Politika

 

Dangubić upropastio SPS u Pančevu

PANČEVO, 2. mart 2018. (TV Pančevo) – Nikola Dangubić glavni je krivac što je u Pančevu, centru Južnobanatskog okruga, Gradski odbor Socijalističke partije Srbije srozan na najniži nivo i što im preti raspuštanje zbog katastrofalnog pada podrške glasača.

 

Kod ombudsmana 1.168 građana u 2017.

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – Na 150. sednici Gradskog veća usvojen je godišnji izveštaj o aktivnostima Zaštitnika građana grada Pančeva za 2017. godinu. Kako je istaknuto ombudsmanu se u toku prethodne godine za pomoć obratilo 1.168 građana.

   

SNS nudi konkretne projekte i rezultate, poručio Vučić na mitingu u Kaluđerici

PANČEVO, 25. februar 2018. (TV Pančevo) – Lider SNS-a Aleksandar Vučić poručio da će se građani 4. marta naći pred jasnim izborom između razvojnih programa, projekata i stabilnog rasta i mržnje i demagoških obećanja bez pokrića.

   

Vučić: Izvesno povećanje plata i penzija

PANČEVO, 17. februar 2018. (TV Pančevo) – Lider SNS i predsednik Srbije poručio je danas da će građani na beogradskim izborima moći da biraju između 24 liste, od kojih 23 samo čekaju da se ujedine protiv jedne liste, „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, jer znaju da će se, dok je te jedne liste, voditi računa o gradskoj kasi i javnim finansijama i nastaviti da se gradi.

   

Šapićeva grupa isfolirala“ tužioca!?

PANČEVO, 14. februar 2018. (TV Pančevo) – Propao prvi pokušaj saslušanja osumnjičenih iz opštine Novi Beograd:

   

Ekskluzivno!!! Tužilac saslušava “Šapićevu ekipu” zbog više krivičnih dela!!!

PANČEVO, 12. februar 2018. (TV Pančevo) – Pokrenut postupak protiv službenika opštine Novi Beograd i spoljnih saradnika: