1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Tri zlatne i dve srebrne medalje osvojili su članovi KPA Bela Crkva na Adi Ciganliji

Na 18. Plivačkom maratonu perajima održanom na Adi Ciganliji u Beogradu, takmičari KPA “Bela Crkva” osvojili su medalje u gotovo svim selekcijama. U godini u kojoj će ovaj klub obeležiti 40 godina postojanja i rada, postali su nezaustavljivi.

Prelep sunčan dan i topla voda u Savskom jezeru okupio je poveći broj ronilaca iz Beograda, Novog Sada, Kruševca, Čačka, Bele Crkve, Bijeljine, Kikinde i Sombora. Nagrade za najbolje obezbedili su organizatori ovog takmičenja ARI (Nacionalna asocijacija ronilačkih instruktora Srbije) i Gradski sekretarijat za omladinu i sport Beograda.

Članovi KPA Bela Crkva su na izuzetan način predstavili svoj klub na plivačkom maratonu u Beogradu.

Najmlađi takmičari su prvi stigli do medalja pa je tako Mihailo Savatović u svojoj kategoriji do 10 godina doplivao do zlatne medalje, a Marko Obradović u kategoriji do 12 godina do srebrne medalje.

Uspeh najmlađih nastavio je Milan Perašević koji je u kategoriji mlađih seniora na 4 km osvojio prvo mesto, dok je u kategoriji seniora Dušan Mihajlović zauzeo odlično drugo mesto i time pokazao da je trenutno najbolji i najsvestraniji takmičar u ronilačkim disciplinama u Srbiji.

U kategoriji takmičara starijih od 45 godina Dragan Perašević je osvojio prvo mesto. Iza sebe je ostavio kolege iz Novog Sada i Sombora i na taj način zaokružio priču o belocrkvanskoj tradiciji u ovom sportu.

Related posts

SERVISNE INFORMACIJE 16.09.2021.

Jelena Obradović

Najmoderniji aparati za merenje šećera za dijabetičare! BESPLATNO!

Nikoleta Dragaš

PANČEVO : Subvencije za korišćenje gasa

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija