Politika

 

Zatvorena biračka mesta u Opštini Kovin u 20 časova

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas se u Kovinu održavaju lokalni izbori. Ekipa Regionalne RTV Pančevo posetila je biračko mesto broj 2 u Kovinu koje je otvoreno tačno u 7 časova. Na ukupno 25 biračkih u Opštini Kovin mesta pravo glasa ima 29.145 građana. Oni mogu da glasaju za jednu od osam ponuđenih izbornih lista.Prema informacijama koje smo dobili u Opštinskoj izbornoj komisiji u Kovinu, do 18 sati je na birališta izašlo 40,81 odsto upisanih birača.Izborni proces teče bez problema i primedbi navode u Opštinskoj izbornoj komisiji.

 

Fijasko i debakl Palme u Kovinu

  PANČEVO, 18. april 2017. (TV Pančevo) – Stranke koje izlaze same na izbore u Kovinu doživljavaju fijasko za fijaskom. Posle SPS, večeras u Kovinu, potpuni debakl doživela je i Jedinstvena Srbija i Dragan Marković Palma. Čovek koji se isključivo, kako kaže razume u svoje mesto – Jagodinu, došao je da soli pamet građanima Kovina, obećavajući i govoreći komične stvari. Reakcija građana Kovina je bila takva da je na skupu bilo 30 - tak ljudi.

   

Ubedljiva pobeda Vučića u Novom Sadu, Trsteniku i Leskovcu

PANČEVO, 17. april 2017. (TV Pančevo) – Na ponovljenim izborima na tri biračka mesta Aleksandar Vučić odneo je ubedljivu pobedu za predsednika republike. U Leskovcu osvojio 96%, a u Trsteniku 89%, a u Novom Sadu 60 odsto. “Želim da vas obavestim, da sam kao kandidat više političkih partija, na ovim biračkim mestima pre 15 dana dobio 41, 2 % glasova, a danas sam ukupno dobio podršku 76,8 odsto glasača. Građani su odabrali mir i stabilnost Srbije, poručio je Vučić.

   

Marinika Tepić davala novac poreskih obveznika klubovima koji nemaju dozvole za rad?

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) – Dokaz kako se delio novac iz pokrajinske kase do promene vlasti prošle godine. Naime, sportska inspekcija utvrdila je da je novac koji je dobio fitness klub, odnosno teretana Novaka Filipovića, u suštini ne postoji. Prema tvrdnjama inspekcije, fitness klub Novaka Filpovića prekšio je propise i nije uskladio propis i Status sa novim Zakonom o sportu i da je adresa koja je navedena kao adresa fitness kluba, privatna kuća u kojoj nema teretane.

   

Ubedljiva pobeda Vučića i na biračkom mestu u Glogonju

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Prema informacijama do kojih je došla Regionalna Radio-televizija Pančevo, na biračkom mestu 11 u Glogonju, glasalo je 808 birača.

   

Još jedan fijasko na takozvanom studentskom protestu u Pančevu, u Vršcu napadnute prostorije SNS

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Uprkos pompeznim najavama, tzv. "studentski protesti" iz dana u dan doživljavaju fijasko. U Pančevu je danas bilo oko tridesetak demonstranata. I u Vršcu je bila slična situacija, ali se ponovio prošlonedeljni scenario iz Pančeva, ovoga puta u tom mestu, kada su demonstranti napali prostorije Srpske napredne stranke.