Politika

 

Otvorena birališta u Pančevu, do 18 časova izlaznost 44,3

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – Tačno u 7 sati u Pančevu su otvorena biračka mesta. Ekipa Regionalne RTV Pančevo obišla je biračko mesto broj 63 u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“. Kontrolni listić ubačen na vreme, kutija je zapečaćena i već je nekoliko naših sugrađana glasalo.

 

Birališta se otvaraju u 7 sati

PANČEVO, 1. april 2017. (TV Pančevo) – Izbor za predsednika Srbije već je počeo. U Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD glasa se danas. U inostranstvu se glasa na ukupno 53 biračka mesta u 32 države, gde pravo glasa ima 11 i po hiljada srpskih državljana.

   

Kompletan SDS u Erdeviku prešao u SNS

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) –Mesni odbor Socijaldemokratske stranke u Erdeviku sa više od 50 članova pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci. Oni su na ovaj način uskratili podršku Vuku Jeremiću jer politika Aleksandra Vučića ima njihovu nepodeljenu podršku.

   

SNS i koalicioni partneri pozivaju građane da 2.aprila zaokruže broj 6, odnosno Aleksandra Vučića

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor SNS i njegovi koalicioni partneri pozivaju sve građane Pančeva i Južnog Banata da u nedelju 2. aprila izađu na izbore i podrže predsedničkog kandidata naprednjaka Aleksandra Vučića. Zaokružite broj 6 i izborite se za još bolju Srbiju, rekao je Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS-a.

   

Radanov, posle niza neuspeha, mesto našao kod Vuka Jeremića

 

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, šef izbornog štaba Vuka Jeremića u Pančevu je Pavle Radanov, nekadašnji gradonačelnik Pančeva. Ono što je obeležilo mandat Pavla Radanova jeste niz prijava nadležnim organima,u kojima se tvrdilo da Radanov nije podobna ličnost da vrši funkciju gradonačelnika, s obzirom da je oslobođen – lekarski, vojnog roka, što dovodi u koliziju njegovu dozvolu da nosi oružje, ali i navodnog seksualnog zlostavljanja radnica Gradske uprave.

   

Vučić u Kragujevcu: U nedelju biramo budućnost

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Lider Srpske napredne stranke i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, predizbornu kampanju nastavio je posetom Kragujevcu, gde se u Hali "Jezero" održan miting SNS-a.