Politika

 

Jocić: Velimir Ilić me terao na malverzacije i da se učlanim u DS

PANČEVO, 24. februar 2017. (TV Pančevo) – Branko Jocić, nekadašnji direktor „Puteva Srbije“ i visoki funkcioner „Nove Srbije“ u intervjuu za nedeljnik „Ekspres“ optužio je predsednika stranke Velimira Ilića da ga je nepravedno okrivio za malverzacije prilikom izgradnje puteva u zemlji.

 

Naprednjaci u Opovu dobili pojačanje

PANČEVO, 18. februar 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednik opovačkih socijalista i odbornik u lokalnoj skupštini Saša Jovičin od danas je član SNS-a. Opovački naprednjaci čine većinu u lokalnom parlamentu, sada sa 19 odbornika od ukupno 25 koliko ih je u skupštini.

   

Gradski odbor SNS-a podžao Vučićevu kandidaturu

PANČEVO, 16. februar 2017. (TV Pančevo) – Na vanrednom sastanku gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova data je podrška kandidaturi Aleksandra Vučića za predsedničke izbore, kao i njegovom daljem radu na putu ka boljoj, lepšoj i bogatijoj Srbiji, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

   

Odbori SNS-a podržavaju Vučića

PANČEVO, 16. februar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka obaveštava javnost da su širom Srbije održane sednice svih opštinskih i gradskih odbora. Nakon sednice Predsedništva, na kojoj je usvojen zaključak da Aleksandar Vučić bude predložen Glavnom odboru za predsedničkog kandidata SNS, svih 185 odbora, dalo je jednoglasno apsolutnu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.

Poručujemo svim političkim protivnicima, stranim službama i mafijaško-kriminalnim strukturama da, koliko god novca i grčevitog truda ulagali u to da vide Srbiju na kolenima i da je vrate na ivicu propasti, u tome neće uspeti. Srpski naprednjaci će se još jače boriti za stabilnu, ekonomski jaku i uglednu Srbiju, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, navodi se u saopštenju SNS-a.

   

Radikali Opova prešli u SNS

PANČEVO, 15. februar 2017. (TV Pančevo) – Članovi OO SRS iz Opova, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Stamenkovićem i potpredsednikom Aleksom Miloševićem, kao i članovi OO SRS iz Sefkerina danas su pristupili Opštinskom odboru SNS u Opovu. Oni su istakli da žele da daju doprinos očuvanju kontinuiteta politike koju SNS, na čelu sa liderom Aleksandrom Vučićem, sprovodi u Srbiji.

   

Dačić: Vučić da se kandiduje za predsednika

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) –Potpredsednik vlade i lider SPS Ivica Dačić pozvao je danas Aleksandra Vučića da donese racionalnu odluku o predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koja će doneti pobedu u prvom krugu izbora. Dačić je, na konferenciji za novinare, rekao da postoje svi uslovi za pobedu u prvom krugu, ako predsednički kandidat bude Aleksandar Vučić.