Politika

 

Finansijske zloupotrebe u Pokretu "Dosta je bilo"?

PANČEVO, 4. decembar 2017. (TV Pančevo) – Nakon poslednje sednice lokalnog parlamenta opozicija u Pančevu se potpuno raspala. Jedna od partija, odnosno pokret koji je izgubio odborničku grupu je i “Dosta je bilo” koju vodi muzikant Saša Radulović. Posle niza medjusobnih optužbi u javnosti, sukob unutar pokreta “Dosta je bilo” nastavio se sada na društvenim mrežama… Bivši saborci i stranački prijatelji iznose čak i ozbiljne optužbe kada je u pitanju finansiranje ovog pokreta. Dejan Jovanović bez komentara....

 

SNS poziva Jeremića da konačno PRIZNA ISTINU narodu: Šta je sa MILIONIMA EVRA za kampanju, a šta sa OBEĆANJIMA?

PANČEVO, 1. decembar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka pozvala je danas predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da umesto što se "po ceo dan bavi izmišljanjem besmislenih laži, konačno narodu kaže ko mu je dao milione evra za predsedničku kampanju i šta je obećao zauzvrat".

   

Tribina o nasilju u porodici i nad ženama

PANČEVO, 25. novembar 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Unije žena Srpske napredne stranke Pančevo i ove godine je organizovana tribina povodom Međunarodnog dana sprečavanja nasilja nad ženama.

   

Predsednik Pokrajinske vlade u poseti južnom Banatu

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetiće naredne nedelje južni Banat.

   

Marinika Tepić pred zatvorom?

 

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) – Marinika Tepić, balerina-političarka koja izgleda češće menja stranačke lidere nego posteljinu, uskoro će se naći pred licem pravde, a naš izvor u Tužilaštvu potvrđuje da su dokazi toliko jaki da će se Tepićeva verovatno naći i - iza rešetaka.

   

Ubedljiva pobeda SNS u Bačkom Petrovcu i Magliću

PANČEVO, 20. novembar 2017. (TV Pančevo) – Na izborima za članove Saveta Mesnih zajednica održanim u Bačkom Petrovcu i Magliću, Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila pobedu u obe Mesne zajednice.