Politika

 

SNS i koalicioni partneri pozivaju građane da 2.aprila zaokruže broj 6, odnosno Aleksandra Vučića

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor SNS i njegovi koalicioni partneri pozivaju sve građane Pančeva i Južnog Banata da u nedelju 2. aprila izađu na izbore i podrže predsedničkog kandidata naprednjaka Aleksandra Vučića. Zaokružite broj 6 i izborite se za još bolju Srbiju, rekao je Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS-a.

 

Radanov, posle niza neuspeha, mesto našao kod Vuka Jeremića

 

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, šef izbornog štaba Vuka Jeremića u Pančevu je Pavle Radanov, nekadašnji gradonačelnik Pančeva. Ono što je obeležilo mandat Pavla Radanova jeste niz prijava nadležnim organima,u kojima se tvrdilo da Radanov nije podobna ličnost da vrši funkciju gradonačelnika, s obzirom da je oslobođen – lekarski, vojnog roka, što dovodi u koliziju njegovu dozvolu da nosi oružje, ali i navodnog seksualnog zlostavljanja radnica Gradske uprave.

   

Vučić u Kragujevcu: U nedelju biramo budućnost

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Lider Srpske napredne stranke i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, predizbornu kampanju nastavio je posetom Kragujevcu, gde se u Hali "Jezero" održan miting SNS-a.

   

Demostat: Pobeda Vučića u prvom krugu

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije Aleksandar Vučić osvojio bi 56,2 odsto glasova da su izbori održani u pretposlednjoj nedelji izborne kampanje, a iza njega bi bio Luka Maksimović sa 9,5 odsto glasova izašlih birača, pokazalo je istraživanje Istraživačko - izdavačkog centra Demostat.

   

Udovičić obišao aktiviste SNS-a i Narodnu baštu

 

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Proslavljeni sportista, vaterpolista, Vanja Udovičić, posetio je danas Pančevo. Sa visokim funkcionerima Srpske napredne stranke, Brankom Malovićem, Darkom Jovanovićem, Željkom Sušecom, Sašom Pavlovim, Dejanom Simeunovićem i drugima, prošetao je Narodnom baštom, gde je razgovarao sa Pančevcima i radnicima JKP “Zelenilo” koji su bili na svom radnom zadatku.

   

Demokrate optuživale Bokana za kupovinu glasova, a sad šuruju sa njim na skupu Saše Jankovića

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković je danas u sklopu predsedničke kampanje obišao Novi Sad, a na njegovom skupu pojavio se ni manje ni više do lidera pokreta “Dinara Drina Dunav“ Tomislav Bokan.