Politika

 

Predata lista SNS-a za MZ Kotež

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – 15 kandidata na listi Srpske napredne stranke danas popodne predali su kandidaturu Izbornoj komisiji za sprovođenje izbora za skupštine Mesnih zajednica na teritoriji Pančeva. Na redovnim izborima koji će biti održani 4. juna, građani će birati 15 članova Mesne zajednice na 6 biračkih mesta u naselju Kotež.

 

Konačni rezultati izbora u Kovinu

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – Na izborima za odbornike u Skupštini opštine Kovin, održanim 23. aprila, od ukupno 29.145 birača sa pravom glasa, na birališta je izašlo njih 13.735 ili 47,13%.

   

Prvi rezultati lokalnih izbora - SNS ubedljivo vodi

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Lista Srpske napredne stranke prema prvim rezultatima održanih lokalnih izbora ubedljivo vodi u Odžacima, Kovinu, Vrbasu i Kosjeriću. Ubedljiva pobeda SNS u Odžacima. Prema nezvaničnim podacima SNS je pobedila na izborima osvojivši 54,4 odsto glasova.

   

U Vrbasu napadnuti aktivisti SNS-a

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas su u Vrbasu fizički napadnuti aktivisti Srpske napredne stranke uz pretnje, psovke i otimanje stranačkog materijala. Sedmorica nepoznatih osoba je nakon psovki fizički napalo dvoje budućih kandidata Srpske napredne stranke za odbornike Skupštine Opštine Drago Bjelić i Jelena Antić koji su iznenađeni i uplašeni ovim postupkom. Ovaj vandalski čin je prijavljen policiji koja je sprovela mere iz svoje nadležnosti.

   

Zatvorena biračka mesta u Opštini Kovin u 20 časova

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas se u Kovinu održavaju lokalni izbori. Ekipa Regionalne RTV Pančevo posetila je biračko mesto broj 2 u Kovinu koje je otvoreno tačno u 7 časova. Na ukupno 25 biračkih u Opštini Kovin mesta pravo glasa ima 29.145 građana. Oni mogu da glasaju za jednu od osam ponuđenih izbornih lista.Prema informacijama koje smo dobili u Opštinskoj izbornoj komisiji u Kovinu, do 18 sati je na birališta izašlo 40,81 odsto upisanih birača.Izborni proces teče bez problema i primedbi navode u Opštinskoj izbornoj komisiji.

   

Fijasko i debakl Palme u Kovinu

  PANČEVO, 18. april 2017. (TV Pančevo) – Stranke koje izlaze same na izbore u Kovinu doživljavaju fijasko za fijaskom. Posle SPS, večeras u Kovinu, potpuni debakl doživela je i Jedinstvena Srbija i Dragan Marković Palma. Čovek koji se isključivo, kako kaže razume u svoje mesto – Jagodinu, došao je da soli pamet građanima Kovina, obećavajući i govoreći komične stvari. Reakcija građana Kovina je bila takva da je na skupu bilo 30 - tak ljudi.