Politika

 

Ponavljanje izbora na nekoliko biračkih mesta 11. aprila

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Republička izborna komisija danas je, tokom prepodnevnog dela sednice, odlučila da se ponište izbori za predsednika Srbije na šest biračkih mesta u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli i beogradskoj opštini Zvezdara.
 

"Zavetnici": Nećemo dozvoliti petooktobarski prevrat

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srpskog sabora ”Zavetnici”, Stefan Stamenovski u intervjuu medijima izjavio je da su izbori u Beogradu “bitka u kojoj će učestvovati”, i podsetio sve koji pokušavaju da destabilizuju Srbiju da ovo nije 2000. godina i da danas ima mnogo više državotvorno opredeljenih građana spremnih da ni po koju cenu ne dozvole reprizu petooktobarskog prevrata.

   

Kome je u interesu postizborna kriza u Srbiji ?

PANČEVO, 4. april 2017. (TV Pančevo) – Sinoć su na beogradske ulice izašli demonstranti, koji su protestovali zbog izbornog rezultata i tom prilikom uništili “Srpski zid plača”, pano sa slikama stradalih i nestalih na Kosovu i Metohiji. Danas su protesti nastavljeni u Novom Sadu, gde su demonstranti želeli nasilno da uđu u Gradsku kuću i u zgradu Radio televizije Vojvodine.
   

Preteća poruka Vučiću u Kovačici

PANČEVO, 3. april 2017. (TV Pančevo) – Kasno sinoć, nakon proglašenja izbornih rezultata, i objave da je Aleksandar Vučić novi predsednik Srbije, na osnovnoj školi ,,Mlada pokoljenja“ u Kovačici nepoznati počinioci ispisali su zastrašujuće grafite, kojima se poziva na njegovo ubisto, prenosi portal Južni Banat.

   

Bez incidenata na biralištima u Pančevu

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – Biračka mesta zatvorena su tačno u 20 časova. Ekipa Regionalne RTV Pančeva posetila je biračka mesta 67 i 68, gde smo saznali da su izbori protekli regularno i nije došlo do većih incidenata.

   

Zatvorena biračka mesta u Srbiji

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Biračka mesta u Srbiji, na kojima su građani glasali za predsednika Republike, zatvorena su večeras u 20 sati.