iz Slovenije, Rumunije, Bugarske, Hrvatske i brojnih klubova iz naše zemlje, a prijave se još uvek primaju.

– Život bajkera lepim čine druženja i posete i upoznavanja raznih krajeva i zemalja, zbog toga smo više nego zadovoljni interesovanjem kolega iz šireg regiona. Obezbedili smo veliki prostor za kamp, ulaz se neće naplaćivati, hranu pripremamo gratis uz pomoć prijatelja kluba i lokalne samouprave. Svi će biti tradicionalno dobro primljeni i ugošćeni, a za provod će biti zaduženi bendovi B.I.P iz Banatskog Karlovca, „Cesium“ iz Smedereva, „Vrbopuc“ iz Beograda, „Krokodili“ iz Kule i lokalni bend „Zona sumraka“.

Related posts

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Zorana Stekovic

Nova predsednica Opštine Bela Crkva Violeta Simić, Aleksić predsednik Skupštine

Mica Milakov

Hitna pomoć: Toplo vreme utiče na povećan broj poziva

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija