Politika

 

SNS u Pančevu proslavila slavu

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka u Pančevu je sečenjem slavskog kolača obeležila slavu Svetu Petku. Domaćin slave bio je Dejan Simeunović. On je, obraćajući se prisutnima, poručio da će SNS u narednom periodu biti još veća i jača, kao i da će raditi pre svega u interesu građana Pančeva i Srbije.

 

PREDSEDNIK IO SNS-a U JUŽNOM BANATU: Politika je stvar poverenja i rezultata zato je SNS vodeća STRANKA, OPOZICIJA JE NEMOĆNA

PANČEVO, 26. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik IO SNS Darko Glišić posetio je danas Opovo gde je prisustvovao sastanku proširenog sastava OO.
   

Ipsos: SNS 55 odsto, na drugom SPS i Janković, DS ispod cenzusa

PANČEVO, 23. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Kad bi parlamentarni izbori bili održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto, pišu "Večernje novosti" pozivajući se na istraživanje Ipsosa.

   

Lokalni izbori na KiM

PANČEVO, 22. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji, treći od samoproglašene nezavisnosti 2008, održavaju se danas u 38 opština. Predizborna tišina počela je u ponoć i trajaće do 19 sati. U Mitrovici su sva birališta otvorena osim jednog. CIK: Na izborima na KiM do 15 sati 29,06 izašlih na glasanje. Srpska lista: Regularni uslovi ili ne priznajemo rezultate.

   

Devet godina Srpske napredne stranke

PANČEVO, 21. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka obeležila je devet godina od osnivanja svečanom proslavom na stadionu Sportskog centra Tašmajdan.

   

Vlahović krši zakon, a krivi politiku

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Željko Vlahović potpredsednik "Swissliona", posle lošeg odabira izvođača i pokušaja izgradnje kapitalnog pogona bez građevinske dozvole, namerno se konfrontira sa lokalnom samoupravom i lažno proizvodi sukobe, kako bi u njih uvukao Rodoljuba Draškovića, vlasnika ove konditorske kompanije.