Politika

 

Ubedljiva pobeda Vučića i na biračkom mestu u Glogonju

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Prema informacijama do kojih je došla Regionalna Radio-televizija Pančevo, na biračkom mestu 11 u Glogonju, glasalo je 808 birača.

 

Još jedan fijasko na takozvanom studentskom protestu u Pančevu, u Vršcu napadnute prostorije SNS

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Uprkos pompeznim najavama, tzv. "studentski protesti" iz dana u dan doživljavaju fijasko. U Pančevu je danas bilo oko tridesetak demonstranata. I u Vršcu je bila slična situacija, ali se ponovio prošlonedeljni scenario iz Pančeva, ovoga puta u tom mestu, kada su demonstranti napali prostorije Srpske napredne stranke.

   

Janković uhvaćen u najstrašnijoj laži

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Nakon javnog brojanja glasova sa biračkih mesta 27 i 85 u Novom Pazaru u prostorijama RIK, pred kamerama CIA TV N1 utvrđeno je da je predsednički kandidat Saša Janković najbrutalnije slagao javnost tvrdeći da je na tim mestima ubačeno više od 793 glasa u korist Aleksandra Vučića!

   

Smešno! Evo koliko se ljudi okupilo u Pančevu i Beogradu danas

PANČEVO, 8. april 2017. (TV Pančevo) – Danas je šesti dan takozvanog "spontanog" okupljanja na protestima u Beogradu, a prisutnih je sve manje uprkos tome što su organizatori dovlačili ljude iz čitave Srbije. Policijska procena je da ih je na početku protesta bilo 8.500, a da je pred Palatu Srbija stiglo manje od 5.000. Kada je reč o Pančevu, na protestu ih je bilo oko 20tak.

   

Takozvani studenti napali SNS

 

PANČEVO, 6. april 2017. (TV Pančevo) – Povodom vandalskih napada demonstranata na prostorije gradskog odbora Srpske napredne stranke izjavu za regionalnu RTV Pančevo dao je Željko Sušec, predsednik gradskog odbora SNS-a.

   

Klub “Spartans” finansirala Marinika Tepić po partijskoj liniji?

PANČEVO, 6. april 2017. (TV Pančevo) – Kako je novac trošen iz pokrajinske kase u mandatu nekadašnje funkcionerke LSV-a, a sada najbliže saradnice Saše Jankovića, Marinike Tepić, koja je obavljala funkciju sekretarke za sport i omladinu? O tome je govorio i sadašnji pokrajinski sekretar za sport Vladimir Batez, koji tvrdi da je novac trošen nenamensk. Sa druge strane istraživanjem se pokazalo da su oni, koji su bili bliski LSV-u do 2016. godine, imali protekeciju i od pokrajine dobijali ozbiljan novac.