Politika

 

Nikolić i Ivanov u Pančevu: Makedonska i srpska zajednica garant dobrih odnosa dve države

PANČEVO, 30. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Danas su, u okviru obeležavanja 70 godina doseljavanja Makedonaca u Vojvodinu, Pančevo posetili predsednici Srbije i Makedonije, Tomislav Nikolić i Đorđe Ivanov. Zajednički život dva naroda je ono što ih karakteriše, istaknuto je danas prilikom posete.

 

Gradski odbor SNS-a obeležio slavu Svetu Petku

PANČEVO, 27. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Srpska napredna stranka obeležila je stranačku slavu Sveta Petka. Glavni domaćin bio je doktor Slobodan Ovuka. Iz SNS-a poručuju da će stranka, posle 8 godina, biti u narednom periodu još veća i jača i raditi pre svega u interesu građana Pančeva i Srbije.

   

SNS jača odborničku grupu

PANČEVO, 21. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Sada već bivša odbornica Jedistvene Srbije koja je bila u odborničkoj grupi SPS Vidana Dumitru prešla je u redove Srpske napredne stranke. Posle ovog novog prelaska, SNS ima 44 od 70 odbornika u pančevackom parlamentu.

   

SNS u Pančevu jači za dva odbornika

PANČEVO, 18. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Stanko Bogosavljev i Igor Stavrevski, samostalni odbornici u Skupštini Grada Pančeva, prešli su u Srpsku naprednu stranku. O odluci da će nastupati u odborničkom klubu SNS-a i o prelasku u ovu stranku, dva odbornika Skupštine grada Pančeva obavestiće do kraja nedelje i u pisanoj formi Tigrana Kiša, predsednika Skupštine grada Pančeva.

   

DS bio velikodušan prema Monteri?

PANČEVO, 17. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Tokom vlasti Demokratske stranke do 2012. godine mnoge investicije ostale su nedovršene. Ipak za privatnike su važila drugačija pravila. Kada je reč o izgradnji „Tamiš kapije“, Grad Pančevo i Direkcija za izgradnju izlazile su u susret investitoru 2008. godine i davale takve tretmane kakve obični građani nisu mogli da dobiju.

   

Direktor iz DS-a i odbornik DJB zlupotrebljavaju propise u ETŠ?

PANČEVO, 13. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Pančevačkoj prosvetnoj inspekciji stigla je žalba na regularnost glasanja Školskog odbora o Izveštaju o radu Elektortehničke škole „Nikola Tesla“ za 2015/2016. godinu na sednici održanoj 13. septembra. Kako saznaje regionalna RTV Pančevo, pet članova Školskog odbora je glasalo protiv usvajanja izveštaja, ali je zahvaljujući glasovima dva člana učenikog parlamenta izveštaj ipak usvojen.