Politika

 

Plandište: GG “Mi možemo” i Zoran Vorkapić od danas članovi SNS-a

PANČEVO, 23. novembar 2016. (TV Pančevo) - Nekadašnji predsednik Opštine Plandište Zoran Vorkapić priključio se Srpskoj naprednoj stranci kao i Grupa građana “Mi možemo”. U Skupštini Opštine Plandište Grupa građana ima pet odbornika koji su prešli u SNS.

 

Potpredsednik pančevačkog SPS-a Zoran Ašanin prešao u SNS

PANČEVO, 20. novembar 2016. (TV Pančevo) - Potpredsednik Gradskog odbora SPS Pančeva i odbornik u Skupštini grada Zoran Ašanin potpisao je večeras pristupnicu SNS i priključio se naprednjačkoj odborničkoj grupi.

   

Opovački naprednjaci sa dvotrećinskom većinom

PANČEVO, 15. novembar 2016. (TV Pančevo) - Potpisivanjem pristupnica Anite Milanov i Olivere Milankov, Srpska napredna stranka sada broji 18 odbornika, što u odnosu na ukupno 25 odborničkih mesta u Skupštini opštine Opovo iznosi 72%.

   

Podele u pančevačkom DS-u?

PANČEVO, 11. novembar 2016. (TV Pančevo) - Na sednici održanoj sinoć Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu smenio je dosadašnjeg predsednika ove partije u Pančevu Predraga Bogatinčevića i za vršioca dužnosti izabrao dr Dušana Stojića, dosadašnjeg potpredsednika Gradskog odbora i šefa odborničke grupe Demokratske stranke u Skupštini grada Pančeva.

   

Vučić nije došao na posao, otkazao sve sastanke, saradnici ne znaju zašto

PANČEVO, 2. novembar 2016. (TV Pančevo) - Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici i otkazao je sve sastanke, javlja Studio B. Premijerova savetnica za medije Suzana Vasiljević je potvrdila da se Vučić nije pojavio na poslu, ali nije znala da odgovori na pitanje koji je razlog.

   

Nikolić i Ivanov u Pančevu: Makedonska i srpska zajednica garant dobrih odnosa dve države

PANČEVO, 30. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Danas su, u okviru obeležavanja 70 godina doseljavanja Makedonaca u Vojvodinu, Pančevo posetili predsednici Srbije i Makedonije, Tomislav Nikolić i Đorđe Ivanov. Zajednički život dva naroda je ono što ih karakteriše, istaknuto je danas prilikom posete.