Politika

 

Vučić: Srbija i Makedonija strateški bliske, taktičke razmirice manje važne

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Srbija i Makedonija su prijateljske zemlje, strateški bliske, i manje je važno da li će nekada imati taktičke razmirice ili nešto slično, poručio je predsednik Vučić koji se na prelazu Preševo-Tabanovce sastao sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevom.

 

Vučić preneo Kifu: Srbija ne prihvata da bude ponižena

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – „Srbija nikad neće prihvatiti rešenje, koje bi bilo ponižavajuće za našu državu i naš narod“, rekao je predsednik Vučić.

   

"Rumunska lista" predala potpise RIK-u

PANČEVO, 29. avgust 2018. (TV Pančevo) –"Rumunska lista - Dr Jon Omoran" predala je potpise Republičkoj izbornoj komisiji za Izbore za savete nacionalnih manjina. "Rumunska lista" je sakupila 620 potpisa, što pokazuje da ima veliku podršku, poručuje nosilac liste dr Omoran.

   

Danas u Majdanpeku miting SNS, obraćanje Vučića

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka održaće miting danas 29.8.2018. godine, u 18 časova, u Sportsko-rekreativnom centru „6. avgust“ (Kapetanska bb) u Majdanpeku, na kojem će se obratiti predsednik SNS-a Aleksandar Vučić.

   

Vučić: Neću dopustiti da se Srbi i Srbija krive za sve u bivšoj Jugoslaviji

PANČEVO, 25. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da neće dopustiti da se Srbi i Srbija krive za sve događaje u bivšoj Jugoslaviji tako što se „igra na emocije“, kao što se, ističe, činilo više od decenije i po. Govoreći na debati „Nove perspektive proširenja EU“ u okviru „Političkih razgovora“ na Evropskom forumu Alpbah, apelovao je na međunarodnu zajednicu da dopusti Srbima i Albancima da pokušaju sami da reše problem Kosova i Metohije.

   

Vučić u Austriji: Trudim se da za Srbiju izborim najviše moguće

PANČEVO, 25. avgust 2018. (TV Pančevo) – Boriću se za interese našeg naroda i ne želim da Srbi na Kosovu ostanu bez ičega, poručio predsednik Vučić iz austrijskog Alpbaha, gde učestvuje na Evropskom forumu.