Politika

 

Forum žena pančevačkog SNS-a priključio se akciji "Čepom do osmeha"

PANČEVO, 06. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Gradski odbor Srpske napredne stranke i Forum žena ove stranke priključio se akciji “Čepom do osmeha”. U akciji je do sada sakupljeno oko 300 kilograma čepova, a sav prihod namenjen je pomoći deci ometenoj u razvoju.

 

Raspad Socijalista: Sekretar Gradskog odbora SPS u Vršcu prešla u SNS

PANČEVO, 6. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Sekretar Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vršcu, Milana Kopil, koja je i odbornica u Skupštini Grada Vršca, potpisala je danas pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci. Posle raznih afera u vršačkom SPS, serije ostavki i lažnih predstavljanja, Milani Kopil kaže da joj nije bilo teško da donese odluku u kom pravcu i sa kim će nastaviti svoju dalju političku karijeru. Srpska napredna stranka, od danas, u vršačkom parlamentu ima 29 odbornika. Da podsetimo, posle gašenja Pokreta VRER, odbornici Lavinel Pitik, Brankica Jakob i Ljilja Stojanović potpisali su pristupnicu SNS i brojčano pojačali odbornički klub najjače političke opcije u Vršcu.

   

"Dosta je bilo" zastupa narod, a ne poštuje propise

PANČEVO, 6. oktobar 2016. (TV Pančevo) – U okviru redovne kontrole rada ugostiteljskih objekata u Pančevu, u skladu sa Gradskom odlukom, komunalni inspektori primećuju da se broj uočenih nepravilnosti na terenu, u odnosu na prethodne godine, značajno smanjio. Međutim, tokom sinoćne i jutrošnje kontrole, sprovedene u Njegoševoj ulici, uočene su nepravilnosti u radu kafea „Amareto star“, zbog kojih je vlasnik pomenutog ugostiteljskog objekta kažnjen sa 25 hiljada dinara.

   

Ostavke u SPS-u i poništenje odluke pančevačkih socijalista

PANČEVO, 4. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Članica Predsedništva Socijalističke partije Srbije Dijana Vukomanović napustila je danas SPS i poslaničku grupu te stranke u parlamentu. Kako je obrazložila u saopštenju poslatom medijima, Dijana Vukomanović je odlučila da istupi iz stranke, kao i iz poslaničke grupe, a poslanički mandat nastaviće da obavlja kao samostalni narodni poslanik.

   

Odbornici raspuštenog Pokreta VRER prešli u SNS

PANČEVO, 4. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Predsednik Skupštine Grada Vršca Jovica Zarkula i odbornica Ljiljana Stojanović priključili su se odborničkoj grupi SNS, a Lavinel Pitik i Brankica Jakob (PUPS) potpisali su danas pristupnice Srpskoj naprednoj stranci, čime najjača politička grupa u vršačkom parlamentu sada ima 28 od 45 odbornika. Da podsetimo, Pokret „Vršačka regija – Evropska regija“ je na nedavno održanoj skupštini donela odluku o gašenju.

   

Opozicione stranke pred gašenjem zbog dugova?

 

PANČEVO, 4. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Opozicione partije u Pančevu duguju milione dinara za zakup poslovnog prostora, komunalije i struju. Dok narod jedva “spaja kraj sa krajem” opozicione partije nemaju nameru da plaćaju svoje dažbine.