Politika

 

Formiran Izvršni odbor SNS, Malović potpredsednik

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Koordinator Južnobanatskog i Podunavskog okruga Branko Malović imenovan je danas za jednog od četiri potpredsednika novoformiranog Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

 

Pančevačka SNS čestitala Novu godinu

PANČEVO, 1. januar 2018. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske napredne stranke uputio je građanima Pančeva čestitku povodom novogodišnjih praznika.

   

DRAŠKOVIĆ SA ŠAPIĆEM: Politička zloupotreba dece u prazničnoj atmosferi?

PANČEVO, 23. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik kompanije "Swisslion" Rodoljub Drašković, koji ne krije sponzorstva političkim protivnicima SNS, i najnoviji kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić, danas su u Hali sportova delili "besplatne" paketiće deci sa Novog Beograda, što se u jeku kampanje mora okarakterisati kao zloupotreba dece u predizborne svrhe.

   

Finansijske zloupotrebe u Pokretu "Dosta je bilo"?

PANČEVO, 4. decembar 2017. (TV Pančevo) – Nakon poslednje sednice lokalnog parlamenta opozicija u Pančevu se potpuno raspala. Jedna od partija, odnosno pokret koji je izgubio odborničku grupu je i “Dosta je bilo” koju vodi muzikant Saša Radulović. Posle niza medjusobnih optužbi u javnosti, sukob unutar pokreta “Dosta je bilo” nastavio se sada na društvenim mrežama… Bivši saborci i stranački prijatelji iznose čak i ozbiljne optužbe kada je u pitanju finansiranje ovog pokreta. Dejan Jovanović bez komentara....

   

SNS poziva Jeremića da konačno PRIZNA ISTINU narodu: Šta je sa MILIONIMA EVRA za kampanju, a šta sa OBEĆANJIMA?

PANČEVO, 1. decembar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka pozvala je danas predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da umesto što se "po ceo dan bavi izmišljanjem besmislenih laži, konačno narodu kaže ko mu je dao milione evra za predsedničku kampanju i šta je obećao zauzvrat".

   

Tribina o nasilju u porodici i nad ženama

PANČEVO, 25. novembar 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Unije žena Srpske napredne stranke Pančevo i ove godine je organizovana tribina povodom Međunarodnog dana sprečavanja nasilja nad ženama.