Politika

 

Radikali i Jedinstvena Srbija u Beloj Crkvi prešli u SNS

PANČEVO, 10. decembar 2016. (TV Pančevo) - Članovi opštinskih odbora Srpske Radikalne stranke i Jedinstvene Srbije u Beloj Crkvi, pristupili su kolektivno SNS-u, navodeći da su se na taj korak odlučili, želeći da budu deo tima, koji donosi promene i radi u interesu građana. Predsednici opštinskih odbora, JS Nenad Živanovic i SRS Danijela Marković istakli su da je SNS dobro organizovana stranka sa jakom infrastrukturom, i da nikome nije u interesu rasipanje energije, već zajedničko delovanje za dobrobit zajednice.

 

SNS: Za Srpsku naprednu stranku život svakog građanina jednako vredi

PANČEVO, 10. decembar 2016. (TV Pančevo) - Današnja izjava Dragana Šutanovca još jednom je potvrdila da za njega, Demokratsku stranku i celokupnu samoproglašenu „elitu“ nije prestala da važi ideja da za njih važe neka posebna prava, koja ne važe za druge građane Srbije.

   

Petar Andrejić i članovi "Pokreta za Starčevo„ u SNS-u

PANČEVO, 3. decembar 2016. (TV Pančevo) - Srpska napredna stranka u Pančevu nastavlja da jača. Petar Andrejić predsednik grupe građana „Pokret Starčevo“ zajedno sa najbližim saradnicima, članovima skupštine i izvršnog odbora mesne zajednice Starčeva pristupio je SNS-u. Svoj razlog za prelazak u Srpsku naprednu stranku, Andrejić je obrazložio poverenjem koje su SNS i Aleksandar Vučić dobili u Starčevu na prolećnim izborima, poručujući da će sinergija predstavnika mesne zajednice Starčevo i lokalne vlasti unaprediti život u Pančevu, Starčevu i svim mesnim zajednicama.

   

Plandište: GG “Mi možemo” i Zoran Vorkapić od danas članovi SNS-a

PANČEVO, 23. novembar 2016. (TV Pančevo) - Nekadašnji predsednik Opštine Plandište Zoran Vorkapić priključio se Srpskoj naprednoj stranci kao i Grupa građana “Mi možemo”. U Skupštini Opštine Plandište Grupa građana ima pet odbornika koji su prešli u SNS.

   

Potpredsednik pančevačkog SPS-a Zoran Ašanin prešao u SNS

PANČEVO, 20. novembar 2016. (TV Pančevo) - Potpredsednik Gradskog odbora SPS Pančeva i odbornik u Skupštini grada Zoran Ašanin potpisao je večeras pristupnicu SNS i priključio se naprednjačkoj odborničkoj grupi.

   

Opovački naprednjaci sa dvotrećinskom većinom

PANČEVO, 15. novembar 2016. (TV Pančevo) - Potpisivanjem pristupnica Anite Milanov i Olivere Milankov, Srpska napredna stranka sada broji 18 odbornika, što u odnosu na ukupno 25 odborničkih mesta u Skupštini opštine Opovo iznosi 72%.