Politika

 

SNS sve jači u Opovu

PANČEVO, 22. septembar 2016. (TV Pančevo) – Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Opovo, u poslednjih nedelju dana priključila su se još četiri člana. To su poverenik iz pokreta „Dosta je bilo“, dvoje iz Grupe građana „Milorad Soldatović“ i četvrti član je iz Grupe građana „Lista protiv korupcije“. Svoje razloge za prelazak u Srpsku naprednu stranku obrazložili su poverenjem u aktuelnu politiku koju vodi premijer Aleksandar Vučić, kao i efikasnošću lokalne samouprave.

 

SNS: Prioritet vojvođanske Vlade zdravstvo

PANČEVO, 16. septembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinski poslanici razmatrali su juče i Izveštaj o realizaciji budžeta za prvu polovinu ove godine. Prema rečima poslanika Srpske napredne stranke, Jovana Lazarova, u pokrajini ništa kapitalno nije urađeno, a novac je najviše trošen za nevladine organizacije. Prioritet nove Vlade Vojvodine biće zdravstvo, a time i stvaranje uslova za rekonstrukciju pančevačke Bolnice.

   

Velimir Marjanović: SNP podržava korišćenje tradicionalnih simbola Vojvodine

PANČEVO, 14. septembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinski odbor Srpske narodne partije za Vojvodinu podržava predlog pokrajinske Vlade o korišćenju tradicionalnih simbola Vojvodine i poziva sve poslanike Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine da na sutrašnjoj sednici glasaju za taj predlog bez obzira na partijsku pripadnost.

   

Vučić: Samo Srbija radnih i vrednih ljudi može napred

PANČEVO, 13. septembar 2016. (TV Pančevo) – Sedište Vlade Srbije, od 10. do 17. oktobra, biće u Nišu, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.Premijer je i ranije najavljivao da će nova vlada raditi i po sedam dana van Beograda, i da bi prva lokacija trebalo da bude Niš.

   

Osipa se SPS

PANČEVO, 9. septembar 2016. (TV Pančevo) - Kako Regionalna RTV Pančevo saznaje, nekadašnji član Gradskog veća za finansije u periodu 2012 – 2013 i u istom periodu član Gradskog odbora SPS-a Željko Lazić, istupio je iz SPS-a. Kako saznajemo, razlog Lazića za napuštanje, kako je naveo, je nezadovoljstvo radom Socijalističke partije Srbije.

   

Aktivisti SNS-a uređivali igrališta na Tesli

PANČEVO, 3. septembar 2016. (TV Pančevo) – Aktivisti Mesnog odbora SNS-a na Tesli tokom prepodneva uređivali su dečja igrališta u ovom naselju. Oni su farbali klackalice i ljuljaške na dečjim igralištima. U akciji je učestvovalo dvadesetak aktivista.