Politika

 

Apsolutna pobeda SNS-a u Opovu

PANČEVO, 25. septembar 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo saopštio je da su na današnjim izborima za savete mesnih zajednica u četiri naseljena mesta - Opovu, Barandi, Sefkerinu i Sakulama - apsolutnu većinu osvojili kandidati koje su podržali članovi SNS. Kako se navodi u saopštenju, oni su osvojili svih mandata - u svakoj mesnoj zajednici po sedam mandata.

 

Dragan Karadžić: Politička pozadina kampanje "Vulinov stan"

PANČEVO, 24. septembar 2017. (TV Pančevo) – Kad čujete vest da je neki političar ili ministar kupio stan ili kuću i da se postavlja pitanje poreklo novca, javnost to po inerciji osuđuje. Naročito ako mnogi učestvuju u kampanji podrške “istraživačkom novinarstvu” prekor i osuda postaju opšte mesto.

   

Zapaljene prostorije SNS-a u Lajkovcu

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor SNS Lajkovac saopštio je da su tokom noći razbijene i zapaljene prostorije te stranke, koje se nalaze u prizemlju stambene zgrade u centru opštine.

   

Bunda, bilder i preletači - "Nova stranka" u Pančevu

PANČEVO, 20. septembar 2017. (TV Pančevo) – Prošli vikend bio je interesantan na političkoj sceni u Pančevu. Ali jedino u glavama dvadesetak ljudi koji su se okupili u jednom kafiću slaveći svoje osnivanje u Pančevu. Radi se o "Novoj stranci" Zorana Živkovića... A ko su mu čelnici? Sačuvaj Bože....

   

Nastavak širenja mržnje prema SNS-u

PANČEVO, 18. septembar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka oštro je kritikovala Demokratsku stranku zbog stavova u vezi besplatnih preventivnih lekarskih pregleda za građane.

   

Ubedljiva pobeda SNS na izborima za skupštine mesnih zajednica u Velikoj Plani

 

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Na teritoriji Opštine Velika Plana su u nedelju 10. septembra održani izbori za članove Saveta mesnih zajednica Trovče, Staro Selo, Donja Livadica, Rakinac i Druge mesne zajednice u Velikoj Plani. Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila apsolutnu pobedu u svih pet mesnih zajednica.