Politika

 

Političkom farsom saveza “svega i svačega ni od čega”, sinoć u Šapcu počeli dani “žute čivijade”, ali su odmah i završeni zbog bojkota publike!?!

PANČEVO, 2. avgust 2018. (TV Pančevo) – Farsa je pojam za lakrdiju, lakomislenu i vulgarnu pozorišnu predstavu. Upravo takav jedan „jeftin“ politički „komad „odigrao se sinoć u šabačkom pozorištu. Drastičan, grub i preteran sa tragikomičnim zapletom.

 

„Žuti“ birali „sudije simpatizere“, a uz pomoć tajne policije, diskreditovali one koji su označeni kao „neprijatelji DS-a“!?

PANČEVO, 30. jul 2018. (TV Pančevo) – Posle petooktobarskih promena u zemlji, u pravosuđu ključna mesta zauzeli su „prvoborci“ – sudije koje su još od 90-tih na različite načine (često i javno) podržavale i najavljivali dolazak DOS-a na vlast! Dodatnu podršku su imali od NVO i međunarodnih institucija.

   

Bruka i sramota: Gradonačelnik Zelenović “oteo” sirotinji stan solidarnosti!?

PANČEVO, 26. jul 2018. (TV Pančevo) – Od građana Šapca godinama se krije istina, kako je “Fikus” tobože bio teška sirotinja zbog koje mu je dodeljeno 62 kvadrata u centru grada?!

   

“Šabački jahači Apokalipse” priznali Kosovo!?

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Uskoro će se saznati šta je bio pravi razlog zvanične posete vladajućih “žutih glavešina” Peći, jer, onaj koji je saopšten – sigurno nije?

   

Pavlov : Opozicija zloupotrebljava situaciju u Azotari zbog sakupljanja jeftinih političkih poena

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u izjavi koju je dostavio regionalnoj RTV Pančevo saopštio je da lokalna opozicija nema političku odgovornost već koristi teške situacije zbog političkog oglašavanja i sakupljanja jeftinih političkih poena. Pavlov je ocenio da je sadašnja vlast sušta suprotnost takvima, jer uvek teži da odgovorno nalazi najbolja rešenja za godinama generisane probleme.

   

Gospodo, baroni… Delite mandate, funkcije! Narod ste opet zaboravili?

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Prave ražanj, a zeca još nisu ulovili!

Ovako bi se moglo definisati trenutno ponašanje lidera novog političkog mutanta nazvanog Savez za Srbiju!