28. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

U Vršcu otvorena nova poslovnica “Dunav osiguranja”

Najveća nacionalna osiguravajuća kuća otvorila je u Vršcu novu poslovnicu kompanije “Dunav osiguranje” i “Dunav centar”.

Svečanim presecanjem vrpce, gradonačelnica Dragana Mitrović i predsednik Izvršnog odbora “Dunav osiguranja” Mirko Petrović, otvorili su u Vršcu nov objekat poslovnog prostora najveće nacionalne osiguravajuće kuće i “Dunav centar”.

Nova poslovnica “Dunav osiguranja” u Vršcu posluje pod okriljem Glavne filijale “Dunav osiguranje” u Pančevu, a “Dunav centar” je moderan auto – centar za tehnički pregled vozila, usklađen sa najsavremenijim standradima.

Pored učvršćivanja liderske pozicije, kompanija “Dunav osiguranje” planira i otvaranje novih radnih mesta u skladu sa povećanjem obima poslovanja, a sa ciljem da i Vršac u budućnosti bude filijala osiguranja.

Kako je naglasila gradonačelnica Vršca, otvaranje objekta “Dunav osiguranja” planirano je od 2005. i ima višestruki značaj za grad i građane, prevashodno zbog zapošljavanja i bezbednosti u saobraćaju.

“Dunav osiguranje” je lider na osiguravajućem tržištu Srbije sa učešćem od 26,6 odsto. Svečanom otvaranju novog objekta u Vršcu prisustvovali su predstavnici najznačajnijih institucija i društava Južnobanatskog okruga.

Related posts

Apel dobrovoljnim davaocima krvi

Zorana Stekovic

Gradski park i proteklog vikenda ispunjen pesmom i igrom

Nikoleta Dragaš

Stigao nov rendgen aparat na Stomatološkom odeljenju

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija