Politika

 

Kokeza: Rodić mi je lično tražio novac

PANČEVO, 16. avgust 2017. (TV Pančevo) – "Aleksandar Rodić zloupotrebljava medije da bi reketirao ljude na položaju. Meni je lično tražio novac, a mogu misliti pod kakvim je tek pritiskom predsednik Srbije Aleksandar Vučić, protiv koga vodi najbrutalniju moguću kampanju već tri meseca". Ovako Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, u intervjuu za Srpski telegraf komentariše pisanje tabloida Kurir da je oštetio javni budžet za sedam miliona evra tako što je državnim preduzećima preko firme „Poniter IT“ prodao softver koji ne funkcioniše. Prilog Studija B.

 

APSOLUTNA POBEDA LISTA ZA NAPREDNI APATIN, PRIGREVICU I SONTU

PANČEVO, 7. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na prvim izborima koji su se održali na teritoriji opštine Apatin po većinskom sistemu glasanja, liste koje je podržao Opštinski odbor Srpske napredne stranke Apatin, na izborima za savete mesnih zajednica ostvarile su apsolutnu pobedu porazivši sve protivkandidate u Apatinu, Prigrevici i Sonti.

   

Keni propao pokušaj izazivanja incidenta na Skupštini

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Radoslav Milojičić Kena, odbornik Demokratske stranke koji je proteklih sedmica na sve načine pokušavao da stvori lažnu sliku o postojanju nove većine, izblamirao se danas kada je hteo da izazove incident na samom početku sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka.

   

Protivzakonita kampanja DS-a i Jankovića

PANČEVO, 5.jul 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka užasnuta je skandaloznom, sramotnom, protivustavnom i protivzakonitom kampanjom koju političari iz Demokratske stranke i iz štaba bivšeg lažnog zaštitnika građana, Saše Jankovića, vode protiv određenih medija u Srbiji.

   

Katasrofalna situacija u DS-u kulminirala je ostavkom predsednika GO Dušana Dude Stojića

 

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Pored konstantnog osipanja članstva ovo predstavlja veliki udarac na stranku koja nije uspela da pronađe rešenje kako da izađe iz krize i da se sa margine ponovo vrati u centar političkih zbivanja u Pančevu.

   

EKSKLUZIVNO: Zbog Smederevske Palanke raskid koalicije SNS-SPS i u Kovinu

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka odlučila je da raskine koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i u Kovinu, nakon što je raskid ove koalicije najavljen u Smederevu i Velikoj Plani, a sve zbog dešavanja u Smederevskoj Palanci.