Politika

 

Preteća poruka Vučiću u Kovačici

PANČEVO, 3. april 2017. (TV Pančevo) – Kasno sinoć, nakon proglašenja izbornih rezultata, i objave da je Aleksandar Vučić novi predsednik Srbije, na osnovnoj školi ,,Mlada pokoljenja“ u Kovačici nepoznati počinioci ispisali su zastrašujuće grafite, kojima se poziva na njegovo ubisto, prenosi portal Južni Banat.

 

Bez incidenata na biralištima u Pančevu

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – Biračka mesta zatvorena su tačno u 20 časova. Ekipa Regionalne RTV Pančeva posetila je biračka mesta 67 i 68, gde smo saznali da su izbori protekli regularno i nije došlo do većih incidenata.

   

Zatvorena biračka mesta u Srbiji

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Biračka mesta u Srbiji, na kojima su građani glasali za predsednika Republike, zatvorena su večeras u 20 sati.

   

Ekipa TV Pančeva na biračkim mestima u Kotežu, Tesli i Vojlovici

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – U toku prepodneva, ekipa RTV Pančevo obišla je biračka mesta u Mesnim zajednicama Kotež, Tesla i Vojlovica.Prema izjavama predsednika biračkih odbora, na ova tri mesta izlaznost građana do 10 časova bila je oko 10 procenata.Kako su rekli za sada nije bilio nikakvih neregularnosti.

   

Na biračkim mestima u Pančevu i okolini sve protiče regularno

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – Naša reporterska ekipa tokom prepodneva posetila je i nekoliko izbornih mesta u selima, kao i još dva mesta u Isidorinoj školi.

   

U Pančevu do 14 sati glasalo oko 27,84 odsto gasača

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu do 14 sati glasalo oko 27,84 odsto upisanih glasača na 6 biračkih mesta, rekla je za RTV Pančevo Daliborka Jagica, ispred radnog tela za sprovođenje predsedničkih izbora.