26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Južni Banat

Prva “Parada balona od sapunice” održana u Vladimirovcu

U vreme kada mobilni uređaji postaju “najbolji prijatelji” naše dece, a broj pratilaca na društvenim mrežama predstavlja iracionalni krug osoba sa kojim se “družimo”, u našoj opštini je iz osnovne škole “Prvi maj” proistekla divna ideja od strane učenika i njihovih nastavnika i učitelja. Prva “Parada balona od sapunice” prodefilovala je kroz seoski park u Vladimirovcu.

Mališani, učenici mlađih razreda osnovne škole “Prvi maj”, zajedno su sa svojim učiteljima starijima pokazali koliko im je druženje i zajednički trenuci obojeni smehom i dečijom igrom bitni tokom odrastanja.

Ovo druženje je imalo za cilj da pruži inspiraciju i sreću, umnožavajući radost među decom i odraslima koji su se tu našli.

Deca su ponela svoje ručno napravljene zviždaljke, a sapunica, specijalno pripremljena za pravljenje balona, je unela dodatnu veselu notu mališanima tokom ovog druženja.

– Ovo zanimljivo druženje koje smo inicirali, ispunilo je očekivanja naše dece i nas, njihovih učitelja. Više od sat vremena u veseloj, prijatnoj i opuštenoj atmosferi deca su se maksimalno družila, a to je ono što u današnje vreme nedostaje svakom od njih, što mi kao nastavnici odlično svakodnevno uočavamo, rekao je učitelj Ivo Torbica, jedan od organizatora ovog druženja.

Sudeći po osmesima i raspoloženju koje je ovo druženje donelo, stičemo utisak da će se pretvoriti u novu tradiciju u opštini Alibunar, a inicijatori ideje najavljuju da će na sledeće druženje pozvati mališane i iz ostalih osnovnih škola širom naše opštine, ali i šire, jer je jedini za učešće uslov dobra zviždaljka, veselo raspoloženje i dečija radost.

Related posts

Švarglijada u Lokvama – konkurencija sve jača

Nikoleta Dragaš

Južni Banat: 261 osoba pozitivna na Covid-19

Nikoleta Dragaš

Prijavite se za letnje igre na vodi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija