Politika

 

Ipsos: SNS 55 odsto, na drugom SPS i Janković, DS ispod cenzusa

PANČEVO, 23. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Kad bi parlamentarni izbori bili održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto, pišu "Večernje novosti" pozivajući se na istraživanje Ipsosa.

 

Lokalni izbori na KiM

PANČEVO, 22. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji, treći od samoproglašene nezavisnosti 2008, održavaju se danas u 38 opština. Predizborna tišina počela je u ponoć i trajaće do 19 sati. U Mitrovici su sva birališta otvorena osim jednog. CIK: Na izborima na KiM do 15 sati 29,06 izašlih na glasanje. Srpska lista: Regularni uslovi ili ne priznajemo rezultate.

   

Devet godina Srpske napredne stranke

PANČEVO, 21. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka obeležila je devet godina od osnivanja svečanom proslavom na stadionu Sportskog centra Tašmajdan.

   

Vlahović krši zakon, a krivi politiku

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Željko Vlahović potpredsednik "Swissliona", posle lošeg odabira izvođača i pokušaja izgradnje kapitalnog pogona bez građevinske dozvole, namerno se konfrontira sa lokalnom samoupravom i lažno proizvodi sukobe, kako bi u njih uvukao Rodoljuba Draškovića, vlasnika ove konditorske kompanije.

   

Sterija pred novim izazovima: Ožalošćeni tajkuni novcem oplakuju upokojenu opoziciju

PANČEVO, 10. oktobar 2017. (e-Vršac) – Da je Sterija živ pisao bi, upravo u Vršcu, nastavke svojih komedija, ali na sasvim novi, moderan, politički način. I ponovo, inspiracija bi mu bili Vrščani, koje je tiho promatrao i napisao najveća komedigrafska srpska književna dela.
   

NOVI DOKAZI O ZLOUPOTREBAMA MARINIKE TEPIĆ?

PANČEVO, 9. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Kako saznaje Televizija Pančevo iz dobro obaveštenih izvora još uvek nije stavljena tačka na slučaj nenamenskog trošenja sredstava Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dok je na njegovom čelu bila Marinika Tepić. Da podsetimo ona je na čelu sekretarijata bila do izbora 2016. godine, a kada je njen naslednik Vladimir Batez preuzeo funkciju saopštio je da je zatekao praznu kasu, dok je novac bio podeljen nenamski bez pravdanja.