Politika

 

Vučić: Linč u Srbiji nikada više neće biti dozvoljen

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – Linč u Srbiji nikad više neće biti dozvoljen, poručio je danas kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić kao odgovor na pretnje iz redova opozicionih kandidata i dodao da to lično garantuje građanima Srbije. Srbija je mirna zemlja, zemlja dobrog, odgovornog i poštenog naroda, koji hoće da živi i radi, a ne da linčuje, rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Čačku i istakao da je dovoljno "čvrst, odlučan i hrabriji od svih da im ne dozvoli da se ikada više u našoj zemlji ponovi linč.

 

Vučić u Požarevcu: Srbija hoće budućnost

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić , nastavio je predizbornu kampanju mitingom u Požarevcu.

   

Jovanov: Jedini program opozicije je - Mrzimo Vučića

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Činjenica je da je jedini program opozicije, jedina ideja i jedina poruka da mrze Vučića. Legitimno je da sa takvim stavom izađu na izbore, ali sačekajmo 2. april pa da vidimo šta će građani reći. Naš izbor je uvek Srbija, naš izbor su građani, što nije slučaj sa Jeremićem, Dušanom Petrovićem, Šutanovcem i ostalima. Njihovu politiku su građani osetili na svojoj koži. Zemlja je siromašila a oni su se bogatili i sada opet žele da se dočepaju državnih institucija da nastave ono što su započeli."

   

Vučić u Mladenovcu: Srbiji potrebna sigurna budućnost

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija raditi na očuvanju mira u regionu, ali da se nikada neće saglasiti s formiranjem kosovskih oružanih snaga.

   

Birački spisak na uvidu do 11. marta

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedinstveni birački spisak za Pančevo, od petka, 3. marta, izložen je na uvid u Gradskoj upravi, u kancelariji 107, na prvom spratu. Radnim danima od 7 i 30 do 15 i 30 zainteresovani građani mogu izvršiti uvid u birački spisak i zahtevati upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku biračkog spiska do 11. marta 2017. godine u 24 časa, nakon čega će birački spisak biti zaključen. Posle tog roka naknadni upisi mogući su samo po rešenjima Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

   

Protiv zloupotrebe policije i građana u političke svrhe

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi pres službe Saše Jankovića da policija nije sačinila zapisnik o intervenciji u Kovačici prilikom prikupljanja potpisa za njegovu kandidaturu.