Politika

 

Zakazana sednica za razrešenje predsednika opštine Alibunar

PANČEVO, 6. jul 2018. (TV Pančevo) – Vanredna sednica koju je zakazalo 16 od 23 odbornika Skupštine opštine Alibunar, a na kojoj se traži razrešenje predsednika Opštine Predraga Belića i predsednika Skupštine Siniše Gavrančića, zakazana je za petak 13.jul, sa početkom u 15 časova.

 

Auto tajkunčići, mutni kao Dunav, napali Pančevo...

PANČEVO, 6. jul 2018. (TV Pančevo) – Auto tajkunčići, mutni kao Dunav, napali Pančevo

. Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov ocenio je da je medijski napad na Dom zdravlja Pančevo sinhronizovani atak na lokalnu samoupravu, koja je Pančevo ponovo postavila na mapu značajnih centara.

 Auto tajkunčići, bivši doušnici koji su bogatstvo stekli na krajnje sumnjiv način, iz skrovišta u Smederevu, Kovinu i Vršcu, mesecima planiraju napad na lokalne samouprave u južnom Banatu i Podunavlju. 


   

SNS : Predat zahtev za vanrednu sednicu u Alibunaru—smena Belića!

PANČEVO, 2.jul 2018. (TV Pančevo) - Odbornička grupa Srpske napredne stranke u Skupštini opštini Alibunar zatražila je danas zakazivanje vanredne sednice lokalnog parlamenta, na kojoj će zahtevati smenu predsednika opštine Predraga Belića i smenu predsednika SO Alibunar Siniše Gavrančića.

   

SNS SUTRA ZAKAZUJE VANREDNU SEDNICU: Traži se smena Belića i Gavrančića

PANČEVO, 1. jul 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka potvrdila je da će njihova odbornička grupa u Alibunaru, sutra tačno u podne, zatražiti vanrednu sednicu lokalnog parlamenta, na kojoj će zahtevati smenu predsednika opštine Predraga Belića i smenu predsednika SO Alibunar Siniše Gavrančića.

   

VANREDNA SKUPŠTINA U ALIBUNARU: Odbornici SNS traže smenu Belića

PANČEVO, 28. jun 2018. (TV Pančevo) – Odbornička grupa Srpske napredne stranke u opštini Alibunar, u ponedeljak 2. jula, u 9 časova, predaće zahtev za održavanje vanredne sednice Skupštine opštine Alibunar.

   

Vučić i Mičel o nastavku dijaloga Beograda i Prištine

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom.