Politika

 

"Dosta je bilo" zastupa narod, a ne poštuje propise

PANČEVO, 6. oktobar 2016. (TV Pančevo) – U okviru redovne kontrole rada ugostiteljskih objekata u Pančevu, u skladu sa Gradskom odlukom, komunalni inspektori primećuju da se broj uočenih nepravilnosti na terenu, u odnosu na prethodne godine, značajno smanjio. Međutim, tokom sinoćne i jutrošnje kontrole, sprovedene u Njegoševoj ulici, uočene su nepravilnosti u radu kafea „Amareto star“, zbog kojih je vlasnik pomenutog ugostiteljskog objekta kažnjen sa 25 hiljada dinara.

 

Ostavke u SPS-u i poništenje odluke pančevačkih socijalista

PANČEVO, 4. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Članica Predsedništva Socijalističke partije Srbije Dijana Vukomanović napustila je danas SPS i poslaničku grupu te stranke u parlamentu. Kako je obrazložila u saopštenju poslatom medijima, Dijana Vukomanović je odlučila da istupi iz stranke, kao i iz poslaničke grupe, a poslanički mandat nastaviće da obavlja kao samostalni narodni poslanik.

   

Odbornici raspuštenog Pokreta VRER prešli u SNS

PANČEVO, 4. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Predsednik Skupštine Grada Vršca Jovica Zarkula i odbornica Ljiljana Stojanović priključili su se odborničkoj grupi SNS, a Lavinel Pitik i Brankica Jakob (PUPS) potpisali su danas pristupnice Srpskoj naprednoj stranci, čime najjača politička grupa u vršačkom parlamentu sada ima 28 od 45 odbornika. Da podsetimo, Pokret „Vršačka regija – Evropska regija“ je na nedavno održanoj skupštini donela odluku o gašenju.

   

Opozicione stranke pred gašenjem zbog dugova?

 

PANČEVO, 4. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Opozicione partije u Pančevu duguju milione dinara za zakup poslovnog prostora, komunalije i struju. Dok narod jedva “spaja kraj sa krajem” opozicione partije nemaju nameru da plaćaju svoje dažbine.

   

SNS sve jači u Opovu

PANČEVO, 22. septembar 2016. (TV Pančevo) – Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Opovo, u poslednjih nedelju dana priključila su se još četiri člana. To su poverenik iz pokreta „Dosta je bilo“, dvoje iz Grupe građana „Milorad Soldatović“ i četvrti član je iz Grupe građana „Lista protiv korupcije“. Svoje razloge za prelazak u Srpsku naprednu stranku obrazložili su poverenjem u aktuelnu politiku koju vodi premijer Aleksandar Vučić, kao i efikasnošću lokalne samouprave.

   

SNS: Prioritet vojvođanske Vlade zdravstvo

PANČEVO, 16. septembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinski poslanici razmatrali su juče i Izveštaj o realizaciji budžeta za prvu polovinu ove godine. Prema rečima poslanika Srpske napredne stranke, Jovana Lazarova, u pokrajini ništa kapitalno nije urađeno, a novac je najviše trošen za nevladine organizacije. Prioritet nove Vlade Vojvodine biće zdravstvo, a time i stvaranje uslova za rekonstrukciju pančevačke Bolnice.