Politika

 

Akcija Mesnog odbora SNS-a za igralište na Kotežu 2

PANČEVO, 25. jun 2016. (TV Pančevo) – Članovi Mesnog odbora Srpske Napredne Stranke “Kotež” uz podršku Mesne zajednice i žitelja Koteža 2, organizovali su akciju nasipanja peska i uredjenje igralište za odbojku na pesku, kako bi gradjani ovog naselja već od sutra mogli da koriste.
 

SPS: Pančevcima potrebna gradska plaža

PANČEVO, 22. jun 2016. (TV Pančevo) – Gradski odbor Socijalističke partije u Pančevu apelovao je na gradsku vlast i Upravu grada da razmotri situaciju oko gradske plaže koja ne funkcioniše godinama.

   

Izabrana pokrajinska Vlada, Mirović predsednik

PANČEVO, 20. jun 2016. (TV Pančevo) – Na sednici Skupštine AP Vojvodine izabrana je Pokrajinska vlada na čijem čelu je Igor Mirović. Za izbor nove vlade glasao je 91 poslanik, 29 je bilo protiv, a bilo je dva uzdržana glasa i jedan protiv.Po završetku glasanja Mirović i potpredsednici Pokrajinske vlade položili su zakletvu.
   

Odbornici u Kovačici imenovali v. d. direktore lokalnih javnih preduzeća

PANČEVO, 03. jun 2016. (TV Pančevo) – Odbornici Skupštine opštine Kovačica održali su sednicu na kojoj su imenovali vršioce dužnosti direktora javnih preduzeća ove opštine. Među zadacima koji slede su rešenje poslovanja Poslovno rekreativnog centra “Relaks” i Doma zdravlja, koji je u prethodnom periodu zabeležio ogromne gubitke.

   

Aleksandar Vučić ponovo izabran za predsednika SNS-a

PANČEVO, 28. maj 2016. (TV Pančevo) – Skupština SNS jednoglasno je izabrala Aleksandra Vučića za predsednika stranke. Za zamenika predsednika izabrana је Jorgovanka Tabaković, čija funkcija ostaje zamrznuta dok je na čelu Narodne banke Srbije. Glavni odbor SNS jednoglasno je izabrao četiri potpredsednika stranke - Mariju Obradović, Marka Đurića, Milenka Jovanova i Miloša Vučevića, dok će preostala dva potpredsednička mesta zauzeti članovi stranke koji se budu istakli svojim rezultatima u narednom periodu. Na mestu predsednika Izvršnog odbora, Radomira Nikolića zamenio je dosadašnji predsednik opštine Ub, Darko Glišić. U uvodnom delu sednice Vučić je rekao da je Srpska napredna stranka stavila Srbiju iznad stranke. Izbornoj skupštini SNS-a, od ukupno 4.000 delegata, prisustvovalo je 3.862 delegata, među kojima je bilo 50 iz Pančeva.

   

Danas Izborna skupština SNS

PANČEVO, 28. maj 2016. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka održaće danas Izbornu skupštinu, a predsednik stranke Aleksandar Vučić najavio je da će svi potpredsednici SNS biti novi, mladi ljudi.Vučić će imati uvodno izlaganje na početku sednice, koje će biti otvoreno za javnost, nakon čega će sednica biti zatvorena.