21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

U Vršcu otvorena nova poslovnica “Dunav osiguranja”

Najveća nacionalna osiguravajuća kuća otvorila je u Vršcu novu poslovnicu kompanije “Dunav osiguranje” i “Dunav centar”.

Svečanim presecanjem vrpce, gradonačelnica Dragana Mitrović i predsednik Izvršnog odbora “Dunav osiguranja” Mirko Petrović, otvorili su u Vršcu nov objekat poslovnog prostora najveće nacionalne osiguravajuće kuće i “Dunav centar”.

Nova poslovnica “Dunav osiguranja” u Vršcu posluje pod okriljem Glavne filijale “Dunav osiguranje” u Pančevu, a “Dunav centar” je moderan auto – centar za tehnički pregled vozila, usklađen sa najsavremenijim standradima.

Pored učvršćivanja liderske pozicije, kompanija “Dunav osiguranje” planira i otvaranje novih radnih mesta u skladu sa povećanjem obima poslovanja, a sa ciljem da i Vršac u budućnosti bude filijala osiguranja.

Kako je naglasila gradonačelnica Vršca, otvaranje objekta “Dunav osiguranja” planirano je od 2005. i ima višestruki značaj za grad i građane, prevashodno zbog zapošljavanja i bezbednosti u saobraćaju.

“Dunav osiguranje” je lider na osiguravajućem tržištu Srbije sa učešćem od 26,6 odsto. Svečanom otvaranju novog objekta u Vršcu prisustvovali su predstavnici najznačajnijih institucija i društava Južnobanatskog okruga.

Related posts

Mediteranska bašta Ilića na Margiti

Jasmina Petkovic

Statistika obolelih od Korona virusa u Južnobanatskom okrugu

Vanja Vićentić

Proslava naseljavanja Debeljače izložbom, muzičkom večeri i čajankom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija