Politika

 

Vučić: Pravosuđe je sporo, spremni smo da prihvatimo preporuke

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Srbija, kroz ustavne amandmane koji se odnose na pravosuđe, želi da obezbedi adekvatnu ravnotežu između nezavisnosti i odgovornosti sudstva, kako bi građanima bile obezbeđene efikasne i kvalitetne pravosudne usluge, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić, u susretu sa delegacijom Venecijanske komisije.

 

Vučić: BiH jedan od ključnih partnera u regionu

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Kolegijuma doma naroda i Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine sa kojima je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskoj budućnosti dveju zemalja.

   

NAJNOVIJI rezultati istraživanja pokazuju: SNS 56,9 odsto, opozicija debelo ISPOD CENZUSA

PANČEVO, 7. maj 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića osvojila bi čak 56,9 odsto glasova ukoliko bi danas bili održani vanredni parlamentarni izbori pokazuju rezultati najnovijeg istraživanja agencije "Faktor plus".

   

Politički diletantizam opozicije

PANČEVO, 04. maj 2018. (TV Pančevo) – Kao i na svakoj Skupštini grada i na ovoj se oglasila i opozicija. Kakav je njihov stav po pitanju nove investicije u naš grad i otvaranja 540 radnih mesta možete čuti u prilogu.

   

Šokantno istraživanje: VUČIĆ 58%, DAČIĆ 6,5% - SVI OSTALI ISPOD CENZUSA!

PANČEVO, 3.maj 2018. (TV Pančevo) – Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali ove nedelje, Srpska napredna stranka i njen lider, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dobili bi čak 58 odsto glasova, a pored naprednjaka, iznad cenzusa bi bio još samo Dačićev SPS sa podrškom 6,5% građana!

   

Aci Šapiću, mama i tata „poklonili“ opštinsku Fondaciju sa 2 miliona evra na računu!?

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik opštine Novi Beograd uradio što niko do sada nije smeo niti uspeo: