Politika

 

Dačić u Zrenjaninu: Vučić kandidat naroda

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Na predizbornoj konvenciji koja je održana u sali Doma kulture u Zrenjaninu, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da Aleksandar Vućić na predstojećim predsedničkim izborima nije stranački kandidat, već kandidat naroda, odnosno svih građana Srbije, koji garantuje da će Srbija biti cenjena i poštovana u svetu. Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke je rekao da postoji samo jedan izbor za Srbiju, a to je Aleksandar Vučić.

 

Tribina "Srbija bira" u Pančevu

 

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – U Foajeu Kulturnog centra, održana je tribina pod nazivom „Srbija bira“ na kojoj su Milomir Marić, glavni urednik „Happy“ televizije i novinari Predrag Sarapa i Predrag Peca Jeremić govorili su o tome da li birači biraju političke programe ili političke floskule i da li je politika koju zastupaju kandidati zasnovana na ozbiljnim strateškim pravcima razvoja ili predstavlja vrstu političkog pamfleta.

   

Predsednički kandidat DSS-a u Pančevu

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Aleksandar Popović, kandidat za predsednika Srbije, Demokratske stranke Srbije, poručio je danas u Pančevu da je vreme za promenu politike, a ne samo za promenu vlasti, ali da je ona neophodna kako bi se promenila politika. Kazao je da su ovi izbori važni i da oni predstavljaju vraćanje slobode. Kada je reč o tome šta očekuje na izborima, kandidat DSS-a rekao je da će o tome odlučiti narod, a ne on.

   

Zobenica: Građani će 2. aprila jasno reći šta misle o Vuku Jeremiću

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Poručujem belosvetskom prevarantu, Vuku Jeremiću, i svim njegovim poslušnicima da građani Srbije imaju poverenje jedino u Aleksandra Vučića, jer znaju da je upravo on spasao Srbiju od bankrota, do kojeg su je doveli Vuk Jeremić i njemu slični bahati i neodgovorni dosovski političari.

   

Balint Pastor pozvao glasače da podrže Aleksandra Vučića

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara i republički poslanik Balint Pastor pozvao je građane da izađu na izbore i daju podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

   

Vučić: Svakog dana razmišljam o novom premijeru

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da svakog dana razmišlja o tome ko će biti novi premijer, bez obzira na to da li će pobediti ili izgubiti na predsednkičkim izborima.