Politika

 

Veselin Šljivančanin u Vršcu i Beloj Crkvi o rodoljubivoj politici Aleksandra Vučića

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) –Uz veliki aplauz, dočekan je dolazak pukovnika u penziji Veselina Šljivančanina na tribinama u Beloj Crkvi i Vršcu. Tribine je obeležilo veliko interesovanje i poseta građana ovih opština, a bili su prisutni i funkcioneri lokalnih samouprava, kao i članovi i visoki funkcioneri Srpske napredne stranke.

 

SNS: Odgovor Demokratskoj stranci

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) – Povodom saopštenja Demokratske stranke o tome da je potrebno promeniti zakon o policiji, Srpska napredna stranka je saopštila da u Srbiji jeste u jednom trenutku osnovana partijska policija - Komunalna policija Grada Beograda.

   

Budžet pokrajine Vojvodine veći za 10 odsto od prethodnog

PANČEVO, 21. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinski poslanik Srpske napredne stranke i predsednik odbora za finansije Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Jovan Lazarov, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare, da posle usvajanja vojvođanskog budžeta očekuje početak radova na rekonstrukciji Internog odeljenja Opšte bolnice. On je saopštio da je budžet pokrajine Vojvodine veći za oko 10 odsto nego prethodni.

   

Radikali i Jedinstvena Srbija u Beloj Crkvi prešli u SNS

PANČEVO, 10. decembar 2016. (TV Pančevo) - Članovi opštinskih odbora Srpske Radikalne stranke i Jedinstvene Srbije u Beloj Crkvi, pristupili su kolektivno SNS-u, navodeći da su se na taj korak odlučili, želeći da budu deo tima, koji donosi promene i radi u interesu građana. Predsednici opštinskih odbora, JS Nenad Živanovic i SRS Danijela Marković istakli su da je SNS dobro organizovana stranka sa jakom infrastrukturom, i da nikome nije u interesu rasipanje energije, već zajedničko delovanje za dobrobit zajednice.

   

SNS: Za Srpsku naprednu stranku život svakog građanina jednako vredi

PANČEVO, 10. decembar 2016. (TV Pančevo) - Današnja izjava Dragana Šutanovca još jednom je potvrdila da za njega, Demokratsku stranku i celokupnu samoproglašenu „elitu“ nije prestala da važi ideja da za njih važe neka posebna prava, koja ne važe za druge građane Srbije.

   

Petar Andrejić i članovi "Pokreta za Starčevo„ u SNS-u

PANČEVO, 3. decembar 2016. (TV Pančevo) - Srpska napredna stranka u Pančevu nastavlja da jača. Petar Andrejić predsednik grupe građana „Pokret Starčevo“ zajedno sa najbližim saradnicima, članovima skupštine i izvršnog odbora mesne zajednice Starčeva pristupio je SNS-u. Svoj razlog za prelazak u Srpsku naprednu stranku, Andrejić je obrazložio poverenjem koje su SNS i Aleksandar Vučić dobili u Starčevu na prolećnim izborima, poručujući da će sinergija predstavnika mesne zajednice Starčevo i lokalne vlasti unaprediti život u Pančevu, Starčevu i svim mesnim zajednicama.