Politika

 

Apsolutna pobeda SNS u Mramorku

PANČEVO, 14. maj 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka osvojila je svih devet mandata u Savetu Mesne zajednice Mramorak, naseljenom mestu koje je, do ovih izbora, predstavljano kao "bastion" devastirane Demokratske stranke.

 

Vučić i Bramerc o saradnji Srbije i Tužilaštva Mehanizma

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je glavnog tužioca Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Serža Bramerca, koji je u poseti Beogradu radi priprema redovnog izveštaja za sednicu Saveta bezbednosti UN početkom juna.

   

Vučić: Pravosuđe je sporo, spremni smo da prihvatimo preporuke

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Srbija, kroz ustavne amandmane koji se odnose na pravosuđe, želi da obezbedi adekvatnu ravnotežu između nezavisnosti i odgovornosti sudstva, kako bi građanima bile obezbeđene efikasne i kvalitetne pravosudne usluge, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić, u susretu sa delegacijom Venecijanske komisije.

   

Vučić: BiH jedan od ključnih partnera u regionu

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Kolegijuma doma naroda i Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine sa kojima je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskoj budućnosti dveju zemalja.

   

NAJNOVIJI rezultati istraživanja pokazuju: SNS 56,9 odsto, opozicija debelo ISPOD CENZUSA

PANČEVO, 7. maj 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića osvojila bi čak 56,9 odsto glasova ukoliko bi danas bili održani vanredni parlamentarni izbori pokazuju rezultati najnovijeg istraživanja agencije "Faktor plus".

   

Politički diletantizam opozicije

PANČEVO, 04. maj 2018. (TV Pančevo) – Kao i na svakoj Skupštini grada i na ovoj se oglasila i opozicija. Kakav je njihov stav po pitanju nove investicije u naš grad i otvaranja 540 radnih mesta možete čuti u prilogu.