Politika

 

Tribina "Srbija bira" u Pančevu

 

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – U Foajeu Kulturnog centra, održana je tribina pod nazivom „Srbija bira“ na kojoj su Milomir Marić, glavni urednik „Happy“ televizije i novinari Predrag Sarapa i Predrag Peca Jeremić govorili su o tome da li birači biraju političke programe ili političke floskule i da li je politika koju zastupaju kandidati zasnovana na ozbiljnim strateškim pravcima razvoja ili predstavlja vrstu političkog pamfleta.

 

Predsednički kandidat DSS-a u Pančevu

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Aleksandar Popović, kandidat za predsednika Srbije, Demokratske stranke Srbije, poručio je danas u Pančevu da je vreme za promenu politike, a ne samo za promenu vlasti, ali da je ona neophodna kako bi se promenila politika. Kazao je da su ovi izbori važni i da oni predstavljaju vraćanje slobode. Kada je reč o tome šta očekuje na izborima, kandidat DSS-a rekao je da će o tome odlučiti narod, a ne on.

   

Zobenica: Građani će 2. aprila jasno reći šta misle o Vuku Jeremiću

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Poručujem belosvetskom prevarantu, Vuku Jeremiću, i svim njegovim poslušnicima da građani Srbije imaju poverenje jedino u Aleksandra Vučića, jer znaju da je upravo on spasao Srbiju od bankrota, do kojeg su je doveli Vuk Jeremić i njemu slični bahati i neodgovorni dosovski političari.

   

Balint Pastor pozvao glasače da podrže Aleksandra Vučića

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara i republički poslanik Balint Pastor pozvao je građane da izađu na izbore i daju podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

   

Vučić: Svakog dana razmišljam o novom premijeru

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da svakog dana razmišlja o tome ko će biti novi premijer, bez obzira na to da li će pobediti ili izgubiti na predsednkičkim izborima.
   

Vučić: Linč u Srbiji nikada više neće biti dozvoljen

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – Linč u Srbiji nikad više neće biti dozvoljen, poručio je danas kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić kao odgovor na pretnje iz redova opozicionih kandidata i dodao da to lično garantuje građanima Srbije. Srbija je mirna zemlja, zemlja dobrog, odgovornog i poštenog naroda, koji hoće da živi i radi, a ne da linčuje, rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Čačku i istakao da je dovoljno "čvrst, odlučan i hrabriji od svih da im ne dozvoli da se ikada više u našoj zemlji ponovi linč.