Politika

 

Dragan Karadžić: Politička pozadina kampanje "Vulinov stan"

PANČEVO, 24. septembar 2017. (TV Pančevo) – Kad čujete vest da je neki političar ili ministar kupio stan ili kuću i da se postavlja pitanje poreklo novca, javnost to po inerciji osuđuje. Naročito ako mnogi učestvuju u kampanji podrške “istraživačkom novinarstvu” prekor i osuda postaju opšte mesto.

 

Zapaljene prostorije SNS-a u Lajkovcu

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor SNS Lajkovac saopštio je da su tokom noći razbijene i zapaljene prostorije te stranke, koje se nalaze u prizemlju stambene zgrade u centru opštine.

   

Bunda, bilder i preletači - "Nova stranka" u Pančevu

PANČEVO, 20. septembar 2017. (TV Pančevo) – Prošli vikend bio je interesantan na političkoj sceni u Pančevu. Ali jedino u glavama dvadesetak ljudi koji su se okupili u jednom kafiću slaveći svoje osnivanje u Pančevu. Radi se o "Novoj stranci" Zorana Živkovića... A ko su mu čelnici? Sačuvaj Bože....

   

Nastavak širenja mržnje prema SNS-u

PANČEVO, 18. septembar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka oštro je kritikovala Demokratsku stranku zbog stavova u vezi besplatnih preventivnih lekarskih pregleda za građane.

   

Ubedljiva pobeda SNS na izborima za skupštine mesnih zajednica u Velikoj Plani

 

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Na teritoriji Opštine Velika Plana su u nedelju 10. septembra održani izbori za članove Saveta mesnih zajednica Trovče, Staro Selo, Donja Livadica, Rakinac i Druge mesne zajednice u Velikoj Plani. Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila apsolutnu pobedu u svih pet mesnih zajednica.

   

Kokeza: Rodić mi je lično tražio novac

PANČEVO, 16. avgust 2017. (TV Pančevo) – "Aleksandar Rodić zloupotrebljava medije da bi reketirao ljude na položaju. Meni je lično tražio novac, a mogu misliti pod kakvim je tek pritiskom predsednik Srbije Aleksandar Vučić, protiv koga vodi najbrutalniju moguću kampanju već tri meseca". Ovako Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, u intervjuu za Srpski telegraf komentariše pisanje tabloida Kurir da je oštetio javni budžet za sedam miliona evra tako što je državnim preduzećima preko firme „Poniter IT“ prodao softver koji ne funkcioniše. Prilog Studija B.