Politika

 

Protivzakonita kampanja DS-a i Jankovića

PANČEVO, 5.jul 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka užasnuta je skandaloznom, sramotnom, protivustavnom i protivzakonitom kampanjom koju političari iz Demokratske stranke i iz štaba bivšeg lažnog zaštitnika građana, Saše Jankovića, vode protiv određenih medija u Srbiji.

 

Katasrofalna situacija u DS-u kulminirala je ostavkom predsednika GO Dušana Dude Stojića

 

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Pored konstantnog osipanja članstva ovo predstavlja veliki udarac na stranku koja nije uspela da pronađe rešenje kako da izađe iz krize i da se sa margine ponovo vrati u centar političkih zbivanja u Pančevu.

   

EKSKLUZIVNO: Zbog Smederevske Palanke raskid koalicije SNS-SPS i u Kovinu

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka odlučila je da raskine koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i u Kovinu, nakon što je raskid ove koalicije najavljen u Smederevu i Velikoj Plani, a sve zbog dešavanja u Smederevskoj Palanci.

   

Ljubavni dvojac Marinike Tepić

PANČEVO, 13. jun 2017. (TV Pančevo) – Opozicija u Srbiji srušila se pored “smešnih” rezultata na izborima i zbog između ostalog muško-ženskog mešetarenja i odnosa. U centru priče je Marinika Tepić, naša sugrađanka koja je uspela da za 2,3 meseca promeni nekoliko političkih partija. Ne samo to, posvađala je i samozvane lidere opozicije Zorana Živkovića i Sašu Jankovića.

   

Ubedljiva pobeda SNS-a u Bačkoj Palanci

PANČEVO, 12. jun 2017. (TV Pančevo) – Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica u Opštini Bačka Palanka, koji su održani juče u Novoj Gajdobri, Paragama, Tovariševu i Obrovcu, Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila apsolutnu pobedu u sve četiri Mesne zajednice.
   

SNS osvojila sve mandate u Skupštini MZ "Kotež"

PANČEVO, 5. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu na izborima za članove Saveta Mesne zajednice „Kotež“ osvojivši 15 mandata. Osvojenim rezultatom naprednjaci su porazili političke protivnike koji su združeno vodili borbu protiv naprednjaka.