Politika

 

Odbornik DS prešao u SNS u Kovačici

PANČEVO, 2. septembar 2016. (TV Pančevo) - Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, odbornička grupa Srpske napredne stranke u Kovačici jača je za jednog odbornika.

 

Deset godina saradnje "Narandžastih" i "Roter Bauma"

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) – Povodom desetogodišnje saradnje UG „Narandžasti“ iz Pančeva i Organizacije „Roter Baum“ iz Berlina, gradski menadžer Aleksandar Farkaš, organizovao je prijem gostima iz Berlina. Na prijemu je bilo reči o realizovanim projektima ovih udruženja, koja su aktivno radila na programima omladiske razmene.

   

SNS osudio pretnje gradonačelniku Pančeva

PANČEVO, 23. avgust 2016. (TV Pančevo) – Pretnje koje je dobio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov izazvale su reakciju najveće političke partije u našem gradu. Predsednik Gradskog odbora i šef odborničke grupe Željko Sušec osudio je pretnje gradonačelniku, pozivajući sve društvene činioce i političke partije da „stanu iza gradonačelnika“, ne dozvoljavajući onima koji uzurpiraju zemlju da i dalje plaše funkcionere.

   

Održana tribina povodom početka nove školske godine

PANČEVO, 18. avgust 2016. (TV Pančevo) – Savet za obrazovanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke organizovao je tribinu povodom početka nove školske godine. Prva tribina, održana je u Mesnoj zajednici „Mladost“. Na tribini je bilo prisutno oko 40 roditelja, koji su imali prilike da čuju o adaptaciji dece na školu. U planu su tribine u svim mesnim odborima kako u Pančevu, tako i u okolnim naseljenim mestima.

   

Sušec: opozicija širenjem panike skuplja jeftine političke poene

 PANČEVO, 21. jul 2016. (TV Pančevo) - Predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu i šef odborničke grupe Željko Sušec ocenio je jučerašnji nastup opozicije na sednici lokalne skupštine, tokom rasprave o izgradnji termoelektrane, kao „pokušaj skupljanja jeftinih političkih poena i širenja panike medju građanima“. Prema njegovim rečima, Srpska napredna stranka je još jednom pokazala odgovornost tako što je predložila i usvojila zaključak po kojem će biti raspisan referendum o izgradnji termoelektrane, ali i po tome što je vladajuća koalicija prihvatila inicijativu opozicije o sazivanju sednice pančevačke skupštine.

   

SNS: Zalažemo se za rodno ravnopravno društvo

PANČEVO, 20. jul 2016. (TV Pančevo) – Pančevka Nada Milanović, pokrajinska poslanica Srpske napredne stranke, izabrana je za zamenicu predsednice Odbora za ravnopravnost polova u Skupštini AP Vojvodine. Ovaj izbor jeste čast, ala znači i veliki rad, jer zakoni koji uređuju ravnopravnost polova postoje, ali na tome treba raditi u praksi, a najveću energiju, pažnju i rešenja treba pronaći kada je reč o porodičnom nasilju, istakla je Nada Milanović.