Politika

 

SNS Branka Malovića postavio i za koordinatora Podunavskog okruga

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Branko Malović, koordinator Srpske napredne stranke za Južni Banat, od danas je, u ime SNS, zvanično zadužen i za Podunavski okrug, kojem pripadaju Smederevo, Smederevska Palanka, i Velika Plana.

 

Stefanović: Nasilje nikom neće biti dozvoljeno

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Nasilje u Srbiji nikome nije i neće biti dozvoljeno, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom incidenta na tribini u Beški kod Inđije.

   

Odgovor SNS-a Vuku Jeremiću

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Vlada u kojoj je Vuk Jeremić bio ministar otpustila je više od pola miliona ljudi, upropastila na hiljade firmi, a tajkunima poklanjala srpske oranice.

   

Odgovor SNS-a Saši Jankoviću

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka saopštava da je kompromitovani zaštitnik građana, politikant i lažov, Saša Janković, još jednom na najgrublji način unizio instituciju ombudsmana i pljunuo u lice svim građanima Srbije, koji ga svakog meseca plaćaju 3000 evra.

   

Veselin Šljivančanin u Vršcu i Beloj Crkvi o rodoljubivoj politici Aleksandra Vučića

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) –Uz veliki aplauz, dočekan je dolazak pukovnika u penziji Veselina Šljivančanina na tribinama u Beloj Crkvi i Vršcu. Tribine je obeležilo veliko interesovanje i poseta građana ovih opština, a bili su prisutni i funkcioneri lokalnih samouprava, kao i članovi i visoki funkcioneri Srpske napredne stranke.

   

Predsedništvo SNS-a o kandidatu i tekućim pitanjima

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – Sednica predsedništva Srpske napredne stranke održana je danas, a na njoj je, prema ranijim najavama lidera te stranke i premijera Srbije Aleksandra Vučića, bilo reči i o kandidatu na predsedničkim izborima ali i „o mnogim drugim stvarima“.