Politika

 

SKUPŠTINA ALIBUNARA BEZ KVORUMA: Propao Belićev plan obmane odbornika

PANČEVO, 8.jun 2018. (TV Pančevo) – Pokušaj Predraga Belića da dezinformacijama u opozicionim medijima obmane odbornike SO Alibunar nije uspeo. Sednica, zakazana za danas na njegovo insistiranje, neće se održati. Odbornici su prozreli nameru Belića. Nema kvoruma.

 

SNS isključio Predraga Belića iz članstva

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Izvršni odbor Srpske napredne stranke isključio je danas iz članstva Predraga Belića iz Alibunara, zbog brojnih afera koje su, upravo zaslugom Belića, u poslednjem periodu potresale ovu južnobanatsku opštinu.

   

Zoran Radojičić kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Direktor Dečje bolnice u Tiršovoj, hirurg, dr Zoran Radojičić kandidat je Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

   

Jovanov: Jeremić ne može nikog da obmane o svom ugledu

PANČEVO, 26. maj 2018. (TV Pančevo) – Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov pozvao je Vuka Jeremića da se okane laganja i istakao da predsednik Aleksandar Vučić ne može da odgovara zbog povrede Jeremićeve časti i ugleda, jer niko, pa ni Vučić, „ne može da povredi nešto što ne postoji“.

   

Žuta čivija zakovala pravo i pravdu u mrtvački sanduk!?

PANČEVO, 22. maj 2018. (TV Pančevo) – Da li je i ovo moguće? Ljudi moji, “lapilli na olovku” 5 miliona evra, i “glavni Don, kum i organizator svega”, nije kriv?! Nije ON, nego su krivi neki tamo “mučenici”, koji su za koru hleba morali da rade što im se naredi i kako im se naredi u izradi završnog računa… Pazi bogati.. Nije valjda?

   

Sušec postavio poslaničko pitanje: KADA ĆE MARINIKA TEPIĆ ODGOVARATI ZA NENAMENSKO TROŠENJE SREDSTAVA?

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Narodni poslanik Srpske napredne stranke Željko Sušec postavio je na sednici republičkog parlamenta poslaničko pitanje ministarki pravde Neli Kuburović koje glasi: „Šta se događa sa krivičnim prijavama koje su podnete protiv poslanice Marinike Tepić zbog nenamenskog trošenja sredstava iz budžeta APV u vreme dok je Tepićeva bila na čelu Pokrajinskog sekretarijata za sport?“ Takođe, Sušec je postavio pitanje i BIA: Da li ova bezbednosna služba ima saznanja da Tepićeva ima kontakte sa stranim službama i agentima koji rade na rušenju ustavnog poretka Republike Srbije?