Politika

 

Predsedničkog kandidata DS-a i Zaštitnika građana Sašu Jankovića Pančevci dočekali transparentom "Jankoviću kada ćes da odgovaraš za ubistvo?"

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Sašu Jankovića, Zaštitnika građana, u Pančevu, gde se večeras održava tribina na kojoj će promovisati svoju predsedničku kandidaturu, Pančevci sačekali transparentom „Jankoviću kada ćeš da odgovaraš za ubistvo“. Tribina, kako su je organizatori nazvali, građanska pretvorila se u vređanje novinara i ekipe regionalne RTV Pančevo.

 

Uskoro na regionalnoj RTV Pančevo serijal : „Šta je Vesna Martinović uradila za Pančevo“?

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Regionalna RTV Pančevo u narednom periodu emitovaće serijal o lažnim obećanjima i sumnjivim poslovima nekadašnje gradonačelnice Vesne Martinović i Demokratske stranke u Pančevu.

   

SNS: Odgovor Demokratskoj stranci

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) – Povodom saopštenja Demokratske stranke o tome da je potrebno promeniti zakon o policiji, Srpska napredna stranka je saopštila da u Srbiji jeste u jednom trenutku osnovana partijska policija - Komunalna policija Grada Beograda.

   

Zobenica: Srbija više nikada neće biti zemlja u kojoj je sve zasnovano na kriminalu

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva SNS-a Damir Zobenica izjavio je da će 2017. biti godina oporavka naše poljoprivrede i da Srbija više nikada neće biti zemlja u kojoj je sve zasnovano na kriminalu i pljački zemlje.

   

Vučić/Ivanić: Odnosi Srba i Bošnjaka važni za stabilnost regiona

PANČEVO, 27. decembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovaro je danas sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem o bilateralnim odnosima, političkoj situaciji u Srbiji i BiH, kao i o situaciji u regionu.

   

Budžet pokrajine Vojvodine veći za 10 odsto od prethodnog

PANČEVO, 21. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinski poslanik Srpske napredne stranke i predsednik odbora za finansije Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Jovan Lazarov, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare, da posle usvajanja vojvođanskog budžeta očekuje početak radova na rekonstrukciji Internog odeljenja Opšte bolnice. On je saopštio da je budžet pokrajine Vojvodine veći za oko 10 odsto nego prethodni.