Politika

 

Jovanov: Jedini program opozicije je - Mrzimo Vučića

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Činjenica je da je jedini program opozicije, jedina ideja i jedina poruka da mrze Vučića. Legitimno je da sa takvim stavom izađu na izbore, ali sačekajmo 2. april pa da vidimo šta će građani reći. Naš izbor je uvek Srbija, naš izbor su građani, što nije slučaj sa Jeremićem, Dušanom Petrovićem, Šutanovcem i ostalima. Njihovu politiku su građani osetili na svojoj koži. Zemlja je siromašila a oni su se bogatili i sada opet žele da se dočepaju državnih institucija da nastave ono što su započeli."

 

Birački spisak na uvidu do 11. marta

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedinstveni birački spisak za Pančevo, od petka, 3. marta, izložen je na uvid u Gradskoj upravi, u kancelariji 107, na prvom spratu. Radnim danima od 7 i 30 do 15 i 30 zainteresovani građani mogu izvršiti uvid u birački spisak i zahtevati upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku biračkog spiska do 11. marta 2017. godine u 24 časa, nakon čega će birački spisak biti zaključen. Posle tog roka naknadni upisi mogući su samo po rešenjima Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

   

Protiv zloupotrebe policije i građana u političke svrhe

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi pres službe Saše Jankovića da policija nije sačinila zapisnik o intervenciji u Kovačici prilikom prikupljanja potpisa za njegovu kandidaturu.

   

Potpisi za Vučića: Vesić, Leontina, Gurović – "iz srca"

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – U OO SNS Vračara su potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije dali funkcioneri SNS Goran Vesić i samostalnog DSS Andreja Mladenović. Kako Tanjug ističe, potpise su dali "brojni građani", među kojima Leontina Vukomanović i bivši košarkaši Milan Gurović i Zoran Jovanović.
   

SNS i SPS u Vršcu zajedno u kampanji za izbor predsednika Srbije

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Sastankom čelnih ljudi vršačkih naprednjaka i socijalista započeta je zajednička kampanja za izbor predsednika Srbije u gradu pod kulom. Predsednici GO SNS i SPS u Vršcu, Dragana Mitrović i Darko Gavrilović, održali su danas prvi u nizu sastanaka, podom zajedničkih aktivnosti dve stranke, u izbornoj kampanji za predsednika Republike Srbije.

   

Vršačkim naprednjacima pristupio kompletan GO Socijaldemokratke partije

PANČEVO, 28. februar 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor Socijaldemokratske partije Vršca od danas je u redovima Srpske napredne stranke. Nakon učlanjenja u SNS gradske odbornice Danjele Dondur danas su to učinili i ostali članovi GO SDPS.