Politika

 

LSV u Pančevu prodao Čanka zbog Saše Jankovića?

PANČEVO, 18. maj 2017. (TV Pančevo) – Od silnih izjava o političkoj principijelnosti i zahtevima za etičkim kodeksom među pančevačkim odbornicima, LSV na sednici Skupšine grada Pančeva u petak, 19. maja, ostaje bez odborničke grupe i odbornika. Prema nezvaničnim saznanjima regionalne RTV Pančevo, odbornici LSV-a napustiće ovu stranku i ubuduće će delovati kao samostalni odbornici.

 

SNS i SRS zvanično o saradnji u Vrbasu

PANČEVO, 27. april 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor Srpske radikalne stranke juče je na sednici odbora doneo odluku o početku razgovora sa Srpskom naprednom strankom kako bi sa svoja dva odbornika učestvovao u vođenju Opštine Vrbas u narednom mandatu.

   

Predata lista SNS-a za MZ Kotež

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – 15 kandidata na listi Srpske napredne stranke danas popodne predali su kandidaturu Izbornoj komisiji za sprovođenje izbora za skupštine Mesnih zajednica na teritoriji Pančeva. Na redovnim izborima koji će biti održani 4. juna, građani će birati 15 članova Mesne zajednice na 6 biračkih mesta u naselju Kotež.

   

Konačni rezultati izbora u Kovinu

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – Na izborima za odbornike u Skupštini opštine Kovin, održanim 23. aprila, od ukupno 29.145 birača sa pravom glasa, na birališta je izašlo njih 13.735 ili 47,13%.

   

Prvi rezultati lokalnih izbora - SNS ubedljivo vodi

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Lista Srpske napredne stranke prema prvim rezultatima održanih lokalnih izbora ubedljivo vodi u Odžacima, Kovinu, Vrbasu i Kosjeriću. Ubedljiva pobeda SNS u Odžacima. Prema nezvaničnim podacima SNS je pobedila na izborima osvojivši 54,4 odsto glasova.

   

U Vrbasu napadnuti aktivisti SNS-a

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas su u Vrbasu fizički napadnuti aktivisti Srpske napredne stranke uz pretnje, psovke i otimanje stranačkog materijala. Sedmorica nepoznatih osoba je nakon psovki fizički napalo dvoje budućih kandidata Srpske napredne stranke za odbornike Skupštine Opštine Drago Bjelić i Jelena Antić koji su iznenađeni i uplašeni ovim postupkom. Ovaj vandalski čin je prijavljen policiji koja je sprovela mere iz svoje nadležnosti.