Politika

 

Prvi rezultati lokalnih izbora - SNS ubedljivo vodi

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Lista Srpske napredne stranke prema prvim rezultatima održanih lokalnih izbora ubedljivo vodi u Odžacima, Kovinu, Vrbasu i Kosjeriću. Ubedljiva pobeda SNS u Odžacima. Prema nezvaničnim podacima SNS je pobedila na izborima osvojivši 54,4 odsto glasova.

 

U Vrbasu napadnuti aktivisti SNS-a

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas su u Vrbasu fizički napadnuti aktivisti Srpske napredne stranke uz pretnje, psovke i otimanje stranačkog materijala. Sedmorica nepoznatih osoba je nakon psovki fizički napalo dvoje budućih kandidata Srpske napredne stranke za odbornike Skupštine Opštine Drago Bjelić i Jelena Antić koji su iznenađeni i uplašeni ovim postupkom. Ovaj vandalski čin je prijavljen policiji koja je sprovela mere iz svoje nadležnosti.

   

Zatvorena biračka mesta u Opštini Kovin u 20 časova

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas se u Kovinu održavaju lokalni izbori. Ekipa Regionalne RTV Pančevo posetila je biračko mesto broj 2 u Kovinu koje je otvoreno tačno u 7 časova. Na ukupno 25 biračkih u Opštini Kovin mesta pravo glasa ima 29.145 građana. Oni mogu da glasaju za jednu od osam ponuđenih izbornih lista.Prema informacijama koje smo dobili u Opštinskoj izbornoj komisiji u Kovinu, do 18 sati je na birališta izašlo 40,81 odsto upisanih birača.Izborni proces teče bez problema i primedbi navode u Opštinskoj izbornoj komisiji.

   

Fijasko i debakl Palme u Kovinu

  PANČEVO, 18. april 2017. (TV Pančevo) – Stranke koje izlaze same na izbore u Kovinu doživljavaju fijasko za fijaskom. Posle SPS, večeras u Kovinu, potpuni debakl doživela je i Jedinstvena Srbija i Dragan Marković Palma. Čovek koji se isključivo, kako kaže razume u svoje mesto – Jagodinu, došao je da soli pamet građanima Kovina, obećavajući i govoreći komične stvari. Reakcija građana Kovina je bila takva da je na skupu bilo 30 - tak ljudi.

   

Ubedljiva pobeda Vučića u Novom Sadu, Trsteniku i Leskovcu

PANČEVO, 17. april 2017. (TV Pančevo) – Na ponovljenim izborima na tri biračka mesta Aleksandar Vučić odneo je ubedljivu pobedu za predsednika republike. U Leskovcu osvojio 96%, a u Trsteniku 89%, a u Novom Sadu 60 odsto. “Želim da vas obavestim, da sam kao kandidat više političkih partija, na ovim biračkim mestima pre 15 dana dobio 41, 2 % glasova, a danas sam ukupno dobio podršku 76,8 odsto glasača. Građani su odabrali mir i stabilnost Srbije, poručio je Vučić.

   

Marinika Tepić davala novac poreskih obveznika klubovima koji nemaju dozvole za rad?

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) – Dokaz kako se delio novac iz pokrajinske kase do promene vlasti prošle godine. Naime, sportska inspekcija utvrdila je da je novac koji je dobio fitness klub, odnosno teretana Novaka Filipovića, u suštini ne postoji. Prema tvrdnjama inspekcije, fitness klub Novaka Filpovića prekšio je propise i nije uskladio propis i Status sa novim Zakonom o sportu i da je adresa koja je navedena kao adresa fitness kluba, privatna kuća u kojoj nema teretane.