Politika

 

APSOLUTNA POBEDA LISTA ZA NAPREDNI APATIN, PRIGREVICU I SONTU

PANČEVO, 7. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na prvim izborima koji su se održali na teritoriji opštine Apatin po većinskom sistemu glasanja, liste koje je podržao Opštinski odbor Srpske napredne stranke Apatin, na izborima za savete mesnih zajednica ostvarile su apsolutnu pobedu porazivši sve protivkandidate u Apatinu, Prigrevici i Sonti.

 

Keni propao pokušaj izazivanja incidenta na Skupštini

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Radoslav Milojičić Kena, odbornik Demokratske stranke koji je proteklih sedmica na sve načine pokušavao da stvori lažnu sliku o postojanju nove većine, izblamirao se danas kada je hteo da izazove incident na samom početku sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka.

   

Protivzakonita kampanja DS-a i Jankovića

PANČEVO, 5.jul 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka užasnuta je skandaloznom, sramotnom, protivustavnom i protivzakonitom kampanjom koju političari iz Demokratske stranke i iz štaba bivšeg lažnog zaštitnika građana, Saše Jankovića, vode protiv određenih medija u Srbiji.

   

Katasrofalna situacija u DS-u kulminirala je ostavkom predsednika GO Dušana Dude Stojića

 

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Pored konstantnog osipanja članstva ovo predstavlja veliki udarac na stranku koja nije uspela da pronađe rešenje kako da izađe iz krize i da se sa margine ponovo vrati u centar političkih zbivanja u Pančevu.

   

EKSKLUZIVNO: Zbog Smederevske Palanke raskid koalicije SNS-SPS i u Kovinu

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka odlučila je da raskine koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i u Kovinu, nakon što je raskid ove koalicije najavljen u Smederevu i Velikoj Plani, a sve zbog dešavanja u Smederevskoj Palanci.

   

Ljubavni dvojac Marinike Tepić

PANČEVO, 13. jun 2017. (TV Pančevo) – Opozicija u Srbiji srušila se pored “smešnih” rezultata na izborima i zbog između ostalog muško-ženskog mešetarenja i odnosa. U centru priče je Marinika Tepić, naša sugrađanka koja je uspela da za 2,3 meseca promeni nekoliko političkih partija. Ne samo to, posvađala je i samozvane lidere opozicije Zorana Živkovića i Sašu Jankovića.