Politika

 

DEBAKL lopovsko-tajkunske koalicije u Vršcu

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Lopovsko—tajkunska koalicija tzv. Saveza za prevaru Srbije doživela je potpuni fijasko ovog puta u Vršcu. Osvedočeni prevaranti, lopovi, tabadžije, Vuk NATO Jeremić, Borislav Novaković, Zoran Lutovac, Boško Obradović i druge tajkunske marionete naišli su na potpuno ignorisanje Vrščana. Među okupljenima bilo je tek desetak Vrščana, najviše je bilo onih koji su došli sa strane kao obezbeđenje ovih tajkunskih marioneta. Da apsurd bude veći razilaženje ono malo okupljenih počelo je i pre samog početka.

 

Vučić: Poseta Kini jedna od najznačajnijih

PANČEVO, 13. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko-bolničkog centra Zemun. Tokom posete Kini biće potpisano deset veoma važnih aranžmana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U Njujork, ističe, najverovatnije ide premijerka Ana Brnabić.

   

Vučić: Očekujemo Makrona u decembru u Beogradu

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje dolazak francuskog predsednika Emanuela Makrona u Srbiju početkom decembra.

   

Policija zaustavila Vučića na putu ka Banjama

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – Kolonu, u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić ka selu Banje, zaustavila je kosovska policija. Vučić i dalje na barikadama… Jedinice KFOR-a krenule ka Banjama. Kosovska vlada prethodno otkazala posetu iz bezbednosnih razloga. Jutros je nekoliko stotina Albanaca blokiralo sve puteve ka srpskom selu.

   

Hitan telefonski razgovor Vučića i Erdogana

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Za vreme govora na Biznis forumu u Leposaviću, predsednik Aleksandar Vučić rekao je da ima hitan telefonski poziv od predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

   

Predsednik Vučić obraća se javnosti večeras u 21 sat

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić obratiće se večeras javnosti u 21 sat u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike i reći da li će sutra da ide na KiM. Predsednik Srbije naredio je vojsci, a zatim zatražio od policije i BIA, da prekinu svaku komunikaciju sa kosovskom policijom, Kforom i bilo kojim albanskim i međunarodnim predstavnicima koji deluju na teritoriji AP Kosovo, a povodom njegove posete.