Politika

 

SNS: Radulović, Janković i Jeremić bez ikakavog plana i programa

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka saopštava da građani Srbije svakoga dana, kao i danas, imaju priliku da vide da su Saša Radulović, Saša Janković i Vuk Jeremić jedno te isto, prevaranti i lažovi, bez ikakvog plana i programa za Srbiju.

 

Zukorlić: Vučić je najbolji za Bošnjake

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Lider Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić pozvao je danas sve Bošnjake i ostale građane da na predstojećim predsedničkim izborima podrže kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Zurkolić je, na konferenciji za medije, istakao da je ta odluka najbolja za Bošnjake u Srbiji.

   

Vukosavljević posetio GO SNS-a u Pančevu

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministar kulture Vladan Vukosavljević posetio je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu i tom prilikom rekao da Pančevo izdvaja 7 odsto iz Gradskog budžeta i da se nalazi na samom vrhu po izdvajanju za kulturu. Rezultato takve politike se jasno vidi, rekoo je ministar i dodao da je Pančevo grad sa izuzetnom tradicijom.

   

Dačić u Zrenjaninu: Vučić kandidat naroda

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Na predizbornoj konvenciji koja je održana u sali Doma kulture u Zrenjaninu, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da Aleksandar Vućić na predstojećim predsedničkim izborima nije stranački kandidat, već kandidat naroda, odnosno svih građana Srbije, koji garantuje da će Srbija biti cenjena i poštovana u svetu. Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke je rekao da postoji samo jedan izbor za Srbiju, a to je Aleksandar Vučić.

   

Tribina "Srbija bira" u Pančevu

 

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – U Foajeu Kulturnog centra, održana je tribina pod nazivom „Srbija bira“ na kojoj su Milomir Marić, glavni urednik „Happy“ televizije i novinari Predrag Sarapa i Predrag Peca Jeremić govorili su o tome da li birači biraju političke programe ili političke floskule i da li je politika koju zastupaju kandidati zasnovana na ozbiljnim strateškim pravcima razvoja ili predstavlja vrstu političkog pamfleta.

   

Predsednički kandidat DSS-a u Pančevu

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Aleksandar Popović, kandidat za predsednika Srbije, Demokratske stranke Srbije, poručio je danas u Pančevu da je vreme za promenu politike, a ne samo za promenu vlasti, ali da je ona neophodna kako bi se promenila politika. Kazao je da su ovi izbori važni i da oni predstavljaju vraćanje slobode. Kada je reč o tome šta očekuje na izborima, kandidat DSS-a rekao je da će o tome odlučiti narod, a ne on.