Politika

 

DS, SPS, LSV i „Dosta je bilo”: Zahtevamo vanrednu sednicu Skupštine

PANČEVO, 12. jul 2016. (TV Pančevo) – Odbornici Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine, Socijalističke partije Srbije i Pokreta „Dosta je bilo” predali su zahtev za sazivanje vanredne sednice gradskog parlamenta. Prema Poslovniku, na zahtev jedne trećine odbornika, sednica Skupštine mora da bude održana u roku od 15 dana od dana podnošenja zahteva.

 

SPS: Elektrana na otpad uz konsultaciju s građanima

 

PANČEVO, 6. jul 2016. (TV Pančevo)– Nada Kirbus, članica izvršnog odbora Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, na konferenciji za novinare, istakla je da Gradsko veće grada Pančeva ne može da donese odluku u vezi izgradnje elektrane za komunalni otpad, a da se ne konsultuje s voljom naroda, jer je ta tema, kako je napomenula, izuzetno važna za građane Pančeva.

   

SNS demokratama: Nema potrebe da se brinete za Železaru

PANČEVO, 5. jul 2016. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka poručila je danas "lažnim demokratama" da nema ni najmanje potrebe da se brinu za Železaru Smederevo, niti za bilo koju fabriku u državi, navodeći da građani odlično znaju da brzo propadne sve čega se DS dohvati. Naprednjaci su u saopštenju upitali demokrate u kakvom stanju je ostala Železara posle njihovog upravljanja, šta su oni ikada dobro uradili za čeličanu i za to da se očuva proizvodnja i 5.000 radnih mesta. "Odgovor je jednostavan - nikada ništa, jer oni i ne umeju ništa konstruktivno da urade, već samo znaju da otimaju od građana i da se bogate na narodnoj muci", navode naprednjaci. Dodaju da demokrate nisu imale hrabrosti, niti ideja kako da rešavaju nagomilane probleme, pa im sada preostaje samo da budu zluradi i zavidni zato što je neko drugi uspeo da spase i opravi privrednog giganta, koji pokreće celokupnu privredu Srbije i podiže BDP. "Po ko zna koji put se pokazala kao istinita konstatacija da je što bolje za Srbiju to je gore za DS i obrnuto, zbog čega poručujemo lažnim demokratama da im preostaje samo da nastave da sekiraju zbog uspeha Železare, ali i celokupne privrede Srbije, koja oporavlja i podiže, posle decenija njihove štetočinske uprave", navode naprednjaci.SNS zaključuje da im je drago što DS, zbog sve štete koju je godinama činila građanima i svih laži koje je izmislila i napisala, i sama zna da zaslužuje oštar odgovor od Srpske napredne stranke.

   

Mladi i obrazovani imaće moju podršku

PANČEVO, 02. jul 2016. (TV Pančevo) – Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović obećava da će raditi drugačije od svojih predhodika, koji su, kako kaže, zanemarivali interes građana, objavio je "Srpski telegraf".

   

Vlast objavila "rat" uzurpatorima i njihovim saradnicima

 

PANČEVO, 29. jun 2016. (TV Pančevo) – Nove vlasti u Južnom Banatu, koje u gradovima i opštinama predvodi SNS, započeće "rat" sa uzurpatorima državne zemlje, ekskluzivno saznaje portal Evršac.

   

Uskoro smene funkcionera u Vršcu !

PANČEVO, 29. jun 2016. (TV Pančevo) –Portal EVršac nezvanično saznaje u vrhu SNS za Južni Banat, da će uskoro biti pokrenuta inicijativa za smenu rukovodilaca Filijala i drugih državnih službi, zbog neispunjenja predizbornih obećanja . Nezvanično, jedna od prvih koja će biti na udaru je Nataša Vulić, iz Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, a potom i drugi.