Politika

 

SNS u Pančevu jači za dva odbornika

PANČEVO, 18. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Stanko Bogosavljev i Igor Stavrevski, samostalni odbornici u Skupštini Grada Pančeva, prešli su u Srpsku naprednu stranku. O odluci da će nastupati u odborničkom klubu SNS-a i o prelasku u ovu stranku, dva odbornika Skupštine grada Pančeva obavestiće do kraja nedelje i u pisanoj formi Tigrana Kiša, predsednika Skupštine grada Pančeva.

 

DS bio velikodušan prema Monteri?

PANČEVO, 17. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Tokom vlasti Demokratske stranke do 2012. godine mnoge investicije ostale su nedovršene. Ipak za privatnike su važila drugačija pravila. Kada je reč o izgradnji „Tamiš kapije“, Grad Pančevo i Direkcija za izgradnju izlazile su u susret investitoru 2008. godine i davale takve tretmane kakve obični građani nisu mogli da dobiju.

   

Direktor iz DS-a i odbornik DJB zlupotrebljavaju propise u ETŠ?

PANČEVO, 13. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Pančevačkoj prosvetnoj inspekciji stigla je žalba na regularnost glasanja Školskog odbora o Izveštaju o radu Elektortehničke škole „Nikola Tesla“ za 2015/2016. godinu na sednici održanoj 13. septembra. Kako saznaje regionalna RTV Pančevo, pet članova Školskog odbora je glasalo protiv usvajanja izveštaja, ali je zahvaljujući glasovima dva člana učenikog parlamenta izveštaj ipak usvojen.

   

Nekadašnji direktor TOP, član LSV Pavle Đukić kupovao binu koja nije imala atest 2008.godine?

 

PANČEVO, 11. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Regionalna RTV Pančevo baviće se u narednom periodu kupovinom bine za gradske manifestacije 2008 godine. Tada je tender sprovodio TOP na čijem čelu se nalazio odbornik LSV Pavle Đukić.

   

Forum žena pančevačkog SNS-a priključio se akciji "Čepom do osmeha"

PANČEVO, 06. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Gradski odbor Srpske napredne stranke i Forum žena ove stranke priključio se akciji “Čepom do osmeha”. U akciji je do sada sakupljeno oko 300 kilograma čepova, a sav prihod namenjen je pomoći deci ometenoj u razvoju.

   

Raspad Socijalista: Sekretar Gradskog odbora SPS u Vršcu prešla u SNS

PANČEVO, 6. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Sekretar Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vršcu, Milana Kopil, koja je i odbornica u Skupštini Grada Vršca, potpisala je danas pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci. Posle raznih afera u vršačkom SPS, serije ostavki i lažnih predstavljanja, Milani Kopil kaže da joj nije bilo teško da donese odluku u kom pravcu i sa kim će nastaviti svoju dalju političku karijeru. Srpska napredna stranka, od danas, u vršačkom parlamentu ima 29 odbornika. Da podsetimo, posle gašenja Pokreta VRER, odbornici Lavinel Pitik, Brankica Jakob i Ljilja Stojanović potpisali su pristupnicu SNS i brojčano pojačali odbornički klub najjače političke opcije u Vršcu.