Politika

 

Vučić i Mičel o nastavku dijaloga Beograda i Prištine

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom.

 

Vučić i Tači sutra u Briselu - nastavak dijaloga

PANČEVO, 23. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Hašim Tači sastaće se sutra na novoj rundi razgovora u Briselu, a iz EU najavljuju da će oni nastaviti rad na sveobuhvatnoj normalizaciji, razmotriti postojeće sporazume i razgovarati o novim koracima u pogledu intenzivnog perioda koji predstoji.

   

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević u Kovačici

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Potpresednik SNS Miloš Vučević, obilazeći južnobanatski okrug posetio je danas Kovačicu gde je održao sastanak sa čelnicima te opštine. Vučević je istakao da je veoma zadovoljan kako opština Kovačica napreduje, i što čelnici opštine imaju nove planove.

   

Vučić: U nedelju - teško

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u nedelju, na nastavku dijaloga sa Prištinom biti teško, ali da će Beograd braniti poziciju Srbije, boriti se za svoju zemlju i narod, i zalagati se za kompromis.

   

Veliki miting SNS u Paraćinu: Borimo se da nam deca ne odlaze, a da grad DIGNEMO IZ PEPELA

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka organizovala je u Paraćinu miting povodom peticije da predsednik opštine Saša Paunović bude smenjen!Više od 20.000 građana potpisalo je peticiju kako bi pokazalo da nedavno izabrani potpredsednik DS-a Paunović nema legitimitet da bude na čelu opštine.

   

Predsednik IO SNS u poseti Pančevu. Darko Glišić za RTV Pančevo : "Gradski odbor u Pančevu je jedan od najboljih u Srbiji, kao i ostali stranački odbori u Južnom Banatu. SNS će uvek raditi u interesu građana. Ko ne bude dobro radio biće sankcionisan!"

PANČEVO, 11. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik IO Sprske napredne stranke Darko Glišić nastavio je sa obilaskom stranačkih odbora širom Srbije. Glišić je bio u Pančevu gde je prisustvovao sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke.Da su lokalni odbori Srpske napredne stranke u Južnom Banatu jedni od najuređenijih i najuspešnijih odbora SNS-a u Srbiji potvrđuje i aplauz koji su dobili na sednici proširenog sastava Izvršnog odbora SNS-a koja je održana prošle nedelje.Glišić je nakon obilaska terena odnosno lokalnih odbora Srpske napredne stranke u Srbiji istakao da je veoma zadovoljan onim što je video na terenu, naglasivši da je istovremeno i ponosan na ljude koji na lokalu opravdavaju poverenje građana.