Politika

 

Demostat: Pobeda Vučića u prvom krugu

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije Aleksandar Vučić osvojio bi 56,2 odsto glasova da su izbori održani u pretposlednjoj nedelji izborne kampanje, a iza njega bi bio Luka Maksimović sa 9,5 odsto glasova izašlih birača, pokazalo je istraživanje Istraživačko - izdavačkog centra Demostat.

 

Udovičić obišao aktiviste SNS-a i Narodnu baštu

 

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Proslavljeni sportista, vaterpolista, Vanja Udovičić, posetio je danas Pančevo. Sa visokim funkcionerima Srpske napredne stranke, Brankom Malovićem, Darkom Jovanovićem, Željkom Sušecom, Sašom Pavlovim, Dejanom Simeunovićem i drugima, prošetao je Narodnom baštom, gde je razgovarao sa Pančevcima i radnicima JKP “Zelenilo” koji su bili na svom radnom zadatku.

   

Demokrate optuživale Bokana za kupovinu glasova, a sad šuruju sa njim na skupu Saše Jankovića

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković je danas u sklopu predsedničke kampanje obišao Novi Sad, a na njegovom skupu pojavio se ni manje ni više do lidera pokreta “Dinara Drina Dunav“ Tomislav Bokan.

   

GO SNS: Na Voždovcu napadnuti aktivisti SNS

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor SNS saopštio je danas da se dogodio još jedan napad na aktiviste te stranke i da je tom prilikom razbijeno staklo na prostorijama naprednjaka na Voždovcu, kao i da u tom incidentu niko nije povređen.

   

Vučića u Beogradu podržalo više od 45.000 pristalica

PANČEVO, 24. mart 2017. (TV Pančevo) – Na mitingu Srpske napredne stranke u beogradskoj Areni bilo je više od 45.000 pristalica. Na skupu su pored premijera Aleksandra Vučića govorili, predsednik Srbije i osnivač SNS Tomislav Nikolić, bivši kancelar Nemačke Gerhard Šreder, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, kao i lider SPS-a i šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Okupljenima se obratio i potpredsednik Državne Dume Ruske Federacije Petar Tolstoj i glumac Lazar Ristovski.

   

Marinika Tepić nenamenski trošila novac?

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedna od govornica na skupu Saše Jankovića u Pančevu bila je i bivša članica i visoka funkcionerka Ligesocijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić, sada članica izbornog štaba Saše Jankovića. Ona je na skupu u Pančevu iznela niz neosnovanih optužbi na račun pojedinih funckionera SNS, ali se nije setila da odgovori na pitanja pokrajinskog sekretara za sport Vladimira Bateza : Da li je nenamenski trošila novac građana Srbije, dok je obavljala funkciju pokrajinskog sekretara za sport.