Politika

 

Velimir Marjanović: SNP podržava korišćenje tradicionalnih simbola Vojvodine

PANČEVO, 14. septembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinski odbor Srpske narodne partije za Vojvodinu podržava predlog pokrajinske Vlade o korišćenju tradicionalnih simbola Vojvodine i poziva sve poslanike Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine da na sutrašnjoj sednici glasaju za taj predlog bez obzira na partijsku pripadnost.

 

Vučić: Samo Srbija radnih i vrednih ljudi može napred

PANČEVO, 13. septembar 2016. (TV Pančevo) – Sedište Vlade Srbije, od 10. do 17. oktobra, biće u Nišu, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.Premijer je i ranije najavljivao da će nova vlada raditi i po sedam dana van Beograda, i da bi prva lokacija trebalo da bude Niš.

   

Osipa se SPS

PANČEVO, 9. septembar 2016. (TV Pančevo) - Kako Regionalna RTV Pančevo saznaje, nekadašnji član Gradskog veća za finansije u periodu 2012 – 2013 i u istom periodu član Gradskog odbora SPS-a Željko Lazić, istupio je iz SPS-a. Kako saznajemo, razlog Lazića za napuštanje, kako je naveo, je nezadovoljstvo radom Socijalističke partije Srbije.

   

Aktivisti SNS-a uređivali igrališta na Tesli

PANČEVO, 3. septembar 2016. (TV Pančevo) – Aktivisti Mesnog odbora SNS-a na Tesli tokom prepodneva uređivali su dečja igrališta u ovom naselju. Oni su farbali klackalice i ljuljaške na dečjim igralištima. U akciji je učestvovalo dvadesetak aktivista.
   

Odbornik DS prešao u SNS u Kovačici

PANČEVO, 2. septembar 2016. (TV Pančevo) - Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, odbornička grupa Srpske napredne stranke u Kovačici jača je za jednog odbornika.

   

Deset godina saradnje "Narandžastih" i "Roter Bauma"

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) – Povodom desetogodišnje saradnje UG „Narandžasti“ iz Pančeva i Organizacije „Roter Baum“ iz Berlina, gradski menadžer Aleksandar Farkaš, organizovao je prijem gostima iz Berlina. Na prijemu je bilo reči o realizovanim projektima ovih udruženja, koja su aktivno radila na programima omladiske razmene.