Politika

 

Šokantno istraživanje: VUČIĆ 58%, DAČIĆ 6,5% - SVI OSTALI ISPOD CENZUSA!

PANČEVO, 3.maj 2018. (TV Pančevo) – Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali ove nedelje, Srpska napredna stranka i njen lider, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dobili bi čak 58 odsto glasova, a pored naprednjaka, iznad cenzusa bi bio još samo Dačićev SPS sa podrškom 6,5% građana!

 

Aci Šapiću, mama i tata „poklonili“ opštinsku Fondaciju sa 2 miliona evra na računu!?

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik opštine Novi Beograd uradio što niko do sada nije smeo niti uspeo:

   

Raspušten Opštinski odbor SNS u Alibunaru

PANČEVO, 3. april 2018. (TV Pančevo) – Izvršni odbor Srpske napredne stranke doneo je odluku o raspuštanju Opštinskog odbora ove stranke u Alibunaru, nezvanično saznaje portal Južni Banat. Prema našim saznanjima, novi poverenik OO SNS Alibunar biće Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog okruga.

   

Vučić i Mogerini: Pronaći nove načine za rešavanje novih problema

PANČEVO, 27. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini sastali su se večeras u Beogradu kako bi, na otvoren i iskren način, razgovarali o najnovijim dešavanjima i budućnosti dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine uz posredovanje Evropske unije.

   

PORUKA CELOJ SRBIJI: Pokazna vežba SNS u Smederevskoj Palanci

PANČEVO, 26. mart 2018. (TV Pančevo) – Sposobni imaju podršku naroda. Srpska napredna stranka dokazala se Smederevskoj Palanci radom, projektima, energijom i zaslužila je poverenje za naredne četiri godine. Za SNS je glasalo 15.737 Palančana, što je tri puta više od zbira ostalih šest lista i za nekoliko hiljada glasova više u odnosu na prethodne izbore.

   

Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – Danas su održani izbori za odbornike novog sastava Skupštine opštine u Smederevskoj Palanci.